kakusek 03.06.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Mario to mnie uspokoilas Przy tak ladnym domku nie moze zabraknac magnolii Mi kazda sie podoba ale najbardziej to chcialabym taka wlasnie rozowo-biala.Sasiad ma pikene drzewko z duuuuuuza korona.Musze w przyszlym roku cyknac foty bo teraz to juz przekwitla Fajny kolorek wyszedl na elewacji.Czy slupy sa w jasniejszym kolorze czy mi sie wydaje? Natka oberwie Ci sie niezle -zobaczysz.Cos sie tak uparla wypuscic na mnie dziewczyny? Efilka zlituj sie!!!!!!!!Jak bede gotowa sama zaloze bo na razie i tak nie ma co komentowac -ok?Na razie na pierwszy ogien idzie nauka wklejania fotek (ale to za 4 tyg jak pozbede sie dzieci ) Dziewczyny naprawde nie mam daru pisania Skabunia idziesz jak burza Pochwal sie jeszcze bateriami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 dzień dobry Skabusia ja tam wszystkie zdjecia chętnie oglądam a im wiecej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.06.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 kakusku ojjj z burzą to my za wiele wspólnego nie mamy.. ślimaczy się wszytsko niemiłosiernie ale juz pomału wychodzimy na prostą.. jak będą wylewki to będę już mogła męża do roboty zaganiać nie cyknęłam fotek baterii, bo nie miałm kiedy.. dziś musieliśmy zaliczyć wizytę u lekarza,, chorzy jesteśmy wszyscy.. ale przynjamniej mą będzie w domku wusiu gdyby tylko było co fotografować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Skabusiu to zdrowiejcie szybciutko a czy Ty już wybrałaś wszystkie płytki wanny baterie umywalki i tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 to ja czekam na fotki,a i grzejniki fajne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.06.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 dzień dobry Skabusia jak zdrówko a grzejniczki no miodzio daj buziaka Mężowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 05.06.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Mario to mnie uspokoilas Przy tak ladnym domku nie moze zabraknac magnolii Mi kazda sie podoba ale najbardziej to chcialabym taka wlasnie rozowo-biala.Sasiad ma pikene drzewko z duuuuuuza korona.Musze w przyszlym roku cyknac foty bo teraz to juz przekwitla Fajny kolorek wyszedl na elewacji.Czy slupy sa w jasniejszym kolorze czy mi sie wydaje? [/b] Kakusku słupy są jaśniejsze na zdjęciach, bo jeszcze nie były obrobione... Dzisiaj już kończą, więc niedługo pokażę efekt końcowy! Skabuniu gratuluję grzejniczków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.06.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 hej hej!! wusiu kurujemy się, ale coś nam kiepsko idzie.. wybrałam już cały sprzęt do łazienek.. koniec kropka.. stanowczo zadługo nad tym myslałam marysiu nie wiem gdzie mam to napisać, żebyś na pewno przeczytała, ale kuchnia jest PRZEPIĘKNA GRATULUJĘ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.06.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 hej hej!! wusiu kurujemy się, ale coś nam kiepsko idzie.. wybrałam już cały sprzęt do łazienek.. koniec kropka.. stanowczo zadługo nad tym myslałam marysiu nie wiem gdzie mam to napisać, żebyś na pewno przeczytała, ale kuchnia jest PRZEPIĘKNA GRATULUJĘ!!popieram, kuchnia jest odjazdowa!! A teraz konkrety poproszę, znaczy co do tych łazienek wybrałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.06.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 kasiu sprzety do łazienek opisze w dzienniku, bo sporo osób o to pyta.. mam nadzieję, że moje marudki mi pozowlą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 06.06.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Cześć Skaba, czy dobrze wypatrzyłam na Waszych oknach "etykietkę" Urzędowski? A jeśli tak, to czy możesz napisać czy jesteś zadowolona z zamówionych okien i z montażu i czy dostaliście jakiś rabat..? Jesteśmy już bliscy zamówienia tych okien i każda opinia jest dla mnie bardzo cenna. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.06.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Cześć Skaba, czy dobrze wypatrzyłam na Waszych oknach "etykietkę" Urzędowski? A jeśli tak, to czy możesz napisać czy jesteś zadowolona z zamówionych okien i z montażu i czy dostaliście jakiś rabat..? Jesteśmy już bliscy zamówienia tych okien i każda opinia jest dla mnie bardzo cenna. Pozdrawiam! hej hej! tak tak.. to okna Urzędowskiego.. w sumie to ciężko coś powiedzieć na tym etapie o zadowoleniu z okien - jeżeli chodzi o względy estetyczne to jak najbardziej tak, ale z uzytkowaniem nie mam jeszcze zbyt wielu doświadczeń.. co do montażu to wszytsko było ok - szybko, sprawnie, terminowo, ale wiadomo - ekipa ekipie nierówna.. jesli chodzi o rabaty to oczywiście musieliśmy co nieco wyszarpnąć.. oficjalnie było powiedziene, że sprzedawcy moga dać rabat do 12 %, ale w poszczególnych punktach różnie to wyglądało.. jak na razie - gdybym miała decydować jesczze raz też bym kupiła te okna i u tego samego sprzedawcy.. (zreszta zamówiłam u niego jeszcze kilka innych elementów)... ale wszystko wyjdzie w praniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 dobry wieczór Skabusia no to trzeba się bardziej przyłożyć do kurowania a sprzęciki łazienkowe bardzo powiem że ładne fajnie że już masz wybrane wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.06.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 wusiu właśnie dzieciaki się uśpiły i zaczynamy z mężem kurowanie póki co piwko grzane z sokiem malinowym zapodał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 leć oglądać bo zaraz nie będzie ale Ci dobrze mojego jeszcze z roboty nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.06.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 już byłam mojemu załatwiłam tydzień wolnego, więc będe go miała cały tydzien pod ręką.. żyć nie umierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 taka to pożyje ja swojego średnio godzinę dziennie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.06.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 ja zazwyczaj też.. ale ostatnio małzonek dla rodziny się poświęca i nocki bierze.. a teraz ma trochę wolnego gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 mój ostatnio robi od 6 do 19 a dzisiaj od szóstej i jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.06.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 mój ostatnio robi od 6 do 19 a dzisiaj od szóstej i jeszcze nie ma jejuu.. bidulo ty.. dobrze, że jest FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts