wu 06.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 oooooooo Skabusia sama pykłaś 55 no co ja bym bez Was zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 To chyba swojego musze pogonic do roboty bo widze ze przy Waszych to mi sie obija Iza sliczna armatura do lazienki -zreszta czego mozna bylo sie spodziewac Ja od tygodnia nie moge sie wyleczyc -chyba upaly mnie wykonczyly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.06.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 kakusku mój małżionek pracuje zawsze 8 godzin dziennie, ale drugie etat ma przy dzieciach, bo jesteśmy z nimi na zmianę.. a że ja mam wyjazdowy tydzień.. a dzieci chore.. więc mąż mój szanowny został poproszony coby odpoczął sobie od pracy zawodowej upały cie wykończyły?? ojjj to przegoń je czym prędzej.. najlepiej w nasza stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 mój monsz wrócił tylko ponad 16 godzin robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Juz wczoraj pogonilam Tez bym sobie piwko szczelila ale lubie tylko zimne wiec musze odpuscic bo jutro znow wstalabym z chrypka-gigant Wusia Twoja polowa to ma niezlego kopa -no chyba ze te 16 godzin to tylko dzisiaj tak wyjatkowo.Pozostaje Ci uciekac z FM i zajac sie mezusiem bo styrany wrocil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Kakusku no w pozostałe dni po 12-13 a kolację dostał i już śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 06.06.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 hej hej! tak tak.. to okna Urzędowskiego.. w sumie to ciężko coś powiedzieć na tym etapie o zadowoleniu z okien - jeżeli chodzi o względy estetyczne to jak najbardziej tak, ale z uzytkowaniem nie mam jeszcze zbyt wielu doświadczeń.. co do montażu to wszytsko było ok - szybko, sprawnie, terminowo, ale wiadomo - ekipa ekipie nierówna.. jesli chodzi o rabaty to oczywiście musieliśmy co nieco wyszarpnąć.. oficjalnie było powiedziene, że sprzedawcy moga dać rabat do 12 %, ale w poszczególnych punktach różnie to wyglądało.. jak na razie - gdybym miała decydować jesczze raz też bym kupiła te okna i u tego samego sprzedawcy.. (zreszta zamówiłam u niego jeszcze kilka innych elementów)... ale wszystko wyjdzie w praniu.. Hej, dzięki! Wiadomo, że dopóki się nie pomieszka i nie "poużywa", to tak w 100% nie wiadomo, jak dana rzecz się sprawdzi. Ale jeśli początki są dobre, no to już coś! Chciałam się po prostu zorientować czy dostawa była zgodna z zamówieniem i czy jakość okien jest bez zarzutu. Cieszę się że wszystko w porządku u Ciebie. Rozejrzymy się jeszcze pewnie za substytumem w postaci PCV, bo może wyjdzie dużo taniej, ale jak na razie mamy podobne wyceny na PCV i na drewniane, więc chyba jednak Urzędowski zwycięży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.06.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 No to za chwilę zalewanko będzie a tynków moich też mi szkoda tak jak Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.06.2009 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 hej hej! zaraz lecę w plener, bo mam stresa przed jutrzejszym dniem i muszę się czymś zająć słoneczko zaświeciło, więc jest szansa na fajny dzień.. szkoda, że dzieciaki jeszcze nie wydobrzały.. ale musimy z nimi na chwilę wyjść, bo marudzą w domu strasznie.. aska co do zgodnościo z zamówieniem to nie mam najmniejszych zastrzeżeń.. ale bardzo ważne jest podejście danej ekipy montażowej.. u nas wstawili i pojechali - regulacja miała być później.. ale ja miałam wątpliwość czy w przypadku jednego okna jest wszystko ok, więc zadzowniłam - panowie przyjechali, wyregulowali, przy okazji sprawdzili pozostałe i wytłumaczyli co i jak.. pewnie bym panikowała, a tak wszytsko jasne! jeszcze mają wrócić osadzić parapety i dzrwi i zrobić konserwację tych okien. co do cen.. u nas drewniane wychodziły znacznie drożej.. (porównywałam z Oknoplastem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.06.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dzien dobry Iza, jak zdrowie rodziny czy Cie przywlecze w koncu cos do tego Wrocłąwia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.06.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 skaba...pisałaś w moim komentarzyku, że namierzyłaś takie umywalki jak ja tylko ich dużo tańszą wersję.... możesz zdradzić, gdzie je namierzyłas i ile kosztują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.06.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dobry wieczór Skabusia i jak po zajęciach terenowych czym się tak stresujesz biedaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 07.06.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 marysiu nie wiem gdzie mam to napisać, żebyś na pewno przeczytała, ale kuchnia jest PRZEPIĘKNA GRATULUJĘ!! Dzięki Skabuniu! Jak będzie skończona to zapraszam na kawkę i macanko..! No i napiszę jeszcze, że piękne sprzęty wybrałaś do łazienek - supcio! Buziaczki dla chorowitków i duużo zdrówka, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.06.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dzien dobry Iza, jak zdrowie rodziny czy Cie przywlecze w koncu cos do tego Wrocłąwia? aneczko dzieciaki już prawie zdrowe.. mamusia nadal chrypi.. nie ma czasu się solidnie wykurować.. coś ostatnio nie moge do Wrocławia dotrzeć wybieram się i wybieram.. ostatnio jezdże bardzo duzo, ale w inną stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.06.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 skaba...pisałaś w moim komentarzyku, że namierzyłaś takie umywalki jak ja tylko ich dużo tańszą wersję.... możesz zdradzić, gdzie je namierzyłas i ile kosztują? zaraz wsocze do twoich komentarzy i sprawdze, o którą umywalkę chodziło, bo teraz nie pamiętam... ojj trochę ich przejrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.06.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dobry wieczór Skabusia i jak po zajęciach terenowych czym się tak stresujesz biedaku ehhh wusia takie życie.. wieczny stres żartuję! dziś już nie jest tak źle! kobitki trzymające kciuki - wielkie dzięki! mam już połowę sukcesu! temat przeciągnie się do końca czerwca, ale jestem dobrej myśli dzięki dziewczyny! (i trzymać dalej! nie puszczać! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.06.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Izunia to mysl intensywnie nad delegacja do wRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.06.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 marysiu nie wiem gdzie mam to napisać, żebyś na pewno przeczytała, ale kuchnia jest PRZEPIĘKNA GRATULUJĘ!! Dzięki Skabuniu! Jak będzie skończona to zapraszam na kawkę i macanko..! No i napiszę jeszcze, że piękne sprzęty wybrałaś do łazienek - supcio! Buziaczki dla chorowitków i duużo zdrówka, Ania do takiej kuchni to ja i na sprzątanie się piszę.. a kawka będzie na zakończenie prac skąś te sprzęty znasz? prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.06.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Izunia to mysl intensywnie nad delegacja do wRO najszybciej to chyba jednak będzie męża i dzieciaki spakować i w drogę już tyle lat sobie Wrocław obiecujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.06.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A za co te kciuki trzeba trzymac?To sprawy budowalne czy osobiste Nie wiem czy cos przeoczylam ale dobra bede zaciskac zeby wszystko poslzo po Twoje mysli Jak juz polowe zdzialalas to z druga tez dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts