Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Gość justyna_m
daj znać jakie ceny u was.. jak bedzie znacznie taniej to przyjeźdżam w odwiedziny :wink: :D

przeczytałam ... to chyba ja do Ciebie pojadę :wink:

zapraszam! z całego serca zapraszam :D :D połączymy przyjemne z pozytecznym :wink: :wink:

muszę powiedzieć Pani Architekt żeby nam zliczyła w końcu te kafle i powysyłać zapytania do trzech salonów gdzie je widziałam ... zobaczymy jakie ceny dadzą :roll:

dobry wieczór

Skabusia to co w termosie przywieźć :wink: :lol:

eee nooo.. kochana.. u mnie na działce prąd jest.. woda jest.. czajnik jest.. filiżanki są.. kawka i cukier jest - pełen luksus :D :D :D jeno czasu, żeby się tym nacieszyć jeszcze nie ma.. ale taki stan rzeczy potrwa już niedługo.. tak się łudzę :wink:

a mleczko :roll: :lol: :wink: Skabusia zobaczsz już bardzo niedługo się wprowadzisz :D i będziesz sie cieszyć poranną kawką na tarasie :D

wusia i mleczko się znajdzie.. któryś z sąsiadów (jesczze nie wiem który to) ma krowę :wink: kiedys zareagowałam tak entuzjastycznie na jej widok, że koleżanka mi do tej pory wypomina.. bo niby na wsi sie wychowałam :wink: :lol:

dzień dobry

Skabusia a kiedy Ty znowu masz urlop :o ale kto tą krowę doił bedzie bo szczerze mówiąc to nie wiem czy jeszcze pamiętam jak się to robi :lol: :wink:

toś mnie potraktowała wusiu znowu powiadasz? ostatnio miałam cały jeden dzień.. a mam jeszcze sporo zaległego z ubieglego roku.. a urlop mam w lipcu :wink: o krowę się nie martw.. instynt nam pomoże :wink:

kakusku ciężko nadążyć za moimi wizualkami :wink: najświeższych nie wrzucałam.. bo będą zmiany :wink: generalnie bardzo nam się fajnie nad nimi pracuje i rodzą się coraz ciekawsze pomysły :D :D niedługo będziemy finiszować, więc wtedy obejrzysz wersję ostateczną :D :D

a skoro mowa o wizualkach to wrzucam wersję kuchni z tym własnie okapem :D na wizualce nie ma jeszcze docelowych sufitów i kafli na ścianie - najpierw muszę zdecydować jaki okap, a wtedy będzie wiadomo jak pójdą kafle :wink:

http://i40.tinypic.com/v7vd5t.jpg

Przeciez mowie zebys rure brala -fajna jest.

Skoro wizualki zmieniaja sie jak w kalejdoskopie to poczekam jak sie zmeczysz i przystopujesz :wink:

A tak na marginesie to projektanta wnetrz masz tego samego co Ania i Efilka?

Nie jest to moj rejon ale jak sie napatrzylam jakie fajne wnetrza stworzyly u dziewczyn to bede tez chciala skorzystac z ich uslug.

Tak przypuszczalam-dlatego tez mi sie podoba :wink: Ja mam godzinke do tyluw iec spokojnie moge jeszcze siedziec :wink:

Ania nie jestem zwolenniczka takich schodow samonosnych ale Twoje wyszly cudownie (no i ta laska na nich :wink: ) Po minie widze ze rowniez jestes bardzo zadowolona co? A wsloncu parkiet zrobil sie taki jak u Utka (wczesniej wydawal sie cimniejszy :lol: )