wu 29.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 no to weź komórką rób tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.05.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 i co ja se zrobię ze zdjęciami w komórce jak kableka nie mam?? zresztą jak będzie coś sensownego do sfortografowania to jakiś sprzęt znajdę, ale teraz to tylko dziury i rury, więc nuuuudaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.05.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ale marudzisz kobieto znajdź taką co kabelek ma i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.05.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 mam kolejne pytanie - z jakiej firmy macie grzejniki? naczytałam się sporo, ale i tak wiem, że nic nie wiem.. marysiu a ciebie zapytam jeszcze z jakiej firmy masz grzejniki kanałowe? mój zaopatrzeniowiec je przelicza i przelicza i cos mu nie wychodzi.. powoli tracę cierpliwość.. Skabuniu ja na górze ma Buderusa a kanałówkę mam z Vasco. Zobacz sobie jeszcze Jagę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.05.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 dzień dobry wszystkim! marysiu zerkałam wczoraj na Buderusa.. mają mi wycenić.. dostałam też wycenę Purmo i Radsona.. zobaczę co jeszcze wymyśli nasz dostawca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.05.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Hej! Purmo są w zasadzie identyczne (wizualnie) jak te moje, nie wiem jak z ceną...?! A kanałówka jest jeszcze z Regulusa, ale nam akurat Instalator odradzał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.05.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 nie mam pojęcia jak z ceną.. ale się dowiemy i podejrzewam, że to własnie bedzie decydujący argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.05.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Marysiu nie zgadniesz.. mój dostawca polecił mi kanałowy Regulusa (o Vasco tez się bardzo dobrze wyrażał, ale wycenił akurat taki), a tradycyjny odradzał Buderusa i bądź tu człowieku mądry.. którego fachmana nie zapytasz to inaczej gada zgadzają sie natomiast co do Radsona - jak najbardziej tak, ale wychodzą bardzo drogo.. i co do Purmo - zdecydowanie nie.. coś czuję, ze jednak będzie Radson.. skoro taki dobry.. i skoro mój hydraulik może mi załatwić na niego baaaardzo fajną cene biedny dostawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.05.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 czy ktoś mi powie czy za grzejniki można dostać zwrot Vatu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.05.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.05.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 dobry wiecżór Skabusia czy Twój dobry Mąż to jeszcze te fotki robi czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.05.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Mozna markotko skąd ja wiedziałam, że to właśnie ty odpowiesz? dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.05.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 dobry wiecżór Skabusia czy Twój dobry Mąż to jeszcze te fotki robi czy jak mój dobry mąż już zrobił co miał zrobić, ale ja sie dopiero teraz do domu sprowadziłam i nie mam sił coby tego sprzeta uruchamiać.. w poniedziałek coś wrzucę, bo jutro może byc ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.05.2009 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Skabus nie ma za co Polecam linki http://michalp2006.republika.pl/VZM.htm i http://michalp2005.republika.pl/VZM1.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 dobry wieczór Skabusia a to już letki sadyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 31.05.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Cześć Skabunia! Szkoda, że nie udało Ci się dzisiaj wyrwać do nas, ale odbijemy sobie następnym razem, prawda..?! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.06.2009 03:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 hej hej! nie udało mi się dzisiejszej nocy położyć do łóżeczka.. trudno.. byle jakoś dotrwać do końca dnia.. i do weekendu markotko zaiste jesteś skarbnicą wiedzy! wusia sadyzm, a raczej masochizm to jest prześlęczeć cała noc nad papierami marysiu już niedługo sobie odbijemy!!! prosze trzymać kciuki, bo dziś ważny temat lecę załatwiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.06.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 dzień dobry to trzymamy coby wszystko z górki pięknie poleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.06.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Skabuniu trzymam kciukasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.06.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Doberek Wysylam duzo promieni slonecznych bo u mnie kolejny upalny dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts