Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

kakusku mój małżionek pracuje zawsze 8 godzin dziennie, ale drugie etat ma przy dzieciach, bo jesteśmy z nimi na zmianę.. a że ja mam wyjazdowy tydzień.. a dzieci chore.. więc mąż mój szanowny został poproszony coby odpoczął sobie od pracy zawodowej :wink:

upały cie wykończyły?? ojjj to przegoń je czym prędzej.. najlepiej w nasza stronę :wink: :wink:

hej hej! tak tak.. to okna Urzędowskiego.. w sumie to ciężko coś powiedzieć na tym etapie o zadowoleniu z okien - jeżeli chodzi o względy estetyczne to jak najbardziej tak, ale z uzytkowaniem nie mam jeszcze zbyt wielu doświadczeń.. co do montażu to wszytsko było ok - szybko, sprawnie, terminowo, ale wiadomo - ekipa ekipie nierówna.. jesli chodzi o rabaty to oczywiście musieliśmy co nieco wyszarpnąć.. oficjalnie było powiedziene, że sprzedawcy moga dać rabat do 12 %, ale w poszczególnych punktach różnie to wyglądało..

jak na razie - gdybym miała decydować jesczze raz też bym kupiła te okna i u tego samego sprzedawcy.. (zreszta zamówiłam u niego jeszcze kilka innych elementów)... ale wszystko wyjdzie w praniu.. :wink:

Hej, dzięki! :)

Wiadomo, że dopóki się nie pomieszka i nie "poużywa", to tak w 100% nie wiadomo, jak dana rzecz się sprawdzi. :) Ale jeśli początki są dobre, no to już coś! :D Chciałam się po prostu zorientować czy dostawa była zgodna z zamówieniem i czy jakość okien jest bez zarzutu. Cieszę się że wszystko w porządku u Ciebie. :) Rozejrzymy się jeszcze pewnie za substytumem w postaci PCV, bo może wyjdzie dużo taniej, ale jak na razie mamy podobne wyceny na PCV i na drewniane, więc chyba jednak Urzędowski zwycięży. :D

hej hej! zaraz lecę w plener, bo mam stresa przed jutrzejszym dniem i muszę się czymś zająć :cry: :cry: słoneczko zaświeciło, więc jest szansa na fajny dzień.. szkoda, że dzieciaki jeszcze nie wydobrzały.. ale musimy z nimi na chwilę wyjść, bo marudzą w domu strasznie.. :-?

aska co do zgodnościo z zamówieniem to nie mam najmniejszych zastrzeżeń.. ale bardzo ważne jest podejście danej ekipy montażowej.. u nas wstawili i pojechali - regulacja miała być później.. ale ja miałam wątpliwość czy w przypadku jednego okna jest wszystko ok, więc zadzowniłam - panowie przyjechali, wyregulowali, przy okazji sprawdzili pozostałe i wytłumaczyli co i jak.. pewnie bym panikowała, a tak wszytsko jasne! jeszcze mają wrócić osadzić parapety i dzrwi i zrobić konserwację tych okien.

co do cen.. u nas drewniane wychodziły znacznie drożej.. (porównywałam z Oknoplastem)

marysiu nie wiem gdzie mam to napisać, żebyś na pewno przeczytała, ale kuchnia jest PRZEPIĘKNA :D :D :D :D GRATULUJĘ!!

Dzięki Skabuniu! :wink:

Jak będzie skończona to zapraszam na kawkę i macanko..! 8)

No i napiszę jeszcze, że piękne sprzęty wybrałaś do łazienek - supcio!

Buziaczki dla chorowitków i duużo zdrówka,

Ania

dzien dobry Iza, jak zdrowie rodziny

czy Cie przywlecze w koncu cos do tego Wrocłąwia?

aneczko dzieciaki już prawie zdrowe.. mamusia nadal chrypi.. nie ma czasu się solidnie wykurować..

coś ostatnio nie moge do Wrocławia dotrzeć :cry: wybieram się i wybieram.. :cry: ostatnio jezdże bardzo duzo, ale w inną stronę :cry:

skaba...pisałaś w moim komentarzyku, że namierzyłaś takie umywalki jak ja tylko ich dużo tańszą wersję.... możesz zdradzić, gdzie je namierzyłas i ile kosztują?

zaraz wsocze do twoich komentarzy i sprawdze, o którą umywalkę chodziło, bo teraz nie pamiętam... ojj trochę ich przejrzałam :-?

dobry wieczór

Skabusia i jak po zajęciach terenowych :D czym się tak stresujesz biedaku :(

ehhh wusia takie życie.. wieczny stres :wink:

żartuję! dziś już nie jest tak źle!

kobitki trzymające kciuki - wielkie dzięki! mam już połowę sukcesu! temat przeciągnie się do końca czerwca, ale jestem dobrej myśli :wink: dzięki dziewczyny! (i trzymać dalej! nie puszczać! :wink: :wink: :lol: )

marysiu nie wiem gdzie mam to napisać, żebyś na pewno przeczytała, ale kuchnia jest PRZEPIĘKNA :D :D :D :D GRATULUJĘ!!

Dzięki Skabuniu! :wink:

Jak będzie skończona to zapraszam na kawkę i macanko..! 8)

No i napiszę jeszcze, że piękne sprzęty wybrałaś do łazienek - supcio!

Buziaczki dla chorowitków i duużo zdrówka,

Ania

do takiej kuchni to ja i na sprzątanie się piszę.. a kawka będzie na zakończenie prac :wink: :wink:

skąś te sprzęty znasz? prawda? :wink: :D