Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Skaba ty detalistko-zostaw ta fuge w spokoju -bedzie ladnie zobaczysz :D Mi sie juz teraz podoba :wink:

Ja dzisiaj tez mialam jakas wene i choc dom nie zaczal sie budowac to kupilam juz sobie kwiaty do ogrodu.Na razie posadze je w skrzynkach ale w przyszlym roku na pewno wyladuja juz w ziemi na dzialce :D

Mam juz tulipany greigii,narcyze "szczepione na lodydze", krokusy i hiacynty.Teraz musze sobie o nich poczytac na necie bo kompletnie nie znam sie na ogrodnictwie a wybieralam te ktore podobaly mi sie na obrazku :oops:

Wstyd sie przyznac ale dopiero teraz uswiadomilam sobie ze te kwiaty cebulkowe bede musiala co roku wykopywac z ziemi -myslalam ze zasadze raz i beda kwitly rok po roku :oops:

Skaba ty detalistko-zostaw ta fuge w spokoju -bedzie ladnie zobaczysz :D Mi sie juz teraz podoba :wink:

Ja dzisiaj tez mialam jakas wene i choc dom nie zaczal sie budowac to kupilam juz sobie kwiaty do ogrodu.Na razie posadze je w skrzynkach ale w przyszlym roku na pewno wyladuja juz w ziemi na dzialce :D

Mam juz tulipany greigii,narcyze "szczepione na lodydze", krokusy i hiacynty.Teraz musze sobie o nich poczytac na necie bo kompletnie nie znam sie na ogrodnictwie a wybieralam te ktore podobaly mi sie na obrazku :oops:

Wstyd sie przyznac ale dopiero teraz uswiadomilam sobie ze te kwiaty cebulkowe bede musiala co roku wykopywac z ziemi -myslalam ze zasadze raz i beda kwitly rok po roku :oops:

kakusek ale się cieszę, że się odezwałaś :D :D ojj tak.. potzebuję słow otuchy!! bo jak już się do czegoś przypnę to szook :o :o

ja też teraz na etapie kwiatowym -dzięki namowom moni :D póki co będą narcyzy (różne odmiany), krokusiki i prawdopodobnie białe tulipany.. jestem kompletnym laikiem w temacie kwiatów, ale dzięki pomocy dziewczyn kwiaty mają szanse na przezycie :D

mąż zapodał piwko z soczkiem na cieło.. mmmm... od razu przyjemniej :D i cieplej :D

a i jeszcze jedno: jutro nie idę do pracy :D :D :D :D :D

Skabunia, Ty chyba nie chcesz być moją koleżanką, że takie denerwujące rzeczy piszesz :evil: :lol: :wink:

kajam się... i prosze o wybaczenie :cry:

ale niestety nie moge napisac, że mam jutro wolny dzień.. tyle tematów do załatwienia, ze szook.. z czego najwazniejszy to wizyta z Marysią u neurologa.. niby kontrolnie, ale jednak mnie to stresuje.. aż się boję co wynajdzie :-?

Skabusia a skuli czego ten neurolog dla Marysi

nooo wu juz się martwiłam, ze cię nie ma :D

Marysia baaardzo wolno przybiera na wadze.. a do tego kiedyś często pochylała głowkę na jedną stronę - nie wiedziałam czy to ok czy trzeba coś gimanstykować.. niestety w naszej rzeczywistości trzeba czekac na wizytę u neurologa dzieciecego 3 miesiące :evil: nie robiłam paniki i nie szukałam innego na siłę, bo nasi lekarze mówili, że to nic poważnego.. ale dla świętego spokoju niech ją ktoś obejrzy :-?

jak chcesz to dam Ci namiara na bardzo dobrego neurologa do Brudzowic tam sięczeka średnio miesiąc maks dwa można też prywatnie za jedyne 80 zeta :-?

to ja chętnie :D zobaczymy co ten jutro powie.. niby dobry (a raczej dobra) :-? a prywatnie do niej była różnica 2 tygodni, a cena 150zł, więc sobe darowałam :-?