Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

dokładnie tak jak piszesz ... zawsze można coś wstawić a po co od razu na koszta się narażać a może będziesz niezadowolona :wink:

a ile ta sypialnia ma m2??

spojrzałam w projekt i się przeraziłam, bo pan mi napisał, ze ma 32mkw :o :o ale to razem z garderobą liczył chyba.. wyszło mi około 24mkw

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Gość justyna_m
dokładnie tak jak piszesz ... zawsze można coś wstawić a po co od razu na koszta się narażać a może będziesz niezadowolona :wink:

a ile ta sypialnia ma m2??

spojrzałam w projekt i się pzreraziłam, bo pan mi napisał, ze ma 32mkw :o :o ale to razem z garderobą liczył chyba.. wyszło mi około 24mkw

zazdroszczę ... piękna sypialnia !!! u mnie tylko 15m no i trzy pary drzwi do tego i ogromne okno tarasowe ... mało ustawna strasznie tylko łóżko i szafki nocne będą no i może komoda :roll: :wink:

u nas tam był jesczze w projekcie pokój kąpielowy z bezpośrednim wyjściem na taras.. ale zabrakło mi na coś takiego fantazji, a poza tym chciałam mieć wyjscie z sypialni na taras.. za to jak pisałam wcześniej potzrebowałam tam wstawić biurko.. tyle, ze po wykasowaniu pokoju kąpielowego to pomieszczenie stało się troszkę za długie i stąd pomysł na odcięcie i wydzielenie miejsca na biurko - co zresztą baaardzo mi się spodobało, bo mój twórczy nieład na biurku nie będzie zagracał sypialni :wink: pierwotnie biurko planowałam dać do kącika - stąd obecnie brakuje mi jescze pomysłu na kącik :wink:

Gość justyna_m
w kąciku toaletka ... ja bym tak zrobiła 8)

post powstał po czy przed przeczytaniem powyższego? :wink:

chyba dokładnie w tym samym momencie kochana!!!! :D :D :D :D :D

czyli musi być toaletka!!!

Gość justyna_m
justyś i wielkie dzięki za opinię!! takie właśnie lubię :wink: :wink: konstruktywna krytyka zawsze w cenie.. prawie zawsze - bo jak już zrobię ta sypialnie to prosze tylko o "ochy" i "achy" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

po tych wszystkich krytycznych i konstruktywnych opiniach nie ma innej opcji SYPIALNIA BĘDZIE CUDOWNA a najważniejsze, abyście Ty i Twoj mąż dobrze się w niej czuli!!!

i nie ma za co dziękować!!! ja będę prosiła o opinie jak już swoją będę projektować więc się odwdzięczysz mam nadzieję :D

dobry wieczór

oooooooo Skabusia wycałuj Swojego dobrego Męża :lol: piękne tynki naprawdę domkowo to wygląda :D jeszcze wylewki i ostatnia prosta przed Wami :wink: a co do sypialni to fakt z tymi wstawkami można się wstrzymać dać coś ładnego na ścianę a w międzyczasie coś wymyśleć np dwie tafle szkła a pomiedzy nimi dwie różne fototapetki cos jak Anusine tulipanki do kuchni za szkłem to Ty od strony sypialni możesz dać jedną jakąś relaksującą a od strony kącika do pracy inną pobudzajacą do pracy :D ale to zawsze zdążysz łatwiej wstawić niż wywalać a toaletka w sypialni doskonała rzecz :wink:

jak komuś wpadnie w ręce jakaś ładna toaletka to prosze mi podsunąć.. nie rozglądałam się do tej pory za toaletkami..

kurcze.. ale mnie choróbsko rozłożyło :evil: chyba wezmę jakiś urlop, bo nie dam rady w pracy wysiedzieć.. tylko jutro musze się tam zjawić, więc jak mi nie przejdzie to od wtorku leżę w łózku..

zmykam! u nas dziś odpust w parafii i obiecałam syniowi, że mu kupię balona Spidermana.. biduś cały tydzień dni odliczał, bo w ubiegła niedzielę synek koleżanki takiego miał.. udanej niedzieli!