Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

kasiu kaflekarze na rzyzwoitch mi wyglądają :wink: bo wylewkarz przegiął na maksa.. ale fajny był.. zobaczymy jak zrobi :wink:
Kafelkarze są ok :wink: Mimo, że ich samochód też pozostawia wiele do życzenia :wink: Ale to są porządne chłopaki, nie są zbestwieni jeszcze.

A wylewkarze co wymyślili??? :roll:

U mnie u dzieci nie ma pod oknami grzejników, sa tuż obok. Tam jest miejsce na biurka. jedynie w garderobie mam pod oknem

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Skabus nie wiem o co chodzi z ta wazna rzecza do zalatwienia ale trzymam kciuki aby sie wszystko pomyslnie skonczylo.

Sprawe dziennika przemilcze :wink: -wiesz jak jest.

Co do wypasionych samochodow to szanowne kolezanki nie pomyslaly ze moga one byc bardzo obciazone kredytem? :wink: Jest i druga strona medalu bo taki fachowiec przyjezdza na budowe i mysli :chalpe buduja to pewnie nadziani :roll: a ja biedny po wynajmowanych mieszkaniach z rodzinka musze sie szlajac i nawet o wlasnym mieszaniu nie mam co marzyc a co dopiero o domu" :lol: :wink:

kakusku ojjj ci moi to w wynajmowanych mieszkankach nie mieszkają.. elektryk buduje trzeci dom dla córki.. hydraulik ma nówkę.. tynkarz własnie jest w trakcie, bo namiary na okna i bramę brał.. wylewkarz ustawiony..

ja nie mam nic przeciwko, bo w końcu jak taki wylewkarz robi wykewki od 1995 roku to chyba coś by było nie bardzo z tymi jego wylewkami, gdyby polonezem jeździł i w M@ mieszkał :wink: :wink: :wink: wiadomo, że za jego pracę trzeba zapłacić i to normalne, ale teraz zawsze się o rabaciki i upusty upominam i zawsze coś wyskrbę, a nie wierzę, że do roboty dokładają :wink:

no jak gdzie jak gdzie że tak się domagam i Cię dręczę ale wiesz że ja mam do Ciebie równie daleko jak Ty do mnie czyli strasznie :lol: :wink:

no męczysz męczysz.. a czy ktos powiedział, że to źle??? jak ja bym inaczej małżona zdopingowała?? a tak bierze aparat i leci, bo wusia się pytała, kiedy zdjęcia będą :wink: :wink: :D

Izunia dzieki :) To ja troche nawalilam z przekazem informacji bo chyba to tylko u Efi napisalam a wiadomo ile dziennie trzepiecie komentow-spokojnie mozna bylo przeoczyc.

Masz racje ze wygodnie byloby abym miala "swoj adres" ale jeszcze do tego nie dojrzalam.Zobacze jak to wszystko bedzie wygladalo,czy bede miala jakies fotki i wogole jakies info o budowie :lol: jeszcze sie nie zaczelo a juz za moimi plecami zaczynaja "odchudzac" wierzbe ,strop itd :wink:

Skoro juz pierwsza roslinka do ogrodu "przyszla" to pora chyba pomyslec o jego urzadzaniu co? Masz tak blisko na dzialeczke ze miedzy podiweczorkiem a kolacja mozesz wyskoczyc przeplewic rabaty :lol:

A tak na marginiesie to czemu

mario nie kupila jeszcze magnoli do swojego ogrodu?Ania nie planujesz u siebie tego pieknego drzewa?Ja to chyab w pierwszej kolejnosci magnolie przytacham :lol:

kakusku o ogrodzie myślę cały czas.. jeno mój małżonek musi najpierw zarządzić równanie terenu.. najpierw czekał na oczyszczalnie.. a teraz na przyłacze gazowe.. i garaż ma przestawić, a górlae narzedzi nie zabrali.. i coś tam jeszcze.. :evil: :evil: na działkę mam blisko, ale jak męża nie ma (a jest tylko wtedy jak idzie na nockę :cry: , więc rzadko) to mam zawsze dwie torpedy przy boku, więc z dłubania w ziemi nici... mały wyskok to niemal wyprawa..często nawet się tam nie wybieram..ale damy radę!

A tak na marginiesie to czemu mario nie kupila jeszcze magnoli do swojego ogrodu?Ania nie planujesz u siebie tego pieknego drzewa?Ja to chyab w pierwszej kolejnosci magnolie przytacham :lol:

Kochana, a kto powiedział, że nie kupiłam....?! 8) :wink:

Czeka na wsadzenie, aż Panowie od elewacji skończą tynki, bo by mi ją zniszczyli na bank... :roll:

Nigrę mam zaplanowaną przed oknem w jadalni - to już ta kupiona, a druga będzie od frontu przy wejściu do domu - chyba wybiorę Amabilis o biało-różowych kwiatach...

Skabunia w takim razie dalej trzymam kciuki! :wink:

cholewcia mam tyły.

o czym Ty piszesz Marysiu? :o :o :o

teraz już wiem jak się dziewczyny czują jak zaglądają do mnie i czytają o silnikach stałoprądowych :lol: :lol: :lol:

kakusku

umówmy się tak. jeśli do jutra nie założysz choćby komentarzy to ja Ci je własnoręcznie założę. :p

cholewcia mam tyły.

o czym Ty piszesz Marysiu? :o :o :o

teraz już wiem jak się dziewczyny czują jak zaglądają do mnie i czytają o silnikach stałoprądowych :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nigra jest śliczna, prawda!?

A tą białą chcę przed dom, żeby jako pierwsza kwitła po zimie i była zwiastunem wiosny i ciepełka...! 8) :wink:

marysiu pieknie masz rozplanowany ogród! nigra jest cudna! :D

wusiu a jednak nie będzie fot dziur na grzejniki kanałowe.. ale za to będą grzejniki.. :wink:

gdyby komuś wpadł w ręce jakiś obraz.. plakat lub coś innego nadającego się do powieszenia na ścianie i co w dodatku byłoby koloru turkusowego to bardzo proszę o namiary :D :D