skaba 08.06.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 kakusku pozabudowlane.. takie stare i zalegle, co mi na sumieniu wisiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.06.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Aaaaaaa skoro ciazyly to trzymam tym bardziej zeby udalo sie to wszystko odciac i moglas z czystym sumieniem w nowym domku zamieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.06.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Hej Skabuniu! W takim razie dalej trzymam kciuki! A jak tam grzejniki - dojechały już..? Czekam na wylewki...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.06.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Aaaaaaa skoro ciazyly to trzymam tym bardziej zeby udalo sie to wszystko odciac i moglas z czystym sumieniem w nowym domku zamieszkac tak własnie postanowiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.06.2009 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Hej Skabuniu! W takim razie dalej trzymam kciuki! A jak tam grzejniki - dojechały już..? Czekam na wylewki...! trzymaj marysiu trzymaj.. potrzebne są! grzejniki? kanałowe -tak? tak- dzisiaj dojechały.. ale hydraulicy zdecydowali, że zamontują je po wylewkach, żeby się idealnie dopasować, bo nie ma w nich regulacji.. no cóż.. ale wylewkarze nie dotarli.. dzownili.. przyzwyczaiłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.06.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 panie B&E zarzucaja mnie swoimi pomysłami.. z oto najnowsza odsłona mojej kuchn - a raczej dwie odsłony do wyboru.. tym razem nie mam wątpliwości co wybrać.. a która wam się podoba? wersja 1http://i41.tinypic.com/108db12.jpg wersja 2http://i39.tinypic.com/2ymw0no.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.06.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Jak w słusznej sprawie...to ja też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 mnie sie oczywiscie wersja 2 bardziej podoba, taka bardziej kanciasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.06.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 panie B&E zarzucaja mnie swoimi pomysłami.. z oto najnowsza odsłona mojej kuchn - a raczej dwie odsłony do wyboru.. tym razem nie mam wątpliwości co wybrać.. a która wam się podoba? wersja 1 http://i41.tinypic.com/108db12.jpg wersja 2 http://i39.tinypic.com/2ymw0no.jpg jak dla mnie wersja nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 a Ty masz jakies inne oswietlenie procz tych fabianów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.06.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 a Ty masz jakies inne oswietlenie procz tych fabianów? anju generalnie kwestia sufitu i oświetlenia nie została jeszcze dopracowana.. na pewno będą halogeny wzdłuż wysokiej zabudowy i oświetlenie podszafkowe.. powinno chyba wystarczyć, ale pomyślimy.. ciesze się, że wam się dwójka podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.06.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Jak w słusznej sprawie...to ja też trzymam kciuki dzięki glamourku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.06.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 SKABA....masz przepiękną podbitkę.... czym pomalowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.06.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 SKABA....masz przepiękną podbitkę.... czym pomalowana? dziękuję glamourku pomalowana jest lazurą 3v3 w kolorze dąb średni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Dwa bezapelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.06.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ale jestem uhahana leżały mi na sumieniu te narożne szafki.. nie bardzo mi się widziały.. a teraz mam je z głowy.. tylko zlew musi wrócić tam, gdzie był - czyli do rogu, bo teraz prawie wcale nie ma blatu roboczego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 a powiem Ci ze zlew narozny jest bardzo niewygodny u mamy tak jest i jest fatalnie ja tak jak patrze na Twoja wizualizacje to Ci powiem, ze ja nie mam wiecej blatu roboczego i wydaje mi sie jak patrze na swoja kuchnie ze mi wystarczy ja bym nie zmieniala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.06.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 a powiem Ci ze zlew narozny jest bardzo niewygodny u mamy tak jest i jest fatalnie ja tak jak patrze na Twoja wizualizacje to Ci powiem, ze ja nie mam wiecej blatu roboczego i wydaje mi sie jak patrze na swoja kuchnie ze mi wystarczy ja bym nie zmieniala nie nie anju nie myślę o zlewie narożnym, a tylko przesuniętym bardziej do rogu - tylko ociekacz wchodzi trochę w ten róg, ale to już chyba nie tak duży problem.. jak znajdę to pokaże jak to miało być nie masz więcej blatu roboczego?? a miałam wrażenie, ze twoja kuchnia jest o wieeele większa.. no nic tylko musze przyjechać obmacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 aha a sa takie zlewy z malym ociekaczem blanco chyba takie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.06.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ostatnio przypadkiem napotkałam taki: http://i42.tinypic.com/121rjfa.jpg ale pertrakutuję z mężem: raz jeśli chodzi o to, z czego ma być ten zlew - on chce nierdzewkę.. czy coś takiego - w każdym razie z połyskiem.. , a dwa jesli chodzi o ociekacz - panie radziły, żeby dać bez, bo skoro będzie zmywarka itd.. mąz nie jest do tego przekonany.. może dlatego, że teraz nie mamy zmywarki ale ja nie bardzo sobie wyobrażam, żeby mi na tym ociekaczu cos stało i sie suszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts