Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Hej Skabuniu!

W takim razie dalej trzymam kciuki! 8) :wink:

A jak tam grzejniki - dojechały już..? :roll:

Czekam na wylewki...!

trzymaj marysiu trzymaj.. potrzebne są! :D

grzejniki? kanałowe -tak? tak- dzisiaj dojechały.. ale hydraulicy zdecydowali, że zamontują je po wylewkach, żeby się idealnie dopasować, bo nie ma w nich regulacji.. no cóż.. :-? ale wylewkarze nie dotarli.. dzownili.. przyzwyczaiłam się :wink:

panie B&E zarzucaja mnie swoimi pomysłami.. z oto najnowsza odsłona mojej kuchn - a raczej dwie odsłony do wyboru.. tym razem nie mam wątpliwości co wybrać.. a która wam się podoba?

wersja 1

http://i41.tinypic.com/108db12.jpg

wersja 2

http://i39.tinypic.com/2ymw0no.jpg

jak dla mnie wersja nr 2 :)

a Ty masz jakies inne oswietlenie procz tych fabianów?

anju generalnie kwestia sufitu i oświetlenia nie została jeszcze dopracowana.. na pewno będą halogeny wzdłuż wysokiej zabudowy i oświetlenie podszafkowe.. powinno chyba wystarczyć, ale pomyślimy..

ciesze się, że wam się dwójka podoba :wink:

a powiem Ci ze zlew narozny jest bardzo niewygodny u mamy tak jest i jest fatalnie

ja tak jak patrze na Twoja wizualizacje to Ci powiem, ze ja nie mam wiecej blatu roboczego i wydaje mi sie jak patrze na swoja kuchnie ze mi wystarczy

ja bym nie zmieniala

nie nie anju nie myślę o zlewie narożnym, a tylko przesuniętym bardziej do rogu - tylko ociekacz wchodzi trochę w ten róg, ale to już chyba nie tak duży problem.. jak znajdę to pokaże jak to miało być

nie masz więcej blatu roboczego?? a miałam wrażenie, ze twoja kuchnia jest o wieeele większa.. no nic tylko musze przyjechać obmacać :wink:

ostatnio przypadkiem napotkałam taki:

http://i42.tinypic.com/121rjfa.jpg

ale pertrakutuję z mężem: raz jeśli chodzi o to, z czego ma być ten zlew - on chce nierdzewkę.. czy coś takiego - w każdym razie z połyskiem.. , a dwa jesli chodzi o ociekacz - panie radziły, żeby dać bez, bo skoro będzie zmywarka itd.. mąz nie jest do tego przekonany.. może dlatego, że teraz nie mamy zmywarki :wink: ale ja nie bardzo sobie wyobrażam, żeby mi na tym ociekaczu cos stało i sie suszyło :-?