skaba 30.04.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Czy ja mogę zobaczyć?? Obiecuję dac feedback Ale nei mam hasła no nareszcie!!! wysyłam na PW.. razem z zapytaniem o fachmanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.04.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No bardzo ladne kafle, szkoda ze nie szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.04.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No bardzo ladne kafle, szkoda ze nie szare czekałam na te słowa wiedziałam, że padną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No bardzo ladne kafle, szkoda ze nie szare dobre dobre Czy ta kabina to jest "moja" kabina?? I co to za drewno na ścianie?? Podoba mi się, ustawienie, płytki też, mimo, ze nei szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.04.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 kasiu twoja kabina jest w łazience na dole.. na górze jest przewidziana najtańsza kabina z Castoramy jaką uda mi się znaleźć a drewno.. rozpracowuję temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.04.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Kafle sa cudne, wygladaja na prawde swietnie, polecam Aha jesli gorna lazienka bedzie czesciej uzywana to raczej kabina powina byc jakas dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.04.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 kasiu twoja kabina jest w łazience na dole.. na górze jest przewidziana najtańsza kabina z Castoramy jaką uda mi się znaleźć a drewno.. rozpracowuję temat to co ja oglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.04.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Kafle sa cudne, wygladaja na prawde swietnie, polecam to był mój pierwszy typ do łazienki na dole.. ale ustąpiły miejsca LeRable.. niestety miałam pewne problemy z tymi, ktyóre miałam wrysowane poprzednio.. decyzja jesczze nie zapadła, ale.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.04.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Kafle sa cudne, wygladaja na prawde swietnie, polecam Aha jesli gorna lazienka bedzie czesciej uzywana to raczej kabina powina byc jakas dobra zdecydowanie częściej będzie używany prysznic na dole.. ale żartuję z tym najtańszym z Castoramy po prostu chcę tam jakiś standardowy prysznic.. solidny, ale standardowy.. z brodzikiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.04.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 kasiu twoja kabina jest w łazience na dole.. na górze jest przewidziana najtańsza kabina z Castoramy jaką uda mi się znaleźć a drewno.. rozpracowuję temat to co ja oglądałam hmmm... chyba ci nie pomogę jak powiem, że nie wiem.. tam są trzy albumy (po lewej stronie strony ) - łazienka na dole i dwie wersje łazienki na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 marysiu miałam nadzieję, że bedzie jesczze bardziej domowo no cóż.. tęskno mi już do zamieszkanie.. a gdzie tam do tego Skabuniu już bliżej niż myślisz - szybciutko zleci i nim się obejrzysz to będziesz pakować gratki do nowego domku! Co do łazienki, to powiem szczerze, że mi się chyba pierwsza wersja bardziej podoba... Znam płytki bardzo dobrze, bo sama miałam zaprojektowaną w nich łazienkę przy sypialni, ale czegoś mi w tej Twojej łazience brakuje... Tyle, że sama nie wiem czego...?! A jaki masz problem z tymi poprzednimi płytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 dobry wieczór mnie się ta druga wersja bardzo podoba a o aparacie napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.04.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 marysiu kilka problemów na raz z tymi płytkami: - cena poszła w górę o 35 % i nie bardzo mi się uśmiecha.. - te jasne podobaja mi się, ale tylko w zestawieniu z ciemnymi.. - nigdzie nie mają akurat tego dekoru.. królują z tej serii kwiaty.. - nie jestem pewna czy dobrze by wyglądły w zestawieniu z drewnem.. a czego brakuje? może dodatków? no i obudowa wanny do zmiany.. powiem szczerze, że mnie się pierwsza wizualizacja też bardziej podoba, ale obawiam się, że w rzeczywistości to trochę inaczej wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.04.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 dobry wieczór mnie się ta druga wersja bardzo podoba a o aparacie napisałam dzięki za info wusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.04.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ale nie ma za co stosunek jakości do ceny korzystny a to naprawdę fajny sprzęcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.04.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 marysiu kilka problemów na raz z tymi płytkami: - cena poszła w górę o 35 % i nie bardzo mi się uśmiecha.. - te jasne podobaja mi się, ale tylko w zestawieniu z ciemnymi.. - nigdzie nie mają akurat tego dekoru.. królują z tej serii kwiaty.. - nie jestem pewna czy dobrze by wyglądły w zestawieniu z drewnem.. a czego brakuje? może dodatków? no i obudowa wanny do zmiany.. powiem szczerze, że mnie się pierwsza wizualizacja też bardziej podoba, ale obawiam się, że w rzeczywistości to trochę inaczej wyjdzie No to pierwszy argument jest dość przekonujący do zmiany, nie da się ukryć... Co do zestawienia z ciemnymi płytkami to u Ciebie jest ciemne drewienko, więc efekt powinien być podobny. Ale jak nie jesteś przekonana to szukaj czegoś innego - Casalgrande są śliczne, więc jak Ci się podobają to się długo nie zastanawiaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.04.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 no właśnie to drewienko.. własciwie to zamysł był taki, że ono będzie takie samo jak okna.. więc nie takie bardzo ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.04.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Chwilke mnie nie bylo a tutaj takie zmiany.Teraz to juz nie budowa a dom mozesz mowic Skabunia az sie poryczalam ze smiechu jak czytalam ta twoja opowiesc o tynkarzach Wiem ze nie bylo Ci do smiechu bo czas to pieniadz ale kurcze z niektorymi fachowcami to rzeczywiscie trzeba sprytem i pod wlos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.04.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 kakusku czytałam u efilki, że już złozyłas papiery gratuluję i trzymam kciuki cobyś szybko przebrnęła przez tę papierologię a tynkarze.. fajnie chłopaki robią, ale trzeba ich odpowiednio motywować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.04.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 no właśnie to drewienko.. własciwie to zamysł był taki, że ono będzie takie samo jak okna.. więc nie takie bardzo ciemne No to fakt, że okna najciemniejsze nie są i jeśli zrobisz takie samo na ścianę to wcale nie będzie ciemne... A do Casalgrande idealnie będzie Ci pasowało wenge - dokładnie taki kolor jest w tych drobnych paseczkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts