kaśka maciej 27.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 dziekuję dziewczyny kasiu a czy ty masz go do prysznica Novellini GO 6? jesli tak to zapytam - jaką masz długość?owszem owszem długość 60cm chyba, ale plizzzzz nie każ mi teraz szukac metra i mierzyć jestem po dwóch lampkach szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.05.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 dziekuję dziewczyny kasiu a czy ty masz go do prysznica Novellini GO 6? jesli tak to zapytam - jaką masz długość?owszem owszem długość 60cm chyba, ale plizzzzz nie każ mi teraz szukac metra i mierzyć jestem po dwóch lampkach szampana kasiu tak na oko to ma 70cm jest na długość dwóch płytek i po bokach troszkę wystaje - płytki chyba 33cm, więc 33x2 + trochę = 70 a taki odpływ montuje się pod ścianą? bo ja myślałam, że wzdłuż wyjścia z kabiny.. jakaś reguła na to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.05.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 dziekuję dziewczyny kasiu a czy ty masz go do prysznica Novellini GO 6? jesli tak to zapytam - jaką masz długość?owszem owszem długość 60cm chyba, ale plizzzzz nie każ mi teraz szukac metra i mierzyć jestem po dwóch lampkach szampana kasiu tak na oko to ma 70cm jest na długość dwóch płytek i po bokach troszkę wystaje - płytki chyba 33cm, więc 33x2 + trochę = 70 a taki odpływ montuje się pod ścianą? bo ja myślałam, że wzdłuż wyjścia z kabiny.. jakaś reguła na to jest?masz rację, gdzieś wedle 70 cm ma ja nie mam tak tuż pod ścianą, oddalone jest jakieś 5 -10cm ale nie przy wyjściu tylko na środkowej ścianie woda ładnie schodzi, nie ma problemu No na to wychodzi, że musisz przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.05.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Skabuniu ja mam w obu prysznicach liniowego Kessela. Jak są zamontowane to już pewnie oblukałaś na zdjęciach - od ściany mam kawałek płytki, żeby był spadek od ściany. Najlepiej żebyś przed osadzeniem odpływu miała już płytkę podłogową i wiedziała jak ją ciąć, ale wiem, że to prawie niemożliwe... Albo zrób tak jak ja i miejsca pod brodzik na razie nie wylewaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.05.2009 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ja mialam robione tak ze tam gdzie brodzik nie bylo wylewane, tam dolali sobie kafelkarze formujac spadek.Jak zrobia wylewkarze, moze sie okazac ze nie da sie spadku uformowac na etapie kafelek, albo ze jak u Jusytny poniszcza wpust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.05.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 a ja mialam zalany brodzik pod odplyw taki na srodku i spadki z kazdej steony, ale dziewczyny przekonaly mnie do liniowego tego Kesela czy jak mu tam, u mnie jest zamontowany przy samych drzwiach prusznicowych rownolegle do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.05.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ja mialam robione tak ze tam gdzie brodzik nie bylo wylewane, tam dolali sobie kafelkarze formujac spadek. I to jest najlepsze rozwiązanie, bo zrobią to jak na leży i będziesz miała pewność, że wylewkarze nie zepsują Ci odpływu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.05.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Skabuniu ja mam w obu prysznicach liniowego Kessela. Jak są zamontowane to już pewnie oblukałaś na zdjęciach - od ściany mam kawałek płytki, żeby był spadek od ściany. Najlepiej żebyś przed osadzeniem odpływu miała już płytkę podłogową i wiedziała jak ją ciąć, ale wiem, że to prawie niemożliwe... Albo zrób tak jak ja i miejsca pod brodzik na razie nie wylewaj... Marysiu oglądam twoją galerie po kawałku.. wiedziałam, ze masz liniowy, ale jak zamontowany to pojęcia nie miałam.. teraz już mam rozmawiałam z hydraulikami i tak własnie ustaliliśmy - nie będzie wylewane miejsce pod brodzik.. wykończeniowcy sobie na pewno z tym poradzą dzieki dziewczyny! proponowano i dzisiaj odpływ Tece.. baaardzo ąłdny.. i baardzo drogie.. więc jednak będzie Kessel równie ładny... ale mniej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 skabuniu mój ideał fachowca - mówi że się wszystko da i w dodatku potrafi to zrobić. miałam takich dwóch: instalatora od wod-kan c.o. i kominkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.05.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ja mialam takiego glazurnika i wlasciwie elektryka tylko ten drugi nie za bardzo z terminowoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 glazurnika? ja chyba wezmę namiar w takim razie bo ci moi z takim tempem to będą potrzebować kogoś do pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.05.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ja mialam takiego glazurnika i wlasciwie elektryka tylko ten drugi nie za bardzo z terminowoscia A ja Górali, którzy budowali nam dom, elektryka, no i Panów RR od wykończeń (ocieplenie, zabudowa g-k, kafle, malowanie) - dla nich praktycznie nie ma rzeczy niemożliwych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.05.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ewus obawiam sie, ze Twoi skoncza zanim moi beda mogli wejsc Terminy maja chyba na jesien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 patrząc na to jak się grzebią to zaczynam mieć wątpliwości. chociaż tak naprawdę to raczej jest problem w tym że wymyślili nierealny termin. niech wreszcie już skończą tą wełnę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.05.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 To Tobie Ci sami robią ocieplenie i kafle? Myślałam, że to inne ludzie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ci sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.05.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 skabuniu mój ideał fachowca - mówi że się wszystko da i w dodatku potrafi to zrobić. miałam takich dwóch: instalatora od wod-kan c.o. i kominkarza tak takk.. mój ideał też jest taki trudno mi się jak na razie wypowiadać o moich fachowcach, bo niestety najpoważniejsze byki wychodza dopiero po czasie ale nie jest źle! efilko cierpliwości! przebrną przez tę wełnę i rusza z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.05.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 mam kolejne pytanie - z jakiej firmy macie grzejniki? naczytałam się sporo, ale i tak wiem, że nic nie wiem.. marysiu a ciebie zapytam jeszcze z jakiej firmy masz grzejniki kanałowe? mój zaopatrzeniowiec je przelicza i przelicza i cos mu nie wychodzi.. powoli tracę cierpliwość.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 dobry wieczór Izula żadnych fotków nowych nie ma a ta wizualka kuchni z walcem zamiast okapu bardzo bardzo pasowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.05.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 wusia walec powiadasz?? mój mąż jak zobaczył wizualkę to zapytał - a po co nam bojler w kuchni? zdjęć nie ma, bo aparat padł.. zresztą nie ma co fotografować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts