Gość justyna_m 27.05.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 skabuś a co to za okap??? suuuper!!!! bardzo mi się podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 super kuchnia!!pan G będzie robił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.05.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Justynko z tego co znam Ewę to zaproponowała Skabuni Elicę, Falmeca lub Fabera - wg niej to najlepsze firmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 27.05.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Justynko z tego co znam Ewę to zaproponowała Skabuni Elicę, Falmeca lub Fabera - wg niej to najlepsze firmy! Maryś a Ty w końcu na jaki się zdecydowałaś??? ( ślicznotko!!! - tak cudownie wyglądasz na tych Twoich schodkach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.05.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Ja kupiłam z firmy Elica model Zenith, o taki: http://img.nokaut.pl/p/89/fd/89fd902829ac6820415d2c122bae0bd8500x500.jpg No i weź mnie już nie zawstydzaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 27.05.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Ja kupiłam z firmy Elica model Zenith, o taki: http://img.nokaut.pl/p/89/fd/89fd902829ac6820415d2c122bae0bd8500x500.jpg No i weź mnie już nie zawstydzaj... Aniu no przecież to prawda ... i jeszcze taką śliczną bluzeczkę masz na sobie bardzo mi się podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.05.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Aniu no przecież to prawda ... i jeszcze taką śliczną bluzeczkę masz na sobie bardzo mi się podoba!!! Dziękuję Justynko - zajrzyj sobie do Camaieu! Kosztowała niecałe 70zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 27.05.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Aniu no przecież to prawda ... i jeszcze taką śliczną bluzeczkę masz na sobie bardzo mi się podoba!!! Dziękuję Justynko - zajrzyj sobie do Camaieu! Kosztowała niecałe 70zł... oooo dzięki ... właśnie jutro jadę na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.05.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 No to udanych życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.05.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Aniu cudnie tam u Ciebie. Z czego masz listwy podlogowe, tez merbau?? A te poleczki i blat pod umywalke to gdzie robilas? Udalo sie lakierowanie? Barierka super, no i swietny pomysl na bramke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.05.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Martusia dzięki! Listwy podłogowe mam z merbau, tak jak parkiet - kupowałam w DLH po 13zł/szt Mają 8 cm wysokości. Półeczki, parapet i blat do kibelka robił mi stolarz z Dobrodzienia, ten od schodów. Jak się okazało, że może mi od razu dorobić zabezpieczenie dla dzieci do schodów, to nawet minuty się nie zastanawiałam... Przyjechał trzy dni później i przywiózł mi wszystkie dodatkowe rzeczy! A lakierowanie się udało - można by się jeszcze w kilku miejscach przyczepić do wykończenia listew, ale już siły nie mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.05.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Aniu super Musze tam podjechac do tego dlh Juz bym sie chyba eni mogla doczekac wprowadzenia sie A kiedy tynki beda?? No i kiedys wreszcie musze Ciebie odwiedzic, tylko boje sie ze szczeki z podlogi nie pozbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.05.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Polecam, bo mają naprawdę porządne drewno! Ja też się już nie mogę doczekać przeprowadzki... Dzisiaj przyjechali nasi Panowie RR i powiedzieli, że w przyszłym tygodniu najpóźniej chcą wszystko skończyć...! Z tynkami czekamy teraz na pogodę, bo mam lać jutro i pojutrze, więc nie wiem czy się nie przesunie to na przyszły tydzień... Co do odwiedzin to jestem na budowie praktycznie codziennie, więc zapraszam! Może w niedzielę byś wpadła i razem pojedziemy do Kasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.05.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 MOze sie uda, ale nie obiecuje bo musze kreacji szukac i nie wiem jak sie z tym wyrobie, podeslij mi adres na priva, dam znac jesli by mi sie udalo wyrwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.05.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Oki, zaraz wyślę na PW i zmykam na budowę! Pomyśl, bo gdyby się udało, to byłoby super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.05.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 po pierwsze - cieszę się, że ta wersja kuchni się podoba, bo w mojej opinii jest najlepsza z tych, które miałam po drugie - marysia jak zwykle ma rację - okap z firmy Elice model Stone po trzecie - kasiu czekam na wycenę od pana G. i podjemę decyzję.. dziękuję za zaproszenie - odpisze na PW po czwarte - anju no nie mów, że nie poznałaś lampek?? po piąte - marysiu jeszcze raz powiem, żę niesamowity jest ten twoj domek.. schody wyszły świetnie! podobnie jak i cała reszta dziękuję za rozmwę i informacje po szóste - prośba w sprawie opływu - prosze napiszcie mi jaki to ja mam odpływ kupić do tego mojego bezbrodzikowego prysznica.. wiem, że temat był wałkowany, ale zapomniałam już gdzie tego szukać.. a mnie trzeba tylko konkretnej nazwy firmy i typu (markotko licze na ciebie ) ufff.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 27.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 odpływ jak chcesz liniowy to Kessel albo Tece kessel robi też takie zwykłe do montażu po środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Skabus a to ma byc liniowy?? jesli tak to tak jak pisze Justyna kessel np linearis sie nazywa i dokup suchy syfon http://www.kessel.de/pl/fileadmin/uploads/Poland/pdf/Odplywy_prysznicowe_LINEARIS_i_wpusty_lazienkowe.pdf podobne produkuje tez tece aco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Skaba, no u mnie to nawet na żywo możesz zobaczyć liniowy odpływ z Riho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.05.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 dziekuję dziewczyny kasiu a czy ty masz go do prysznica Novellini GO 6? jesli tak to zapytam - jaką masz długość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts