Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Gość justyna_m
Justynko z tego co znam Ewę to zaproponowała Skabuni Elicę, Falmeca lub Fabera - wg niej to najlepsze firmy! :wink:

Maryś a Ty w końcu na jaki się zdecydowałaś??? ( ślicznotko!!! - tak cudownie wyglądasz na tych Twoich schodkach :D )

Gość justyna_m
Ja kupiłam z firmy Elica model Zenith, o taki:

http://img.nokaut.pl/p/89/fd/89fd902829ac6820415d2c122bae0bd8500x500.jpg

No i weź mnie już nie zawstydzaj... :oops:

Aniu no przecież to prawda ... i jeszcze taką śliczną bluzeczkę masz na sobie :roll: bardzo mi się podoba!!!

Gość justyna_m

Aniu no przecież to prawda ... i jeszcze taką śliczną bluzeczkę masz na sobie :roll: bardzo mi się podoba!!!

Dziękuję Justynko - zajrzyj sobie do Camaieu! :wink:

Kosztowała niecałe 70zł...

oooo dzięki ... właśnie jutro jadę na zakupy :wink:

Martusia dzięki! :wink:

Listwy podłogowe mam z merbau, tak jak parkiet - kupowałam w DLH po 13zł/szt

Mają 8 cm wysokości.

Półeczki, parapet i blat do kibelka robił mi stolarz z Dobrodzienia, ten od schodów. Jak się okazało, że może mi od razu dorobić zabezpieczenie dla dzieci do schodów, to nawet minuty się nie zastanawiałam... :roll: Przyjechał trzy dni później i przywiózł mi wszystkie dodatkowe rzeczy! :wink:

A lakierowanie się udało - można by się jeszcze w kilku miejscach przyczepić do wykończenia listew, ale już siły nie mam.... :roll:

Polecam, bo mają naprawdę porządne drewno!

Ja też się już nie mogę doczekać przeprowadzki... :roll:

Dzisiaj przyjechali nasi Panowie RR i powiedzieli, że w przyszłym tygodniu najpóźniej chcą wszystko skończyć...! :o

Z tynkami czekamy teraz na pogodę, bo mam lać jutro i pojutrze, więc nie wiem czy się nie przesunie to na przyszły tydzień... :roll:

Co do odwiedzin to jestem na budowie praktycznie codziennie, więc zapraszam!

Może w niedzielę byś wpadła i razem pojedziemy do Kasi? 8)

po pierwsze - cieszę się, że ta wersja kuchni się podoba, bo w mojej opinii jest najlepsza z tych, które miałam :wink:

po drugie - marysia jak zwykle ma rację - okap z firmy Elice model Stone

po trzecie - kasiu czekam na wycenę od pana G. i podjemę decyzję.. dziękuję za zaproszenie - odpisze na PW

po czwarte - anju no nie mów, że nie poznałaś lampek?? :wink: :D

po piąte - marysiu jeszcze raz powiem, żę niesamowity jest ten twoj domek.. schody wyszły świetnie! podobnie jak i cała reszta :D :D dziękuję za rozmwę i informacje :D

po szóste - prośba w sprawie opływu - prosze napiszcie mi jaki to ja mam odpływ kupić do tego mojego bezbrodzikowego prysznica.. wiem, że temat był wałkowany, ale zapomniałam już gdzie tego szukać.. a mnie trzeba tylko konkretnej nazwy firmy i typu :wink: (markotko licze na ciebie :wink: )

ufff.. :wink:

Skabus a to ma byc liniowy?? jesli tak to tak jak pisze Justyna kessel np linearis sie nazywa i dokup suchy syfon :)

http://www.kessel.de/pl/fileadmin/uploads/Poland/pdf/Odplywy_prysznicowe_LINEARIS_i_wpusty_lazienkowe.pdf

podobne produkuje tez tece aco