skaba 12.05.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 własnie przeczytałam watek na muratorze o vinottim justyś zwróciłam uwagę na kształt toaletki, bo wczoraj usilnie chciałam na coś takiego natrafić.. nie wiem czy i tak nie będzie mi ich robił stolarz, więc najważniejsze to znaleźć pasujący wzór.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.05.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 własnie przeczytałam watek na muratorze o vinottim justyś zwróciłam uwagę na kształt toaletki, bo wczoraj usilnie chciałam na coś takiego natrafić.. nie wiem czy i tak nie będzie mi ich robił stolarz, więc najważniejsze to znaleźć pasujący wzór.. ja oryginalnych też kupowała nie będę ponieważ kolor mi nie odpowiada ... za to kształt mają cudowny i chyba coś takiego u stolarza zamówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.05.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 własnie przeczytałam watek na muratorze o vinottim justyś zwróciłam uwagę na kształt toaletki, bo wczoraj usilnie chciałam na coś takiego natrafić.. nie wiem czy i tak nie będzie mi ich robił stolarz, więc najważniejsze to znaleźć pasujący wzór.. ja oryginalnych też kupowała nie będę ponieważ kolor mi nie odpowiada ... za to kształt mają cudowny i chyba coś takiego u stolarza zamówię to tak samo jak ja.. przed chwilą znalazłam też niezłą toaletkę.. co prawda z mebli Red Apple, ale niezła.. i znów kolor http://i42.tinypic.com/15qrxo6.jpg choć jak teraz patrze to może jednak trochę za bardzo "biurkowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.05.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 za bardzo biurkowa!!!! masz rację!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.05.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 taki kształt - almi decor http://produkty.almi-decor.com/images/produkty/3150006.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.05.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 bardzo fajna.. prościutka.. i na grubych nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.05.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 i jak tam skabuś ... wybrałaś coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.05.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 http://www.ikea.com/PIAimages/62284_PE168908_S3.jpghttp://www.ikea.com/PIAimages/0095350_PE233914_S3.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.05.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 dobry wieczór Skabusia co tam u Was słychać wyzdrowiałaś mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 15.05.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Cześć Skabunia! I jak tam - tynki skończone?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 15.05.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Tynki skończone , wiem bo sama widziałam na własne oczy , i tak przy okazji jeszcze raz chciałam podziękować za możliwośc pozwiedzania domku i moge teraz jeszcze wam wszystkim powiedzieć, że u Skaby poddasze wyszło REWELACYJNIE ! zasługa pana Józka o ile dobrze pamiętam imię widziałam dwie Lawnedy i jestem w szoku jak można dwa te same domki wybudować w tak różny sposób chodzi mi o wielkości pokoi na górze i to bez podnoszenia ścianki kolankowej , chętnie zabrałabym pana Józka do siebie ale sie nie da więc moja ekipa teraz ma przechlapane po prostu muszą tak robić żeby było tak jak u Skaby pzdr Natka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.05.2009 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 czesc Iza, co dobrego? jak zdroweczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.05.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 hej hej!! tynki skończone! oczyszczalnia też! dzisiaj był elektryk - wchodzi od poniedziałku.. i znowu jestem przerażona powoli dochodze do zdrowia.. bez antybiotyków się nie obeszło natka bardzo miło było mi się z wami spotkać trzymam kciuki za waszą Lawendę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.05.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Natka bo skaba to szczesciara pewnie w czepku urodzona Sama odleglosc dzialki od dotychczasowego mieszkanka mowi za siebie Skabunia to sie bedzie dzialo u Ciebie w przyszlym tygodniu.Teraz to tak szybko poleci ze hej.Masz juz wybrane ostatecznie plytki na parter? Pokaz ten swoj salon po otynkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 16.05.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 no to się zgadza miejsce na domek też bardzo fajny i rzeczywiście blisko teraźniejszego zamieszkania , ja tez mam niby blisko bo jakieś 3km ,ale autem muszę podjechać pzdr. Natka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 dobry wieczór Skabusia normalnie jeszcze troszku i już się wprowadzisz a ja nawet chyba tynków nie zdążę oglądnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izusia76 18.05.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witam. Mam ogromną prośbę do wszystkich osób, które budują lub wybudowały Lawendę. Zakupiłam projekt domu Lawenda i wraz z mężem powoli przymierzamy się do rozpoczęcia budowy. W przyszłym tygodniu jesteśmy umówieni z projektantem na ustalenie zmian w tym projekcie. Mam ogromną prośbę do Forumowiczów o jakieś praktyczne rady, wskazówki dotyczące zmian w tym projekcie, przed spotkaniem z architektem. Mam również wątpliwości co do funkcjonalności poddasza, które wydaje mi się stosunkowo niskie. Za wszystkie informacje, rady i wskazówki z góry serdecznie dziękuje. Izusia76. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 dzień dobry Skabusia no gdzie Ty znowu zniknęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.05.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 wusiu trzeci raz próbuję coś napisać i mnie z netu wywala kochana żebyś bliżej mnie mieszkała to byśmy się mogły spotkać.. i tynki byś pomacała.. ehhh ta odległość kakusku tak to już ze mną jest - więcej szczęścia niż rozumu na parter na 99% (dopóki nie przytwierdzone do podłoża to nic nie jest pewne ) będą Piemme Fashion kolor Ivory.. salon - mówisz i masz! (w dzienniku) mąż się postarał natka 3km to rzut beretem.. my napierw szukaliśmy jaieś 20km od domu, ale dłuuugo nie mogliśmy nic znaleźć.. na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.05.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 izusia odpowiadam na PW w sprawie odwiedzin co do praktycznych rad.. hmm.. trudno powiedzieć.. my wprowadziliśmy kilka zmian i z każdej z nich jestem bardzo zadowolona.. może uda nam się spotkać to opowiem, bo opisać to ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts