skaba 09.05.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 dokładnie tak jak piszesz ... zawsze można coś wstawić a po co od razu na koszta się narażać a może będziesz niezadowolona a ile ta sypialnia ma m2?? spojrzałam w projekt i się przeraziłam, bo pan mi napisał, ze ma 32mkw ale to razem z garderobą liczył chyba.. wyszło mi około 24mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.05.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 dokładnie tak jak piszesz ... zawsze można coś wstawić a po co od razu na koszta się narażać a może będziesz niezadowolona a ile ta sypialnia ma m2?? spojrzałam w projekt i się pzreraziłam, bo pan mi napisał, ze ma 32mkw ale to razem z garderobą liczył chyba.. wyszło mi około 24mkw zazdroszczę ... piękna sypialnia !!! u mnie tylko 15m no i trzy pary drzwi do tego i ogromne okno tarasowe ... mało ustawna strasznie tylko łóżko i szafki nocne będą no i może komoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.05.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 u nas tam był jesczze w projekcie pokój kąpielowy z bezpośrednim wyjściem na taras.. ale zabrakło mi na coś takiego fantazji, a poza tym chciałam mieć wyjscie z sypialni na taras.. za to jak pisałam wcześniej potzrebowałam tam wstawić biurko.. tyle, ze po wykasowaniu pokoju kąpielowego to pomieszczenie stało się troszkę za długie i stąd pomysł na odcięcie i wydzielenie miejsca na biurko - co zresztą baaardzo mi się spodobało, bo mój twórczy nieład na biurku nie będzie zagracał sypialni pierwotnie biurko planowałam dać do kącika - stąd obecnie brakuje mi jescze pomysłu na kącik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.05.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 coraz bardziej przekonuję się do toaletki.. może wreszcie zacznę się malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.05.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 w kąciku toaletka ... ja bym tak zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.05.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 w kąciku toaletka ... ja bym tak zrobiła post powstał po czy przed przeczytaniem powyższego? chyba dokładnie w tym samym momencie kochana!!!! czyli musi być toaletka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.05.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 w kąciku toaletka ... ja bym tak zrobiła post powstał po czy przed przeczytaniem powyższego? chyba dokładnie w tym samym momencie kochana!!!! czyli musi być toaletka!!! upss.. skasowałam post.. no nic! ruszam na poszukiwania toaletek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.05.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 justyś i wielkie dzięki za opinię!! takie właśnie lubię konstruktywna krytyka zawsze w cenie.. prawie zawsze - bo jak już zrobię ta sypialnie to prosze tylko o "ochy" i "achy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.05.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 justyś i wielkie dzięki za opinię!! takie właśnie lubię konstruktywna krytyka zawsze w cenie.. prawie zawsze - bo jak już zrobię ta sypialnie to prosze tylko o "ochy" i "achy" po tych wszystkich krytycznych i konstruktywnych opiniach nie ma innej opcji SYPIALNIA BĘDZIE CUDOWNA a najważniejsze, abyście Ty i Twoj mąż dobrze się w niej czuli!!! i nie ma za co dziękować!!! ja będę prosiła o opinie jak już swoją będę projektować więc się odwdzięczysz mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.05.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 skaba, ale fajne te tynki Jak to zmieniają się nasze zachwyty...kiedyś pewnie ciuszki by nam się podobały.. a teraz tynki Że nie wspomnę o przepięknym dodatku do okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.05.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 ojjj racja! kto by pomyślał, że tyle radości sprawi mi jakaś maź przyklejona do pustaków ale jak to kobieta - zawesze chcę więcej.. więc tynkami się już nacieszyłam.. teraz czekam na wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.05.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 to tak jak ja teraz zamiast ciuszka kieliszki kupuję albo jakieś filiżanki a w jednych jeansach od pół roku chodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 dobry wieczór oooooooo Skabusia wycałuj Swojego dobrego Męża piękne tynki naprawdę domkowo to wygląda jeszcze wylewki i ostatnia prosta przed Wami a co do sypialni to fakt z tymi wstawkami można się wstrzymać dać coś ładnego na ścianę a w międzyczasie coś wymyśleć np dwie tafle szkła a pomiedzy nimi dwie różne fototapetki cos jak Anusine tulipanki do kuchni za szkłem to Ty od strony sypialni możesz dać jedną jakąś relaksującą a od strony kącika do pracy inną pobudzajacą do pracy ale to zawsze zdążysz łatwiej wstawić niż wywalać a toaletka w sypialni doskonała rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.05.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 jak komuś wpadnie w ręce jakaś ładna toaletka to prosze mi podsunąć.. nie rozglądałam się do tej pory za toaletkami.. kurcze.. ale mnie choróbsko rozłożyło chyba wezmę jakiś urlop, bo nie dam rady w pracy wysiedzieć.. tylko jutro musze się tam zjawić, więc jak mi nie przejdzie to od wtorku leżę w łózku.. zmykam! u nas dziś odpust w parafii i obiecałam syniowi, że mu kupię balona Spidermana.. biduś cały tydzień dni odliczał, bo w ubiegła niedzielę synek koleżanki takiego miał.. udanej niedzieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.05.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 dobry wieczór oooooooo Skabusia wycałuj Swojego dobrego Męża zgodnie z poleceniem mąż został wycałowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.05.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 no balon ze spidermanen fajna rzecz milej niedzieli i kuruj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.05.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 dobry wieczór oficjalnie zaświadczam że balon ze Spidermanem został zakupiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Co nie sie robi dola tych dzieci -nawet czlowiek z goraczka poleci po balona Skabus kuruj sie szybko bo to nie pasuje marnowac tak ladnych dni na lezeniu w lozku (no chyba ze wezmiesz do niego laptopa coby na forum zagladac ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.05.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Dużo zdrówka Skabunia dla Ciebie i dzieciaczków! Pomysł z toaletką spodobał mi się bardziej niż fotel czy sofa, chociaż jakieś fajne krzesełko w rogu na rzucenie szlafroczka czemu nie...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 dzień dobry Skabusia mam nadzieję że zdrowiejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts