Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Gość justyna_m

skabuś a kominek to do wyboru z tych kominkowych zdjęć czy bierzesz pod uwagę wersję z wizualizacji salonu - czyli cały biały z delikatną ramką???

bo mi się jakoś ten biały prościutki podoba :roll:

Ja w sprawie kuchni, wg mnie masz za maly blat miedzy zlewem a kuchenka, ile tam tego blatu jest?? Przesunelabym zlew bardziej na zewnatrz

markotko na tej pierwszej wizualce zlew jest wysunięty bardziej na środek, ale my chcemy, żeby okapnik był wsunięty do kąta.. blatu będzie tam bardzo mało, ale przyznam, że to nasz wymysł, bo teraz mamy bezpośrednio obok siebie i bardzo się do tego przyzwyczailiśmy.. mąż wogóle nie chciał się zgodzić na przerwę pomiędzy nimi, ale w końcu dał się namówić..

Gość justyna_m

tak na pierwszy rzut oka co mi nie pasi

mozaika w kuchni nie pasuje do tego rysunku na ścianie ... moim zdaniem to się gryzie ... powinna być jednolita kafla albo nie dawać rysunku

skabuś a kominek to do wyboru z tych kominkowych zdjęć czy bierzesz pod uwagę wersję z wizualizacji salonu - czyli cały biały z delikatną ramką???

bo mi się jakoś ten biały prościutki podoba :roll:

justyś mnie tez się ten biały bardzo podoba.. problem w tym, że widziałam taki kominek w domu wybudowanym wg naszego projektu.. wg mnie ten kominek optycznie zabierał baaardzo dużo miejsca.. chciałam zmniejszyć jak najbardziej szerokość (odsunięcie od ściany) elemnetu, który leci od sufitu do podłogi.. nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam :-?