Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

mam kolejne pytanie - z jakiej firmy macie grzejniki? naczytałam się sporo, ale i tak wiem, że nic nie wiem..

marysiu a ciebie zapytam jeszcze z jakiej firmy masz grzejniki kanałowe? mój zaopatrzeniowiec je przelicza i przelicza i cos mu nie wychodzi.. powoli tracę cierpliwość.. :-?

Skabuniu ja na górze ma Buderusa a kanałówkę mam z Vasco.

Zobacz sobie jeszcze Jagę! :wink:

Marysiu nie zgadniesz.. mój dostawca polecił mi kanałowy Regulusa (o Vasco tez się bardzo dobrze wyrażał, ale wycenił akurat taki), a tradycyjny odradzał Buderusa :o :o :o i bądź tu człowieku mądry.. którego fachmana nie zapytasz to inaczej gada :o :o

zgadzają sie natomiast co do Radsona - jak najbardziej tak, ale wychodzą bardzo drogo.. i co do Purmo - zdecydowanie nie..

coś czuję, ze jednak będzie Radson.. skoro taki dobry.. i skoro mój hydraulik może mi załatwić na niego baaaardzo fajną cene :wink: biedny dostawca :cry:

dobry wiecżór

Skabusia czy Twój dobry Mąż to jeszcze te fotki robi czy jak :D :wink:

mój dobry mąż już zrobił co miał zrobić, ale ja sie dopiero teraz do domu sprowadziłam i nie mam sił coby tego sprzeta uruchamiać.. w poniedziałek coś wrzucę, bo jutro może byc ciężko :wink:

hej hej! nie udało mi się dzisiejszej nocy położyć do łóżeczka.. trudno.. byle jakoś dotrwać do końca dnia.. i do weekendu :wink: :roll:

markotko zaiste jesteś skarbnicą wiedzy! :D

wusia sadyzm, a raczej masochizm to jest prześlęczeć cała noc nad papierami :cry: :cry:

marysiu już niedługo sobie odbijemy!!! :D

prosze trzymać kciuki, bo dziś ważny temat lecę załatwiać...