wu 22.05.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Skabusia tylko upewnij się że żaden fachowiec na noc nie został przed tym nocnym macankiem bo jakbyśmy tak którego wymacały po ciemku to nie wiem czy moje serducho by zniosło taki nadmiar wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.05.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 cześć Skabunia, dawno nie zaglądałam, a tu tak już pięknie masz w domku super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.05.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Zagladnelam zobaczyc co slychac i widze ze znow jakies spotkanie sie organizuje.Ja nie wiem dziewczyny ale wy ciagle byscie macaly-nie za duzo tego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.05.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 wooow wusia nooo byłaby adrenalinka ania upss.. ja też dawno do ciebie nie zaglądałam ale jak już się przeprowadzę to nadrobię zaległości jak dzieciaczki? zdrówko dopisuje? i nie wiem czy misio dostał się w wasze łapki, bo zniknełam przed samym końcem rozgrywki kakusku my sobie tak obniecujemy i obiecujemy.. a jak co do czego to .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.05.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Skabuś, misia mamy, jednego bo okazało sie, że osoba wystawiajaca więcej nie może dostać Nadusi przypadł ale oczywiście jeszcze do nas nie dotarł, żeby tylko mała nie zdążyła wyrosnąć z misia zanim przyjdzie ja teraz też rzadko wszędzie zaglądam, mała mi czaduje, cały czas mi się trzyma nogawki i nie da sie z nia posiedzieć na kopmie. Ja często czytam, przeglądam co sie dzieje ale nie pisze, bo zaraz Nadia mi w coś kliknie i potem dooopa z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 dobry wieczór Skabusia ale tak na poważnie to trza by się umówić jakiego gryla albo co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.05.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Doberek No i znowu sie umwaiwaja Ja mam dzisiaj maraton.Nie wiem czy sie powyrabiam tyle rzeczy zaplanowanych Najwazniejsze to kupic mamie jakis fajny prezencik a ja zupelnie nie mam pomyslu-moze cos w sklepie fajnego wykukam. Skabus fotka z aranzacja piekna.Czlowiek juz chyba tak ma ze jak zobaczy cos fajnego to mu u siebie wszystko traci blask Ale to przejdzie Twoje wizualki sa bardzo ladne i tez bedziesz miala pieknie.Na kompie tez to wszystko inaczej wyglada niz w realu i moze dlatego masz takie mieszane uczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.05.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 dobry dzień choć nie wiem czy dobry.. bo dziś znowu mam dzień pracy przy komputerze Aniu cieszę się, że miś do was trafił niestety było bardzo wielu takich, którzy zainstalowali automatyczne klikacze - co zresztą było widać po przerażająco wielkiej liczbie kliknięć (rekordziści mieli ustawione na jedno kliknięcie co pół minuty )... i teraz firma się zastanawia czy taki konkurs ma sens.. a szkoda wiem coś o wspólnym pisaniu.. u mnie to od rrazu na sześć rąk wusiu na poważnie to ty się nie umawiaj tylko daj znać i przyjeżdżaj! ja mam teraz koszmarny czas i ciężko będzie się umówić na grillowanie ale na małą czarną to już prędzej kakusku taka już natura człowieka.. ja cały czas dumam nad górną łazienką.. ojj kusza mnie te płytki.. kuszą zaczynam kombinować.. ale z drugiej strony - ogladałam aranżacje na stronie producenta.. pewnie nie zwróciłabym uwagi na te kafle, ale w Max Flizie niesamowicie to wszytsko układają w całość.. boję się, że jak wezmę z tego fragmencik to efektu nie będzie.. udanych zakupów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.05.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Dzień dobry Skabunia! Powiedz mi proszę nad czym teraz tak dumasz do tej górnej łazienki, bo już się pogubiłam....?! Czemu nie pisałaś, że się do MAX-FLIZU wybierasz - mogłyśmy wczoraj wypić razem kawkę, oj szkoda... Miłej niedzieli, buźka Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.05.2009 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 marysiu ty też wczoraj po Max Flizie krążyłaś?? ojj rzeczywiście szkoda.. a powiem ci, że nawet o tobie myślałam.. decyzje o wyjeździe była baardzo spontaniczna i nawet mnie zaskoczyła a co do górnej łazienki to nadal nie zdecydowałam sie na konkretne kafle.. pisałam ci co wyszło z tymi pierwszymi.. potem miał być metalwood, ale pani B. mi odradza, że nie będzie dobrze wyglądać ich połączenie z drewnem.. a od tej pory nie miałam czasu, żeby się za czymś rozejrzeć.. teraz już mam koncepcję, ale czekam na potwierdzenie od pani B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.05.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Kochana ja pojechałam obejrzeć dziecięce mebelki w jednym sklepie koło Wielickiej, a potem stwierdziliśmy że podjedziemy do Max-Flizu zobaczyć oświetlenie... Musimy na drugi raz się sms-ować! A co do łazienki dalej wiem, że nic nie wiem... Pisz mi tu zaraz jakie kafle teraz są u Ciebie no1!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.05.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 dzień dobry skabuś to do kuchni chcesz dać Fashion te we wzorki??? i na ścianę??? a mozaikę czy duże kafle ... a na podłogę jakie??? 60x60cm??? który kolor??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.05.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Justyś ale dałaś czadu z tymi pytaniami...! http://i44.tinypic.com/16hrqt4.jpg Piękne są - też na nie zwróciłam uwagę...! W ogóle to wpadło mi w oko kilka pięknych kafli, ale wszystkie z najwyższej półki, więc chociaż nie rozpaczam, bo i tak bym ich nie kupiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.05.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Justyś ale dałaś czadu z tymi pytaniami...! quote] raz a dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.05.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Kochana ja pojechałam obejrzeć dziecięce mebelki w jednym sklepie koło Wielickiej, a potem stwierdziliśmy że podjedziemy do Max-Flizu zobaczyć oświetlenie... Musimy na drugi raz się sms-ować! A co do łazienki dalej wiem, że nic nie wiem... Pisz mi tu zaraz jakie kafle teraz są u Ciebie no1!!! marysiu ja miałam na działkę jechać, a wylądowaliśmy w Max Flizie ja też jeszcze niewiele wiem tzn. trzymam się cały czas wizualek, więc ogólna koncepcja się nie zmienia, ale co ja konkretnie do tej ściany przykleję to jeszcze nie wiem niestety jest pewna rozbieżność pomiędzy tym co jest u mnie no1, a tym na co mogę sobie pozowlić.. ach te półki.. cenowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.05.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 dzień dobry skabuś to do kuchni chcesz dać Fashion te we wzorki??? i na ścianę??? a mozaikę czy duże kafle ... a na podłogę jakie??? 60x60cm??? który kolor??? to ci pytanie po kolei: Fashion kolor Ivory idzie na cały dół (oczywiście tam, gdzie kafle).. na podłogę najparwdopodobniej gładkie, choć po tym jak wczoraj widziałam ceny wzorkowych i gładki to chętnie bym zamieniła proporcje .. nie dopytałam jaki wymiar mam na wizualkach, ale rozmawialiśmy o 30x60 - taki pani B. proponowała.. no i na ścianę w kuchni te we wzorki.. też 30x60.. jak zwykle brakuje mi wyobraźni, więc zdecyduję jak zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.05.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 u mnie w łązienkach na podłogi 60x60 gładkie a ściany 30x60 gładkie i wzorki i trochę mozaiki, łaczymy ivory i balack a do kuchni to bym chciała 30x60 i wzory a jak teraz cenowo stoją te kafle ... lada dzień muszę zamówić a prawdę mówiąc nawet nie podjechałam zobaczyć jaka teraz cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.05.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 u mnie w łązienkach na podłogi 60x60 gładkie a ściany 30x60 gładkie i wzorki i trochę mozaiki, łaczymy ivory i balack a do kuchni to bym chciała 30x60 i wzory a jak teraz cenowo stoją te kafle ... lada dzień muszę zamówić a prawdę mówiąc nawet nie podjechałam zobaczyć jaka teraz cena 60x60 są droższe, choć akurat w Max Flizie wychodziły taniej, bo mają je cały czas w sprzedaży, a 30x60 musieliby na zamówienie sprowadzać.. wyślę ci ceny na PW.. niestety od grudnia (wtedy je widziałam po raz pierwszy) 30x60 poszły w górę o prawie 70zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.05.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 u mnie w łązienkach na podłogi 60x60 gładkie a ściany 30x60 gładkie i wzorki i trochę mozaiki, łaczymy ivory i balack a do kuchni to bym chciała 30x60 i wzory a jak teraz cenowo stoją te kafle ... lada dzień muszę zamówić a prawdę mówiąc nawet nie podjechałam zobaczyć jaka teraz cena 60x60 są droższe, choć akurat w Max Flizie wychodziły taniej, bo mają je cały czas w sprzedaży, a 30x60 musieliby na zamówienie sprowadzać.. wyślę ci ceny na PW.. niestety od grudnia (wtedy je widziałam po raz pierwszy) 30x60 poszły w górę o prawie 70zł to tak ja ... upatrzyłam je sobie jak euro stało grubo poniżej 4zł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.05.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 daj znać jakie ceny u was.. jak bedzie znacznie taniej to przyjeźdżam w odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts