Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

Mario to mnie uspokoilas :) Przy tak ladnym domku nie moze zabraknac magnolii :wink: Mi kazda sie podoba ale najbardziej to chcialabym taka wlasnie rozowo-biala.Sasiad ma pikene drzewko z duuuuuuza korona.Musze w przyszlym roku cyknac foty bo teraz to juz przekwitla :(

Fajny kolorek wyszedl na elewacji.Czy slupy sa w jasniejszym kolorze czy mi sie wydaje?

Natka oberwie Ci sie niezle -zobaczysz.Cos sie tak uparla wypuscic na mnie dziewczyny? :roll: :lol:

Efilka zlituj sie!!!!!!!!Jak bede gotowa sama zaloze bo na razie i tak nie ma co komentowac :lol:-ok?Na razie na pierwszy ogien idzie nauka wklejania fotek (ale to za 4 tyg jak pozbede sie dzieci :lol: )

Dziewczyny naprawde nie mam daru pisania :oops:

Skabunia idziesz jak burza :lol:

Pochwal sie jeszcze bateriami :p

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

kakusku ojjj z burzą to my za wiele wspólnego nie mamy.. ślimaczy się wszytsko niemiłosiernie :-? ale juz pomału wychodzimy na prostą.. jak będą wylewki to będę już mogła męża do roboty zaganiać :wink: :wink: nie cyknęłam fotek baterii, bo nie miałm kiedy.. dziś musieliśmy zaliczyć wizytę u lekarza,, chorzy jesteśmy wszyscy.. ale przynjamniej mą będzie w domku :wink:

wusiu gdyby tylko było co fotografować :roll: :wink:

Mario to mnie uspokoilas :) Przy tak ladnym domku nie moze zabraknac magnolii :wink: Mi kazda sie podoba ale najbardziej to chcialabym taka wlasnie rozowo-biala.Sasiad ma pikene drzewko z duuuuuuza korona.Musze w przyszlym roku cyknac foty bo teraz to juz przekwitla :(

Fajny kolorek wyszedl na elewacji.Czy slupy sa w jasniejszym kolorze czy mi sie wydaje?

[/b]

Kakusku słupy są jaśniejsze na zdjęciach, bo jeszcze nie były obrobione...

Dzisiaj już kończą, więc niedługo pokażę efekt końcowy! 8) :wink:

Skabuniu gratuluję grzejniczków! :wink:

hej hej!!

wusiu kurujemy się, ale coś nam kiepsko idzie.. wybrałam już cały sprzęt do łazienek.. koniec kropka.. stanowczo zadługo nad tym myslałam :wink:

marysiu nie wiem gdzie mam to napisać, żebyś na pewno przeczytała, ale kuchnia jest PRZEPIĘKNA :D :D :D :D GRATULUJĘ!!

popieram, kuchnia jest odjazdowa!!

A teraz konkrety poproszę, znaczy co do tych łazienek wybrałaś??

Cześć Skaba,

czy dobrze wypatrzyłam na Waszych oknach "etykietkę" Urzędowski? :)

A jeśli tak, to czy możesz napisać czy jesteś zadowolona z zamówionych okien i z montażu i czy dostaliście jakiś rabat..? :) Jesteśmy już bliscy zamówienia tych okien i każda opinia jest dla mnie bardzo cenna.

Pozdrawiam!

Cześć Skaba,

czy dobrze wypatrzyłam na Waszych oknach "etykietkę" Urzędowski? :)

A jeśli tak, to czy możesz napisać czy jesteś zadowolona z zamówionych okien i z montażu i czy dostaliście jakiś rabat..? :) Jesteśmy już bliscy zamówienia tych okien i każda opinia jest dla mnie bardzo cenna.

Pozdrawiam!

hej hej! tak tak.. to okna Urzędowskiego.. w sumie to ciężko coś powiedzieć na tym etapie o zadowoleniu z okien - jeżeli chodzi o względy estetyczne to jak najbardziej tak, ale z uzytkowaniem nie mam jeszcze zbyt wielu doświadczeń.. co do montażu to wszytsko było ok - szybko, sprawnie, terminowo, ale wiadomo - ekipa ekipie nierówna.. jesli chodzi o rabaty to oczywiście musieliśmy co nieco wyszarpnąć.. oficjalnie było powiedziene, że sprzedawcy moga dać rabat do 12 %, ale w poszczególnych punktach różnie to wyglądało..

jak na razie - gdybym miała decydować jesczze raz też bym kupiła te okna i u tego samego sprzedawcy.. (zreszta zamówiłam u niego jeszcze kilka innych elementów)... ale wszystko wyjdzie w praniu.. :wink: