Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Gość justyna_m
własnie przeczytałam watek na muratorze o vinottim :wink:

justyś zwróciłam uwagę na kształt toaletki, bo wczoraj usilnie chciałam na coś takiego natrafić.. nie wiem czy i tak nie będzie mi ich robił stolarz, więc najważniejsze to znaleźć pasujący wzór..

ja oryginalnych też kupowała nie będę ponieważ kolor mi nie odpowiada ... za to kształt mają cudowny i chyba coś takiego u stolarza zamówię :D

własnie przeczytałam watek na muratorze o vinottim :wink:

justyś zwróciłam uwagę na kształt toaletki, bo wczoraj usilnie chciałam na coś takiego natrafić.. nie wiem czy i tak nie będzie mi ich robił stolarz, więc najważniejsze to znaleźć pasujący wzór..

ja oryginalnych też kupowała nie będę ponieważ kolor mi nie odpowiada ... za to kształt mają cudowny i chyba coś takiego u stolarza zamówię :D

to tak samo jak ja.. przed chwilą znalazłam też niezłą toaletkę.. co prawda z mebli Red Apple, ale niezła.. i znów kolor :evil:

http://i42.tinypic.com/15qrxo6.jpg

choć jak teraz patrze to może jednak trochę za bardzo "biurkowa"

Tynki skończone , wiem bo sama widziałam na własne oczy :D , i tak przy okazji jeszcze raz chciałam podziękować za możliwośc pozwiedzania domku i moge teraz jeszcze wam wszystkim powiedzieć, że u Skaby poddasze

wyszło REWELACYJNIE ! zasługa pana Józka o ile dobrze pamiętam imię

widziałam dwie Lawnedy i jestem w szoku jak można dwa te same domki wybudować w tak różny sposób chodzi mi o wielkości pokoi na górze i to bez podnoszenia ścianki kolankowej , chętnie zabrałabym pana Józka do siebie :D

ale sie nie da więc moja ekipa teraz ma przechlapane po prostu muszą tak robić żeby było tak jak u Skaby :wink:

pzdr

Natka

hej hej!! tynki skończone! oczyszczalnia też! dzisiaj był elektryk - wchodzi od poniedziałku.. i znowu jestem przerażona :D :wink:

powoli dochodze do zdrowia.. bez antybiotyków się nie obeszło :evil:

natka bardzo miło było mi się z wami spotkać :D trzymam kciuki za waszą Lawendę!! :D

Natka bo skaba to szczesciara pewnie w czepku urodzona :lol: Sama odleglosc dzialki od dotychczasowego mieszkanka mowi za siebie :D

Skabunia to sie bedzie dzialo u Ciebie w przyszlym tygodniu.Teraz to tak szybko poleci ze hej.Masz juz wybrane ostatecznie plytki na parter?

Pokaz ten swoj salon po otynkowaniu :p

Witam.

Mam ogromną prośbę do wszystkich osób, które budują lub wybudowały Lawendę.

Zakupiłam projekt domu Lawenda i wraz z mężem powoli przymierzamy się do rozpoczęcia budowy. W przyszłym tygodniu jesteśmy umówieni z projektantem na ustalenie zmian w tym projekcie. Mam ogromną prośbę do Forumowiczów o jakieś praktyczne rady, wskazówki dotyczące zmian w tym projekcie, przed spotkaniem z architektem. Mam również wątpliwości co do funkcjonalności poddasza, które wydaje mi się stosunkowo niskie.

Za wszystkie informacje, rady i wskazówki z góry serdecznie dziękuje.

Izusia76.

:roll:

wusiu trzeci raz próbuję coś napisać i mnie z netu wywala :evil: kochana żebyś bliżej mnie mieszkała to byśmy się mogły spotkać.. i tynki byś pomacała.. ehhh ta odległość :lol: :wink:

kakusku tak to już ze mną jest - więcej szczęścia niż rozumu :wink: na parter na 99% (dopóki nie przytwierdzone do podłoża to nic nie jest pewne :wink: ) będą Piemme Fashion kolor Ivory.. salon - mówisz i masz! (w dzienniku) mąż się postarał :wink:

natka 3km to rzut beretem.. my napierw szukaliśmy jaieś 20km od domu, ale dłuuugo nie mogliśmy nic znaleźć.. na szczęście :wink: