kaśka maciej 02.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 kasiu kaflekarze na rzyzwoitch mi wyglądają bo wylewkarz przegiął na maksa.. ale fajny był.. zobaczymy jak zrobi Kafelkarze są ok Mimo, że ich samochód też pozostawia wiele do życzenia Ale to są porządne chłopaki, nie są zbestwieni jeszcze. A wylewkarze co wymyślili??? U mnie u dzieci nie ma pod oknami grzejników, sa tuż obok. Tam jest miejsce na biurka. jedynie w garderobie mam pod oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dobry wieczór no ładnie Skabusia ze mnie potwora robi a te rureczki takie pikne no i na moje oko cis to jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.06.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 dobry wieczór no ładnie Skabusia ze mnie potwora robi a te rureczki takie pikne no i na moje oko cis to jest piękny matko i córko wuśka jakiego potwora??? gdzieżes ty potwora dojrzała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.06.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Skabus nie wiem o co chodzi z ta wazna rzecza do zalatwienia ale trzymam kciuki aby sie wszystko pomyslnie skonczylo. Sprawe dziennika przemilcze -wiesz jak jest. Co do wypasionych samochodow to szanowne kolezanki nie pomyslaly ze moga one byc bardzo obciazone kredytem? Jest i druga strona medalu bo taki fachowiec przyjezdza na budowe i mysli :chalpe buduja to pewnie nadziani a ja biedny po wynajmowanych mieszkaniach z rodzinka musze sie szlajac i nawet o wlasnym mieszaniu nie mam co marzyc a co dopiero o domu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.06.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 kakusku ojjj ci moi to w wynajmowanych mieszkankach nie mieszkają.. elektryk buduje trzeci dom dla córki.. hydraulik ma nówkę.. tynkarz własnie jest w trakcie, bo namiary na okna i bramę brał.. wylewkarz ustawiony.. ja nie mam nic przeciwko, bo w końcu jak taki wylewkarz robi wykewki od 1995 roku to chyba coś by było nie bardzo z tymi jego wylewkami, gdyby polonezem jeździł i w M@ mieszkał wiadomo, że za jego pracę trzeba zapłacić i to normalne, ale teraz zawsze się o rabaciki i upusty upominam i zawsze coś wyskrbę, a nie wierzę, że do roboty dokładają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 no jak gdzie jak gdzie że tak się domagam i Cię dręczę ale wiesz że ja mam do Ciebie równie daleko jak Ty do mnie czyli strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.06.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 no jak gdzie jak gdzie że tak się domagam i Cię dręczę ale wiesz że ja mam do Ciebie równie daleko jak Ty do mnie czyli strasznie no męczysz męczysz.. a czy ktos powiedział, że to źle??? jak ja bym inaczej małżona zdopingowała?? a tak bierze aparat i leci, bo wusia się pytała, kiedy zdjęcia będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.06.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 kakusku no nie!! całkiem przypadkie dojrzałam, że dostałaś pozowlenie na budowę!! wielkie gratulacje!! i prosze tematu dziennika nie przemilczać! jeszcze chwile i sama ci założę.. albo chociaż same kmentarze.. jejuuu jak ja pomyślę, że mogłabym to przeoczyć.. no nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 czy ja już Ci mówiłam jak bardzo lubię Twojego Męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.06.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Izunia dzieki To ja troche nawalilam z przekazem informacji bo chyba to tylko u Efi napisalam a wiadomo ile dziennie trzepiecie komentow-spokojnie mozna bylo przeoczyc. Masz racje ze wygodnie byloby abym miala "swoj adres" ale jeszcze do tego nie dojrzalam.Zobacze jak to wszystko bedzie wygladalo,czy bede miala jakies fotki i wogole jakies info o budowie jeszcze sie nie zaczelo a juz za moimi plecami zaczynaja "odchudzac" wierzbe ,strop itd Skoro juz pierwsza roslinka do ogrodu "przyszla" to pora chyba pomyslec o jego urzadzaniu co? Masz tak blisko na dzialeczke ze miedzy podiweczorkiem a kolacja mozesz wyskoczyc przeplewic rabaty A tak na marginiesie to czemu mario nie kupila jeszcze magnoli do swojego ogrodu?Ania nie planujesz u siebie tego pieknego drzewa?Ja to chyab w pierwszej kolejnosci magnolie przytacham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.06.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 kakusku o ogrodzie myślę cały czas.. jeno mój małżonek musi najpierw zarządzić równanie terenu.. najpierw czekał na oczyszczalnie.. a teraz na przyłacze gazowe.. i garaż ma przestawić, a górlae narzedzi nie zabrali.. i coś tam jeszcze.. na działkę mam blisko, ale jak męża nie ma (a jest tylko wtedy jak idzie na nockę , więc rzadko) to mam zawsze dwie torpedy przy boku, więc z dłubania w ziemi nici... mały wyskok to niemal wyprawa..często nawet się tam nie wybieram..ale damy radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.06.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 czy ja już Ci mówiłam jak bardzo lubię Twojego Męża hmmm... m,nie nie mówiłaś.. ale on to sobie przeczyta na bank jutro będa nowiutkie zdjęcia dziur pod kanałówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.06.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A tak na marginiesie to czemu mario nie kupila jeszcze magnoli do swojego ogrodu?Ania nie planujesz u siebie tego pieknego drzewa?Ja to chyab w pierwszej kolejnosci magnolie przytacham Kochana, a kto powiedział, że nie kupiłam....?! Czeka na wsadzenie, aż Panowie od elewacji skończą tynki, bo by mi ją zniszczyli na bank... Nigrę mam zaplanowaną przed oknem w jadalni - to już ta kupiona, a druga będzie od frontu przy wejściu do domu - chyba wybiorę Amabilis o biało-różowych kwiatach... Skabunia w takim razie dalej trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 cholewcia mam tyły. o czym Ty piszesz Marysiu? teraz już wiem jak się dziewczyny czują jak zaglądają do mnie i czytają o silnikach stałoprądowych kakusku umówmy się tak. jeśli do jutra nie założysz choćby komentarzy to ja Ci je własnoręcznie założę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 już wiem, to odmiany magnolii nigra http://www.e-ogrody.com/gfx/big/1168845322.4352.jpg amabilis http://www.tomszak.pl/f_magnolie/Magnolia%20soulangeana%20Amabilis%202.jpg Ta pierwsza strasznie mi przypadła do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 03.06.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 no to przyparłyście Kakusek do muru i tak trzymać no to Kakusek teraz już się nie wymigasz Skaba ja również trzymam kciuki i życze powodzenia w tych Ważnych Sprawach pzdr.Natka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.06.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 cholewcia mam tyły. o czym Ty piszesz Marysiu? teraz już wiem jak się dziewczyny czują jak zaglądają do mnie i czytają o silnikach stałoprądowych Nigra jest śliczna, prawda!? A tą białą chcę przed dom, żeby jako pierwsza kwitła po zimie i była zwiastunem wiosny i ciepełka...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ja mam taką i ona mi się nie widzi akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 dzień dobry Skabusia za nowe fotki to ja mogę Twojemu Mężowi dziennie gorącą sympatię wyznawać trzymam kciuki za Ważne Sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.06.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 marysiu pieknie masz rozplanowany ogród! nigra jest cudna! wusiu a jednak nie będzie fot dziur na grzejniki kanałowe.. ale za to będą grzejniki.. gdyby komuś wpadł w ręce jakiś obraz.. plakat lub coś innego nadającego się do powieszenia na ścianie i co w dodatku byłoby koloru turkusowego to bardzo proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts