skaba 16.09.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 witam wieczorkiem Skabusia dzień doberek oplułam se monitor przez Ciebie no prosze jaki miły początek dnia ty się śmiej, a ja mam obsesję na punkcie tej fugi.. co minutę mam inny pogląd na tę kwestie i nie wiem czy widelec się nie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.09.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 na innych wątkach stoły się uginają i alkohol się leje.. aż się skusiłam właśnie dotarła cieplutka pizza wraz z ze zmarzniętym mężem jesczze tylko drink i moge dalej czytac co na forum słychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.09.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Skaba ty detalistko-zostaw ta fuge w spokoju -bedzie ladnie zobaczysz Mi sie juz teraz podoba Ja dzisiaj tez mialam jakas wene i choc dom nie zaczal sie budowac to kupilam juz sobie kwiaty do ogrodu.Na razie posadze je w skrzynkach ale w przyszlym roku na pewno wyladuja juz w ziemi na dzialce Mam juz tulipany greigii,narcyze "szczepione na lodydze", krokusy i hiacynty.Teraz musze sobie o nich poczytac na necie bo kompletnie nie znam sie na ogrodnictwie a wybieralam te ktore podobaly mi sie na obrazku Wstyd sie przyznac ale dopiero teraz uswiadomilam sobie ze te kwiaty cebulkowe bede musiala co roku wykopywac z ziemi -myslalam ze zasadze raz i beda kwitly rok po roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.09.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Można wsadzić raz i będą kwitły, tylko za kilka lat będą dawały mniejsze kwiaty (mam na uwadze tulipany i narcyze). Hiacynty, krokusiki i szafirki nie wykopuję nigdy i kwitną pięknie, wydając dużo nowych kwiatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.09.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Skaba ty detalistko-zostaw ta fuge w spokoju -bedzie ladnie zobaczysz Mi sie juz teraz podoba Ja dzisiaj tez mialam jakas wene i choc dom nie zaczal sie budowac to kupilam juz sobie kwiaty do ogrodu.Na razie posadze je w skrzynkach ale w przyszlym roku na pewno wyladuja juz w ziemi na dzialce Mam juz tulipany greigii,narcyze "szczepione na lodydze", krokusy i hiacynty.Teraz musze sobie o nich poczytac na necie bo kompletnie nie znam sie na ogrodnictwie a wybieralam te ktore podobaly mi sie na obrazku Wstyd sie przyznac ale dopiero teraz uswiadomilam sobie ze te kwiaty cebulkowe bede musiala co roku wykopywac z ziemi -myslalam ze zasadze raz i beda kwitly rok po roku kakusek ale się cieszę, że się odezwałaś ojj tak.. potzebuję słow otuchy!! bo jak już się do czegoś przypnę to szook ja też teraz na etapie kwiatowym -dzięki namowom moni póki co będą narcyzy (różne odmiany), krokusiki i prawdopodobnie białe tulipany.. jestem kompletnym laikiem w temacie kwiatów, ale dzięki pomocy dziewczyn kwiaty mają szanse na przezycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.09.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 mąż zapodał piwko z soczkiem na cieło.. mmmm... od razu przyjemniej i cieplej a i jeszcze jedno: jutro nie idę do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.09.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Nie: "mają szansę na przeżycie", tylko "będą najpiękniejsze w okolicy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.09.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 mąż zapodał piwko z soczkiem na cieło.. mmmm... od razu przyjemniej i cieplej a i jeszcze jedno: jutro nie idę do pracy Skabunia, Ty chyba nie chcesz być moją koleżanką, że takie denerwujące rzeczy piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.09.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Nie: "mają szansę na przeżycie", tylko "będą najpiękniejsze w okolicy" uuuu.. to poprzeczka wysoko ustawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.09.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Nie: "mają szansę na przeżycie", tylko "będą najpiękniejsze w okolicy" uuuu.. to poprzeczka wysoko ustawiona A co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.09.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 mąż zapodał piwko z soczkiem na cieło.. mmmm... od razu przyjemniej i cieplej a i jeszcze jedno: jutro nie idę do pracy Skabunia, Ty chyba nie chcesz być moją koleżanką, że takie denerwujące rzeczy piszesz kajam się... i prosze o wybaczenie ale niestety nie moge napisac, że mam jutro wolny dzień.. tyle tematów do załatwienia, ze szook.. z czego najwazniejszy to wizyta z Marysią u neurologa.. niby kontrolnie, ale jednak mnie to stresuje.. aż się boję co wynajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.09.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Nie: "mają szansę na przeżycie", tylko "będą najpiękniejsze w okolicy" uuuu.. to poprzeczka wysoko ustawiona A co jak się zaprę.. to dopnę swego nie wiem tylko czy tego zaparcia mi starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.09.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Starczy, starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.09.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Skabusia a skuli czego ten neurolog dla Marysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.09.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Skabunia, będzie dobrze u neurologa, nie martw się. Dobrej nocki, dziewczęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.09.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Skabusia a skuli czego ten neurolog dla Marysi nooo wu juz się martwiłam, ze cię nie ma Marysia baaardzo wolno przybiera na wadze.. a do tego kiedyś często pochylała głowkę na jedną stronę - nie wiedziałam czy to ok czy trzeba coś gimanstykować.. niestety w naszej rzeczywistości trzeba czekac na wizytę u neurologa dzieciecego 3 miesiące nie robiłam paniki i nie szukałam innego na siłę, bo nasi lekarze mówili, że to nic poważnego.. ale dla świętego spokoju niech ją ktoś obejrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.09.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Skabunia, będzie dobrze u neurologa, nie martw się. Dobrej nocki, dziewczęta mam taka nadzieję dobrej nocy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.09.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 jak chcesz to dam Ci namiara na bardzo dobrego neurologa do Brudzowic tam sięczeka średnio miesiąc maks dwa można też prywatnie za jedyne 80 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.09.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 to tak tylko coby sprawdzić tego jutrzejszego ale będzie dobrze nie przejmuj się a sprawdzić nalezy ja też sprawdzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.09.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 jak chcesz to dam Ci namiara na bardzo dobrego neurologa do Brudzowic tam sięczeka średnio miesiąc maks dwa można też prywatnie za jedyne 80 zeta to ja chętnie zobaczymy co ten jutro powie.. niby dobry (a raczej dobra) a prywatnie do niej była różnica 2 tygodni, a cena 150zł, więc sobe darowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts