Gość justyna_m 20.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Bardzo interesujace podejscie ale przyzwyczajenie druga natura czlowieka ja z przyzwyczajenia kazałam robić podejscie pod tv w kuchni nad barkiem ... rano przy kawce obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.05.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 tak na pierwszy rzut oka co mi nie pasi mozaika w kuchni nie pasuje do tego rysunku na ścianie ... moim zdaniem to się gryzie ... powinna być jednolita kafla albo nie dawać rysunku i już się zgadzamy zresztąmozaika chyba za bardzo funkcjonalna nie jest.. szczególnie w kuchni przy zelwie i kuchence.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.05.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Ja nie mam ale tez kazalam zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.05.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 mam jesczze ogólnie problem z kolorami.. podoba mi sie takie zastawienie, jakie tu jest wrysowane, ale nie chciałabym mieć zrobionego w ten sposób całego domu a sypialnia też taka podobna... musze wymyślić coś innego.. i wogóle kombinuję z tymi jasnymi ścianami.. ale kombinwanie mam w naturze justyś co do szablonu w kuchni to ja zastanawiałam się jesczze czy on wogóle będzie widoczny zza tych szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.05.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witaj Skabunia! Wpadłam szybciutko skomentować Twoje nowości. Generalnie koncepcja baaaardzo mi się podoba, a na gorąco powiedziałabym tak: - korytarzyk bardzo ładny: prosty i elegancki! - salon bardzo podoba mi się z ciemnym kominkiem, ale bez żadnej półeczki. Koncepcja podłogi super, kolorki również! - kuchnia na pewno z jasnymi, górnymi szafeczkami i jasnymi ścianami, ale bez żadnego szablonu na ścianie. Mozaika akurat mi się podoba, ale zawsze możesz dać jakieś większe kafle i wyciągnęłabym je wyżej przy okapie - na pewno wiesz o co chodzi! P.S. Widzę, że masz moją baterię i piekarnik, hihi I to chyba na tyle! Już mi się u Ciebie podoba, a Lawenda w wersji wiosennej wygląda miodzio....! Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.05.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 chcialam sie przyznac ze znow haslo zgubilam tzn przeszlo mi w privach (cholera dlaczego tu tylko 2 strony moga byc wiadomosci i prosze jeszcze raz... a i chcialam poinformowac ze wneka pod prysznicem z dekorem bez zadnej obwodki brazowej wyszla cudownie i nie tak jak mowilyscie mdlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 21.05.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witaj, Skabusia wyrażę tez swoje zdanie: kuchnia niemal identyczna jak moja(chodzi o układ, tęz chce mieć okap wsunięty w róg). najbardziej podoba mi się wersja z białymi szafkami bez żadnej opaski i bez szablonu, mozaika podoba mi sie bardzo ale ja w ogóle lubię mozaiki. kominek brązowy ciekawszy i praktyczniejszy, bez półki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 21.05.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 skabuś a kominek to do wyboru z tych kominkowych zdjęć czy bierzesz pod uwagę wersję z wizualizacji salonu - czyli cały biały z delikatną ramką??? bo mi się jakoś ten biały prościutki podoba justyś mnie tez się ten biały bardzo podoba.. problem w tym, że widziałam taki kominek w domu wybudowanym wg naszego projektu.. wg mnie ten kominek optycznie zabierał baaardzo dużo miejsca.. chciałam zmniejszyć jak najbardziej szerokość (odsunięcie od ściany) elemnetu, który leci od sufitu do podłogi.. nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam skabuś a poproś o wizualizację kominka nie do samego sufity tylko tak jak ten w wersji ciemnej ale w jasnych kolorach ... ja mam wrażenie odwrotne, że ten ciemny i niższy wygląda ciężej niż ta zabudowa do samej góry ... ale może to tylko złudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 21.05.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Lawenda wygląda milion razy lepiej w wiosennej odsłonie niż pod śniegowym szitem. Nienawidzę zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 21.05.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 justyś co do szablonu w kuchni to ja zastanawiałam się jesczze czy on wogóle będzie widoczny zza tych szafek można dać fragment na szafca jek koniesznie chcesz ... nie wiem jak by to wyglądało ... taki przechodzący ze ściany na szafki ...??? ale jak już dasz szablon to pomyśl o jakimś elemencie w innym pomieszczeniu o takim samym wzorze ... np. obrus w jadalni czy jakiś obraz na ścianie aby powiązać to ... żeby nie był sam sobie zostawiony w kuchni...ale namieszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.05.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Iza mnie az zatkalo z tym kominkiem-super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata123 21.05.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ja też jestem pod wielkim wrażeniem, cudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.05.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Cześć . Jestem tutaj pierwszy raz....wywąchałam tutaj piękny dach i kominek zewnętrzny...i w związku z nim mam pytanie...: Ja też mam kominek zewnętrzny... i zastanawiam się, jak go zrobić...czy Tobie ktoś projektowałten kominke czy zrobiliście go według projektu domu? Aaaa i jeśli pozwolisz to będę wpadała regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Pieknie pięknie Widze mój okap w kuchni Tak zostanie czy dasz ten podszawkowy?? Mnie się z kolei nie podobaja mozaiki i obiektywnie rzecz mówiąc w kuchni to są raczej średnio praktyczne Półki w przedpokoju sa cudne, już wiem co zrobię u siebie jak kiedyś będe mieć remont A co do kuchni to pan G. aktualny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No to gratuluję tynków u mnie wylewki w środę i jakioś pietra mam nie wiem dlaczego dom po wylewkach chyba tak domowo zaczyna wyglądać i już trzeba te kafelki i inne takie zamawiać a elektryk co będzie robił teraz u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.05.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 dobry wieczór Skabusia normalnie ręce mi opadają ja chcę tynki obejrzeć okna pomacać bramę pogłaskać tylko że kurcze wcześniej jak koło 23 nie daję rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.05.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Wusia to chyba sie musicie na nocne macanko umowic...?! Nastrojowo bedzie...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.05.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Anusia tylko co my po nocy wymacać możem to strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.05.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Chyba sie z Wami wybiore! A w sumie to dlaczego ja jeszcze u Skabuni nie bylam....?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.05.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ania że nie wspomnę że u mnie też nie ale fajnie ja we trójeczkę macać będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts