wu 18.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Skabusia no sama wiesz jaki hektar drogi mam do Ciebie zapodaj kiedy Cię można na budowie trafić to spróbuję się urwać i podjechać na macanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.05.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 dobry wieczor ale postepy u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.05.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 wusia daj znać kiedy możesz to podjade na budowę, bo tak spontanicznie to trudno mnie spotkać anusia wlecze się to wszytsko niemiłosiernie.. ale nie mam powera coby tempo podkręcić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Skabusia łoj to się dogadamy jakoś tak się składa że ostatnio to ja nic nie mogę znaczy mogę tylko pracować latać cos załatwić dzieckiem się zająć jakimś domem tyż ale coś postaram się wymyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.05.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 wrzuciłam do albumu wstępny zarys salonu.. na razie to tylko wstęp.. głównie chodziło o podział podłogi na część płytkową i parkietową oraz odwzorowanie kształtu pomieszczeń.. i już muszę wprowadzić kilka zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.05.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Skabusia łoj to się dogadamy jakoś tak się składa że ostatnio to ja nic nie mogę znaczy mogę tylko pracować latać cos załatwić dzieckiem się zająć jakimś domem tyż ale coś postaram się wymyśleć wusia liczę na ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.05.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Skabunia salon fajny ale znow rozbroilas mnie fota wiosennej Lawendy-ten dom jest dla mnie miss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 19.05.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ślicznie wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 20.05.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 a jak można zobaczyć te zdjęcia w albumie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 20.05.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Ja też bym popatrzyła.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.05.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 namiary na album poszły na priv dorzuciłam kolejne wizualki - nowa wersja kominka (a własciwie 5 nowych wersji do wyboru - bez półki i z różnymi półkami) , kuchnia (jeszcze bardzo niedopracowana) i szkic przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 dobry wieczór Skabusia jak się odgrzebię wyoglądam wizualki i czekam na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 20.05.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 skabuś zarzuciłaś nas wizualkami ... ja dziś głowy do myślenia nie mam ale pooglądam ... a swoje i tak napiszę ale nie obiecuję , że dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.05.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Ja w sprawie kuchni, wg mnie masz za maly blat miedzy zlewem a kuchenka, ile tam tego blatu jest?? Przesunelabym zlew bardziej na zewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.05.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 skabuś zarzuciłaś nas wizualkami ... ja dziś głowy do myślenia nie mam ale pooglądam ... a swoje i tak napiszę ale nie obiecuję , że dziś w ostatnich dniach dostałam około 20 rysunków ale podejmowanie decyzji idzie mi dość szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 20.05.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 skabuś a kominek to do wyboru z tych kominkowych zdjęć czy bierzesz pod uwagę wersję z wizualizacji salonu - czyli cały biały z delikatną ramką??? bo mi się jakoś ten biały prościutki podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.05.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Ja w sprawie kuchni, wg mnie masz za maly blat miedzy zlewem a kuchenka, ile tam tego blatu jest?? Przesunelabym zlew bardziej na zewnatrz markotko na tej pierwszej wizualce zlew jest wysunięty bardziej na środek, ale my chcemy, żeby okapnik był wsunięty do kąta.. blatu będzie tam bardzo mało, ale przyznam, że to nasz wymysł, bo teraz mamy bezpośrednio obok siebie i bardzo się do tego przyzwyczailiśmy.. mąż wogóle nie chciał się zgodzić na przerwę pomiędzy nimi, ale w końcu dał się namówić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 20.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 tak na pierwszy rzut oka co mi nie pasi mozaika w kuchni nie pasuje do tego rysunku na ścianie ... moim zdaniem to się gryzie ... powinna być jednolita kafla albo nie dawać rysunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Bardzo interesujace podejscie ale przyzwyczajenie druga natura czlowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.05.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 skabuś a kominek to do wyboru z tych kominkowych zdjęć czy bierzesz pod uwagę wersję z wizualizacji salonu - czyli cały biały z delikatną ramką??? bo mi się jakoś ten biały prościutki podoba justyś mnie tez się ten biały bardzo podoba.. problem w tym, że widziałam taki kominek w domu wybudowanym wg naszego projektu.. wg mnie ten kominek optycznie zabierał baaardzo dużo miejsca.. chciałam zmniejszyć jak najbardziej szerokość (odsunięcie od ściany) elemnetu, który leci od sufitu do podłogi.. nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts