Gość justyna_m 24.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 daj znać jakie ceny u was.. jak bedzie znacznie taniej to przyjeźdżam w odwiedziny przeczytałam ... to chyba ja do Ciebie pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.05.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 daj znać jakie ceny u was.. jak bedzie znacznie taniej to przyjeźdżam w odwiedziny przeczytałam ... to chyba ja do Ciebie pojadę zapraszam! z całego serca zapraszam połączymy przyjemne z pozytecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 24.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 daj znać jakie ceny u was.. jak bedzie znacznie taniej to przyjeźdżam w odwiedziny przeczytałam ... to chyba ja do Ciebie pojadę zapraszam! z całego serca zapraszam połączymy przyjemne z pozytecznym muszę powiedzieć Pani Architekt żeby nam zliczyła w końcu te kafle i powysyłać zapytania do trzech salonów gdzie je widziałam ... zobaczymy jakie ceny dadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 dobry wieczór Skabusia to co w termosie przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.05.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 dobry wieczór Skabusia to co w termosie przywieźć eee nooo.. kochana.. u mnie na działce prąd jest.. woda jest.. czajnik jest.. filiżanki są.. kawka i cukier jest - pełen luksus jeno czasu, żeby się tym nacieszyć jeszcze nie ma.. ale taki stan rzeczy potrwa już niedługo.. tak się łudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 a mleczko Skabusia zobaczsz już bardzo niedługo się wprowadzisz i będziesz sie cieszyć poranną kawką na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.05.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 a mleczko Skabusia zobaczsz już bardzo niedługo się wprowadzisz i będziesz sie cieszyć poranną kawką na tarasie wusia i mleczko się znajdzie.. któryś z sąsiadów (jesczze nie wiem który to) ma krowę kiedys zareagowałam tak entuzjastycznie na jej widok, że koleżanka mi do tej pory wypomina.. bo niby na wsi sie wychowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.05.2009 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 idę spać.. jutro baardzo ciężki dzień w pracy.. byle do urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dzień dobry Skabusia a kiedy Ty znowu masz urlop ale kto tą krowę doił bedzie bo szczerze mówiąc to nie wiem czy jeszcze pamiętam jak się to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.05.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Skabuniu a gdzie Ty się znowu podziewasz...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.05.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 dzień dobry Skabusia a kiedy Ty znowu masz urlop ale kto tą krowę doił bedzie bo szczerze mówiąc to nie wiem czy jeszcze pamiętam jak się to robi toś mnie potraktowała wusiu znowu powiadasz? ostatnio miałam cały jeden dzień.. a mam jeszcze sporo zaległego z ubieglego roku.. a urlop mam w lipcu o krowę się nie martw.. instynt nam pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.05.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Skabuniu a gdzie Ty się znowu podziewasz...?! padłam razem z synem.. spałam w pełnym umundurowaniu jutro też pewnie padnę na twarz, bo rano lecę do Mielca, a potem prosto do Jaworzna.. no cóż.. byle do ulopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.05.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 dobry wieczór Skabusia a przed świętami kto miał urlopek a to tylko bez zazdrość też bym chciała na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.05.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Czesc skabunia.Ladny ten okap -bierz i nawet sie nie zastanawiaj Przyznaje sie bez bicia ze nie ogladnelam jeszcze ostatnich wizualek( a slysze ze sa bo o nich gadacie) ale jak tylko zlapie kilka godzinek wolnego to zagladne cos Ty tam nowego wymodzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.05.2009 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 kakusku ciężko nadążyć za moimi wizualkami najświeższych nie wrzucałam.. bo będą zmiany generalnie bardzo nam się fajnie nad nimi pracuje i rodzą się coraz ciekawsze pomysły niedługo będziemy finiszować, więc wtedy obejrzysz wersję ostateczną a skoro mowa o wizualkach to wrzucam wersję kuchni z tym własnie okapem na wizualce nie ma jeszcze docelowych sufitów i kafli na ścianie - najpierw muszę zdecydować jaki okap, a wtedy będzie wiadomo jak pójdą kafle http://i40.tinypic.com/v7vd5t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.05.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Przeciez mowie zebys rure brala -fajna jest. Skoro wizualki zmieniaja sie jak w kalejdoskopie to poczekam jak sie zmeczysz i przystopujesz A tak na marginesie to projektanta wnetrz masz tego samego co Ania i Efilka? Nie jest to moj rejon ale jak sie napatrzylam jakie fajne wnetrza stworzyly u dziewczyn to bede tez chciala skorzystac z ich uslug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.05.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Cześć laski! To Wy też jeszcze nie śpicie..?! Kakusku to te same Panie, które projektowały u mnie, a u Efi robiły białą łazienkę! Skabuniu taka wersja też mi się bardzo podoba i lampeczki super widzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.05.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Tak przypuszczalam-dlatego tez mi sie podoba Ja mam godzinke do tyluw iec spokojnie moge jeszcze siedziec Ania nie jestem zwolenniczka takich schodow samonosnych ale Twoje wyszly cudownie (no i ta laska na nich ) Po minie widze ze rowniez jestes bardzo zadowolona co? A wsloncu parkiet zrobil sie taki jak u Utka (wczesniej wydawal sie cimniejszy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.05.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ja nie widzialam (lub nie kojarze) bialej lazienki Efilki ale wpadla mi ostatnio w lapy jej wizualka kuchni-dobrze przemawlal do mnie ten obraz A Ty tez nocny marek mario jestes?Ja tak jaby z musu sie nim stalam bo mi dnia brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.05.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 a ja myslalam ze to nie lampki tylko naczynia na przyprawy mam dokladnie takie szklane wiszace dzien dobry a tak serio sliczna kuchni Ci wyszla bier okap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts