Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Kafle sa cudne, wygladaja na prawde swietnie, polecam :)

Aha jesli gorna lazienka bedzie czesciej uzywana to raczej kabina powina byc jakas dobra :)

zdecydowanie częściej będzie używany prysznic na dole.. ale żartuję z tym najtańszym z Castoramy :lol: po prostu chcę tam jakiś standardowy prysznic.. solidny, ale standardowy.. z brodzikiem..

kasiu twoja kabina jest w łazience na dole.. na górze jest przewidziana najtańsza kabina z Castoramy jaką uda mi się znaleźć :wink: :lol: a drewno.. rozpracowuję temat :wink:
to co ja oglądałam :o :lol:

hmmm... chyba ci nie pomogę jak powiem, że nie wiem..

tam są trzy albumy (po lewej stronie strony :wink: ) - łazienka na dole i dwie wersje łazienki na górze

marysiu miałam nadzieję, że bedzie jesczze bardziej domowo :wink: no cóż.. tęskno mi już do zamieszkanie.. a gdzie tam do tego :-? :roll:

Skabuniu już bliżej niż myślisz - szybciutko zleci i nim się obejrzysz to będziesz pakować gratki do nowego domku! 8) :wink:

Co do łazienki, to powiem szczerze, że mi się chyba pierwsza wersja bardziej podoba... :roll: Znam płytki bardzo dobrze, bo sama miałam zaprojektowaną w nich łazienkę przy sypialni, ale czegoś mi w tej Twojej łazience brakuje... Tyle, że sama nie wiem czego...?! :roll:

A jaki masz problem z tymi poprzednimi płytkami?

marysiu kilka problemów na raz z tymi płytkami:

- cena poszła w górę o 35 % i nie bardzo mi się uśmiecha..

- te jasne podobaja mi się, ale tylko w zestawieniu z ciemnymi..

- nigdzie nie mają akurat tego dekoru.. królują z tej serii kwiaty..

- nie jestem pewna czy dobrze by wyglądły w zestawieniu z drewnem..

a czego brakuje? może dodatków? :wink: no i obudowa wanny do zmiany..

powiem szczerze, że mnie się pierwsza wizualizacja też bardziej podoba, ale obawiam się, że w rzeczywistości to trochę inaczej wyjdzie :cry:

marysiu kilka problemów na raz z tymi płytkami:

- cena poszła w górę o 35 % i nie bardzo mi się uśmiecha..

- te jasne podobaja mi się, ale tylko w zestawieniu z ciemnymi..

- nigdzie nie mają akurat tego dekoru.. królują z tej serii kwiaty..

- nie jestem pewna czy dobrze by wyglądły w zestawieniu z drewnem..

a czego brakuje? może dodatków? :wink: no i obudowa wanny do zmiany..

powiem szczerze, że mnie się pierwsza wizualizacja też bardziej podoba, ale obawiam się, że w rzeczywistości to trochę inaczej wyjdzie :cry:

No to pierwszy argument jest dość przekonujący do zmiany, nie da się ukryć... :roll:

Co do zestawienia z ciemnymi płytkami to u Ciebie jest ciemne drewienko, więc efekt powinien być podobny.

Ale jak nie jesteś przekonana to szukaj czegoś innego - Casalgrande są śliczne, więc jak Ci się podobają to się długo nie zastanawiaj! 8) :wink:

no właśnie to drewienko.. :-? własciwie to zamysł był taki, że ono będzie takie samo jak okna.. więc nie takie bardzo ciemne :-?

No to fakt, że okna najciemniejsze nie są i jeśli zrobisz takie samo na ścianę to wcale nie będzie ciemne...

A do Casalgrande idealnie będzie Ci pasowało wenge - dokładnie taki kolor jest w tych drobnych paseczkach!

:wink: