Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

wooow wusia nooo byłaby adrenalinka :lol: :lol: :lol: :lol:

ania upss.. ja też dawno do ciebie nie zaglądałam :oops: :cry: ale jak już się przeprowadzę to nadrobię zaległości :lol: :lol: :lol: jak dzieciaczki? zdrówko dopisuje? i nie wiem czy misio dostał się w wasze łapki, bo zniknełam przed samym końcem rozgrywki :cry:

kakusku my sobie tak obniecujemy i obiecujemy.. a jak co do czego to ..

Skabuś, misia mamy, jednego bo okazało sie, że osoba wystawiajaca więcej nie może dostać :wink:

Nadusi przypadł 8)

ale oczywiście jeszcze do nas nie dotarł, żeby tylko mała nie zdążyła wyrosnąć z misia zanim przyjdzie :roll:

:lol: :lol: :lol:

ja teraz też rzadko wszędzie zaglądam, mała mi czaduje, cały czas mi się trzyma nogawki i nie da sie z nia posiedzieć na kopmie.

Ja często czytam, przeglądam co sie dzieje ale nie pisze, bo zaraz Nadia mi w coś kliknie i potem dooopa z tego :wink: :lol: :lol:

Doberek

No i znowu sie umwaiwaja :wink: :lol:

Ja mam dzisiaj maraton.Nie wiem czy sie powyrabiam tyle rzeczy zaplanowanych :-? Najwazniejsze to kupic mamie jakis fajny prezencik a ja zupelnie nie mam pomyslu-moze cos w sklepie fajnego wykukam.

Skabus fotka z aranzacja piekna.Czlowiek juz chyba tak ma ze jak zobaczy cos fajnego to mu u siebie wszystko traci blask :oops: Ale to przejdzie :lol: Twoje wizualki sa bardzo ladne i tez bedziesz miala pieknie.Na kompie tez to wszystko inaczej wyglada niz w realu i moze dlatego masz takie mieszane uczucia :D

dobry dzień :D choć nie wiem czy dobry.. bo dziś znowu mam dzień pracy przy komputerze :cry: :cry: :cry:

Aniu cieszę się, że miś do was trafił :D niestety było bardzo wielu takich, którzy zainstalowali automatyczne klikacze - co zresztą było widać po przerażająco wielkiej liczbie kliknięć (rekordziści mieli ustawione na jedno kliknięcie co pół minuty :o )... i teraz firma się zastanawia czy taki konkurs ma sens.. a szkoda :cry: :cry: :cry:

wiem coś o wspólnym pisaniu.. u mnie to od rrazu na sześć rąk :wink: :wink:

wusiu na poważnie to ty się nie umawiaj tylko daj znać i przyjeżdżaj! ja mam teraz koszmarny czas i ciężko będzie się umówić na grillowanie :cry: ale na małą czarną to już prędzej :wink: :wink:

kakusku taka już natura człowieka.. ja cały czas dumam nad górną łazienką.. ojj kusza mnie te płytki.. kuszą :wink: zaczynam kombinować.. ale z drugiej strony - ogladałam aranżacje na stronie producenta.. pewnie nie zwróciłabym uwagi na te kafle, ale w Max Flizie niesamowicie to wszytsko układają w całość.. boję się, że jak wezmę z tego fragmencik to efektu nie będzie.. udanych zakupów!

marysiu ty też wczoraj po Max Flizie krążyłaś?? ojj rzeczywiście szkoda.. a powiem ci, że nawet o tobie myślałam.. decyzje o wyjeździe była baardzo spontaniczna i nawet mnie zaskoczyła :lol: :wink:

a co do górnej łazienki to nadal nie zdecydowałam sie na konkretne kafle.. pisałam ci co wyszło z tymi pierwszymi.. potem miał być metalwood, ale pani B. mi odradza, że nie będzie dobrze wyglądać ich połączenie z drewnem.. a od tej pory nie miałam czasu, żeby się za czymś rozejrzeć.. teraz już mam koncepcję, ale czekam na potwierdzenie od pani B. :wink: :D

Kochana ja pojechałam obejrzeć dziecięce mebelki w jednym sklepie koło Wielickiej, a potem stwierdziliśmy że podjedziemy do Max-Flizu zobaczyć oświetlenie... Musimy na drugi raz się sms-ować! :D

A co do łazienki dalej wiem, że nic nie wiem... :roll:

Pisz mi tu zaraz jakie kafle teraz są u Ciebie no1!!! 8) :wink:

Kochana ja pojechałam obejrzeć dziecięce mebelki w jednym sklepie koło Wielickiej, a potem stwierdziliśmy że podjedziemy do Max-Flizu zobaczyć oświetlenie... Musimy na drugi raz się sms-ować! :D

A co do łazienki dalej wiem, że nic nie wiem... :roll:

Pisz mi tu zaraz jakie kafle teraz są u Ciebie no1!!! 8) :wink:

marysiu ja miałam na działkę jechać, a wylądowaliśmy w Max Flizie :wink: :lol:

ja też jeszcze niewiele wiem :cry: tzn. trzymam się cały czas wizualek, więc ogólna koncepcja się nie zmienia, ale co ja konkretnie do tej ściany przykleję to jeszcze nie wiem :-? niestety jest pewna rozbieżność pomiędzy tym co jest u mnie no1, a tym na co mogę sobie pozowlić.. :-? ach te półki.. cenowe :wink: :wink:

dzień dobry

skabuś to do kuchni chcesz dać Fashion te we wzorki??? i na ścianę??? a mozaikę czy duże kafle ... a na podłogę jakie??? 60x60cm??? który kolor???

to ci pytanie :D po kolei: Fashion kolor Ivory idzie na cały dół (oczywiście tam, gdzie kafle).. na podłogę najparwdopodobniej gładkie, choć po tym jak wczoraj widziałam ceny wzorkowych i gładki to chętnie bym zamieniła proporcje :wink: .. nie dopytałam jaki wymiar mam na wizualkach, ale rozmawialiśmy o 30x60 - taki pani B. proponowała.. no i na ścianę w kuchni te we wzorki.. też 30x60.. jak zwykle brakuje mi wyobraźni, więc zdecyduję jak zobaczę :wink:

Gość justyna_m

u mnie w łązienkach na podłogi 60x60 gładkie a ściany 30x60 gładkie i wzorki i trochę mozaiki, łaczymy ivory i balack

a do kuchni to bym chciała 30x60 i wzory

a jak teraz cenowo stoją te kafle ... lada dzień muszę zamówić a prawdę mówiąc nawet nie podjechałam zobaczyć jaka teraz cena

u mnie w łązienkach na podłogi 60x60 gładkie a ściany 30x60 gładkie i wzorki i trochę mozaiki, łaczymy ivory i balack

a jak teraz cenowo stoją te kafle ... lada dzień muszę zamówić a prawdę mówiąc nawet nie podjechałam zobaczyć jaka teraz cena

60x60 są droższe, choć akurat w Max Flizie wychodziły taniej, bo mają je cały czas w sprzedaży, a 30x60 musieliby na zamówienie sprowadzać.. wyślę ci ceny na PW.. niestety od grudnia (wtedy je widziałam po raz pierwszy) 30x60 poszły w górę o prawie 70zł :o :o :o

Gość justyna_m

60x60 są droższe, choć akurat w Max Flizie wychodziły taniej, bo mają je cały czas w sprzedaży, a 30x60 musieliby na zamówienie sprowadzać.. wyślę ci ceny na PW.. niestety od grudnia (wtedy je widziałam po raz pierwszy) 30x60 poszły w górę o prawie 70zł :o :o :o

to tak ja ... upatrzyłam je sobie jak euro stało grubo poniżej 4zł ...