monia i marek 13.09.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 rzeczywiście wybór ogromny aż ocząpląsu dostałam.. a co jedne to ładniejsze na razie zrobię tak jak pisałaś - poeksperymentuję trochę na małym kawałku.. nasza działeczka ma być docelowo jeszcze trochę wyrównana, więc musze wybrać takie miejsce, które nie bedzie naruszane.. czytam twoje posty i zdaję sobie sparwę jak mało wiem na temat sadzenia kwiatów.. ale lubię wyzwania i dlatego szybko się wszytskiego nauczysz i będziesz miała cudny ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 13.09.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 i dlatego szybko się wszytskiego nauczysz i będziesz miała cudny ogród i tej myśli będę się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 powiem dobry wieczór czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 oj Skabusia Skabusia desek szukałaś to nie wiedziałaś gdzie pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.09.2008 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 oj Skabusia Skabusia desek szukałaś to nie wiedziałaś gdzie pytać taaaa... ja to bym w zyciu nie skojarzyła, ale że mojego małża nie olśniło pewnie nie chciał głowy zawracać.. zresztą czasu do namysłu wiele nie miał, bo musiał wymylić co zrobić z dwójką maluchów i żoną spóźnioną do pracy jedyne dwie godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.09.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 I co tam? Jak po nocnym buszowaniu w necie? Wyszukałaś cosik dla siebie do ogrodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.09.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 monia (ale mi się dziś anielsko objawiłaś ) siedziałam do 1.30 nad planem naszej działki i róznymi odmanami kwiatów.. i z wszystkich moich przemyśleń wyszło, że mój kwiatowy klombik powinien powstać dokładnie w miejscu,gdzie obecnie leży kupa gruz i innych odpadków z budowy a co do kwiatów to bezwzględnie muszę mieć u siebie krokusy i narcyzy!! główkuję dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.09.2008 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 nooo to się nazywa synchronizacja myśli.. odpisałam ci zanim jesczze zobaczyłam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.09.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 a ja myślałam, że to taka szybka odpowiedź Jak coś zdecydujesz, to koniecznie się proszę pochwalić wyborem roślinek - napisz jakie odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.09.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 a ja myślałam, że to taka szybka odpowiedź Jak coś zdecydujesz, to koniecznie się proszę pochwalić wyborem roślinek - napisz jakie odmiany pewnie zanim wybiorę to jeszcze cię pytaniami pomęczę mam problem z wyborem miejsca, bo choć działka spora to jednak będzie się na niej jeszcze sporo działo, a nie chciałabym, żeby mój klombik zostal stratowany pewnie wynajdę jakiś mały kącik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.09.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 A męcz mnie, niech Ci będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.09.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Skabusia widzę co jeszcze się trzymasz piękne to Twoje domostwo komin jest cudny i może rzeczywiście ta fuga nie całkiem sucha i jeszcze się zmieni nie mogiem się tego prosiaczka doczekać z Twojego grilka no dziekować za komplementki cieszę sie że smakowały a polecanie no pewnie a co będzie fajniście forumowicze to same sympatyczne ludzie tylko spieszyc sie trza bo sezon na pieczonki coś jakby się kończył [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.09.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 to i ja przyszlam do Ciebie Twoj dziennik juz wczesniej widzialam ale dom w realurobi wrazenie, jestem pewna ze bedzie Wam sie wygodnie i komfortowo mieszkalo i jeszcze raz dziekuje za spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.09.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Skabusia no właśnie co z fugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.09.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 ojj była dzisiaj dyskusja z panami.. zła wiadomość to taka, że tego się już raczej nie wyskrobie dobre za to są takie: 1) fuga lekko jasnieje 2) to co ujrzałam wczoraj nie było jeszcze "na gotowo" - jest sporo zabrudzeń na cegle i przez to fuga jest szeroka i taka rozlana, ale te cegły łatwo się czyszczą (sprawdziłam ) i panowie na zakończenie prac mają je potraktować Karcherem, a potem zaimpregnować 3) do tej pory oglądałam komin na tle czerwonych ścian i jansego dachu - zrobiłam wizualizację i przy grafitowym dachu i kremowych scianach powinno to wyglądać dobrze.. jeśli nie - pozostaje mi się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.09.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 no to jednak zostaje poczekać aż będzie całkiem skończona po myciu impregnacji i tak dalej czyli łącznie z tynkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.09.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 teraz jest konkretna i rzeczywiscie efekt koncowy moze byc (i zapewne bedzie) ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.09.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 teraz jest konkretna i rzeczywiscie efekt koncowy moze byc (i zapewne bedzie) ekstra mój małż stoi na stanowisku, że teraz jest lepiej, bo bardziej wyraziście i nie tak mdło.. nie wiem tylko czy tak myśli, czy wystraszyła go wizja wydłubywania tych fug widelcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.09.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Skabusiu, zapomniałam Ci ostatnio powiedzieć, że baaaaardzo mi się podoba Twoja balustrada na schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.09.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Skabusia dzień doberek oplułam se monitor przez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts