Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

rzeczywiście wybór ogromny :D aż ocząpląsu dostałam.. a co jedne to ładniejsze :D :D

na razie zrobię tak jak pisałaś - poeksperymentuję trochę na małym kawałku.. nasza działeczka ma być docelowo jeszcze trochę wyrównana, więc musze wybrać takie miejsce, które nie bedzie naruszane.. czytam twoje posty i zdaję sobie sparwę jak mało wiem na temat sadzenia kwiatów.. ale lubię wyzwania :wink:

i dlatego szybko się wszytskiego nauczysz i będziesz miała cudny ogród :roll: :wink: :D :D :D

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

oj Skabusia Skabusia desek szukałaś :o to nie wiedziałaś gdzie pytać :roll:

taaaa... ja to bym w zyciu nie skojarzyła, ale że mojego małża nie olśniło :-? pewnie nie chciał głowy zawracać.. zresztą czasu do namysłu wiele nie miał, bo musiał wymylić co zrobić z dwójką maluchów i żoną spóźnioną do pracy jedyne dwie godziny :wink:

monia (ale mi się dziś anielsko objawiłaś :D ) siedziałam do 1.30 nad planem naszej działki i róznymi odmanami kwiatów.. i z wszystkich moich przemyśleń wyszło, że mój kwiatowy klombik powinien powstać dokładnie w miejscu,gdzie obecnie leży kupa gruz i innych odpadków z budowy :-? :-? a co do kwiatów to bezwzględnie muszę mieć u siebie krokusy i narcyzy!! główkuję dalej! :D

:lol: :lol: :lol:

a ja myślałam, że to taka szybka odpowiedź :lol: :lol: :lol:

Jak coś zdecydujesz, to koniecznie się proszę pochwalić wyborem roślinek - napisz jakie odmiany :wink:

pewnie zanim wybiorę to jeszcze cię pytaniami pomęczę :D

mam problem z wyborem miejsca, bo choć działka spora to jednak będzie się na niej jeszcze sporo działo, a nie chciałabym, żeby mój klombik zostal stratowany :-? pewnie wynajdę jakiś mały kącik :D

Skabusia widzę co jeszcze się trzymasz :wink: :D piękne to Twoje domostwo :D komin jest cudny i może rzeczywiście ta fuga nie całkiem sucha i jeszcze się zmieni nie mogiem się tego prosiaczka doczekać z Twojego grilka :lol:

no dziekować za komplementki :oops: :oops: cieszę sie że smakowały a polecanie no pewnie :D a co będzie fajniście forumowicze to same sympatyczne ludzie tylko spieszyc sie trza bo sezon na pieczonki coś jakby się kończył :( [/b]

ojj była dzisiaj dyskusja z panami.. zła wiadomość to taka, że tego się już raczej nie wyskrobie :( dobre za to są takie: 1) fuga lekko jasnieje 2) to co ujrzałam wczoraj nie było jeszcze "na gotowo" - jest sporo zabrudzeń na cegle i przez to fuga jest szeroka i taka rozlana, ale te cegły łatwo się czyszczą (sprawdziłam :wink: ) i panowie na zakończenie prac mają je potraktować Karcherem, a potem zaimpregnować 3) do tej pory oglądałam komin na tle czerwonych ścian i jansego dachu - zrobiłam wizualizację i przy grafitowym dachu i kremowych scianach powinno to wyglądać dobrze.. jeśli nie - pozostaje mi się przyzwyczaić :-?