kakusek 30.04.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Skabunia teraz to ja mam wyscig z czasem Kiedys byl taki watek na forum co ludziska wrzucali do fundamentow i za Chiny nie moge go znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.05.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 kakusek masz czas na zmiane okien wiec dumaj, zeby potem bylo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.05.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 markotko no dumam tylko czy ja cos madrego wymysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.05.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Nie mozesz wydluzyc tych okien zamiast skracac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 dzień dobry Skabusiu odpocznij po stresach miłego weekendowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.05.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Cześć Babeczki! Kakusku a o co kamman z tymi oknami - piszesz o odległości między górną krawędzią okna a podbitką..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.05.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 mario tak wlasnie o tej odleglosci.U mnie jest ona 48,5 cm Jedyne wyjscie z tej sytuacji widze w podniesieniu wysokosci okien o 10 cm (tak jak radzi markotko) czyli balkonowe bedzie mialo 2,40 cm Wtedy miedzy krawedzia okna a linia okapu(rynien) bedzie 38,5 cm (zawsze to troche mniej ) Nie chcialam tego robic (wolalabym konstrukcyjnie cos pozmieniac) bo moje przeszklenia sa i bez tego duze a przy szerokosci 360 cm boje sie ze ta wysokosc bedzie zaporowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.05.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 kakusku czytałam o twoich oknach.. nie za wiele doradzę, bo nie wiem jak wyglada twój domek... ale jeśli chcesz mniejsza odległość to oprócz powiększenia okien można też w niektórych przypadkach lekko wydłużyć krokwie.. nie wiem czy jest to do zrobienia u ciebie.. a wysokość 2,78 jest niezła - będziesz mogła do woli szaleć z sufitami trzymam kciuki za pierwsze wbiie łopaty marysiu i co? widzimy się jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.05.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 skaba, Jak czytam Twój dzisiejszy wpis - to jakbym czytała w swoich myślach pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.05.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 amtla tak tak.. podczytuje twój dziennik.. parapety zewnętrzne.. oświetlenie.. idę uzupełnić listę pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.05.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Skabusto Ty jeszcze tego wszystkiego nie wiesz?Cala zime mialas na myslenie A tak powaznie to doskonale Cie rozumiem bo ja juz teraz ( a gdzie mi do wykonczeniwoki) mam gesia skorke jak pomysle ile bede musiala dokonac wyborow Jesli chodzi o te moje okna to wydluzenie krokwi byloby najprostszym sposobem zniwelowania roznicy pomiedzy oknem a dachem ale ja juz mam okap o szerokosci 100 cm i nie chce go wiecej poszezac (jak wydluze krokwie okap tez sie zwiekszy) No nic bede musial popuscic .Mimo wszystko ciesze sie ze jestem juz na finiszu z tym projektem ( to sa tylko takie drobne korekty) i ze w wakacje bede mogla zobaczyc juz pierwszy obrys domku Patrzac na Twoje daty to za rok powinnam byc na tym etapie co Ty teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.05.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Ten heb pewnie po to zeby sie pozbyc jakiegos slupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.05.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Wszystko sie wyjasnilo-jestem po rozmowie z architektem Okazalo sie ze w zestawieniu ten Heb byl wydrukowany przypadkowo( z poprzednio robionego projektu) i u nas nic takiego nie bedzie Strasznie to przezywalam a widac niepotrzebnie-musze zmienic podejscie do budowy bo sie wykoncze na starcie Slupy na poddaszu sa w pokojach ale na to swiadomie sie godzilam wczesniej Roznice miedzy oknami a dachem tez lekko skorygowalismy bo obnizy mi wysokosc parteru do 2,70 ( teraz bylo 2,78) i podwyzszy okno balkonowe do 2,40 cm ( najwyzej w trakcie zmienie z powrotem na 2,30 cm ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 dzień dobry zatynkowali Skabusię w ścianie czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.05.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 melduję się u siebie mam pytanie! czy ktoś widział na zywo umywalkę nablatową Roca Happening? mam wątpliwość co do jej wielkości.. czy nie jest za mała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.05.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Skabusto Ty jeszcze tego wszystkiego nie wiesz?Cala zime mialas na myslenie Patrzac na Twoje daty to za rok powinnam byc na tym etapie co Ty teraz kakusku przez moment to mi się nawet wydawało, że ja już wszystko wiem... dopóki fachowcy nie zaczęli mi zadawać pytań myślę, że za rok o tej porze będziesz już dużo dalej.. u nas to wszytsko się w czasie przeciąga... ale trudno.. np. teraz sama świadomie nie przyspieszam, bo mam dodatkowy czas na rozmyślanie i podejmowanie decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 teraz sama świadomie nie przyspieszam, bo mam dodatkowy czas na rozmyślanie i podejmowanie decyzji Boże, nawet nie wiesz jak zazdroszczę takiego podejścia Ja to musze miec już, najlepiej na wczoraj. A potem ZONKI wyłażą co rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.05.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 kasia ojjj też bym na już chciała ale u mnie czasu jak na lekarstwo i trochę mi schodzi z podjęciem decyzji.. na sczzęście niektóre decyzje podejmują sie same.. albo fachowcy podejmują je za mnie co nie zmienia faktu, że zagnębiłambym najchętniej moich ślimaczących sie tynkarzy.. choć podobno dzisiaj dali czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dobry wieczór Skabusia a gdzie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts