markoto 09.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Tylko nie nierdzewke, trzeba ciagle ze szmata latac przy niej zbey wygladala dobrze, granit jest bezobslugowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.06.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 dobry wieczór Skabusia ja też trzymam w kwestii kuchni będę w zdecydowanej mniejszości bo jak patrzę na te trójkąciki między szafkami a ścianą w których się idealnie wszelkie śmieci zbierać beda to mam gęsią skórkę chyba że takie kątki to tylko na wizualce są co do ociekacza to ja bym zrobiła jednak mały bo będzies zmiała dwie szklanki do umycia to co władujesz w zmywarkę zeby czekały aż sie zapełni a tak umyjesz odstawisz na sekundę wytrzesz i do szafeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.06.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Tylko nie nierdzewke, trzeba ciagle ze szmata latac przy niej zbey wygladala dobrze, granit jest bezobslugowy własnie teraz latam.. w sumie musze przyznać - mąż lata.. popracuję jeszcze nad nim a płytę jaką? dodam, że ma być gazowa.. mąz się uparł i w tej kwestii nie ustąpi.. pozostaje mi zatem wybrać kolor.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.06.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 dobry wieczór Skabusia ja też trzymam w kwestii kuchni będę w zdecydowanej mniejszości bo jak patrzę na te trójkąciki między szafkami a ścianą w których się idealnie wszelkie śmieci zbierać beda to mam gęsią skórkę chyba że takie kątki to tylko na wizualce są co do ociekacza to ja bym zrobiła jednak mały bo będzies zmiała dwie szklanki do umycia to co władujesz w zmywarkę zeby czekały aż sie zapełni a tak umyjesz odstawisz na sekundę wytrzesz i do szafeczki wusia jakie śmieci?? no co ty?? w moim domu??? mam jaśniutie płytki, więc codzinne mycie podłogi zagwarantowane - śmieci nie będa miały szansy się zgromadzić z tego własnie powodu myślałam o ociekaczu, ale małym.. taki duuży z postawioną na nim suszarka odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.06.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Skabusia no i właśnie w tym rożku będzie trzeba na kolankach paluszkiem wydłubywać no ociekacz mały tak na 2 szkalnki nie polecam czarnego szkła pod płytę gazową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.06.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Skabusia no i właśnie w tym rożku będzie trzeba na kolankach paluszkiem wydłubywać no ociekacz mały tak na 2 szkalnki nie polecam czarnego szkła pod płytę gazową wusia trafiłaś! miałam wprost zapytać - co sądzicie o czanym szkle. bo ja doświadczeń z nim nie mam.. nie wiem co ja wymyśle nic nie będe wydłubywać tylko wsysnę moim super wsysającym odlkurzaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Skabusia no i właśnie w tym rożku będzie trzeba na kolankach paluszkiem wydłubywać no ociekacz mały tak na 2 szkalnki nie polecam czarnego szkła pod płytę gazową wusia trafiłaś! miałam wprost zapytać - co sądzicie o czanym szkle. bo ja doświadczeń z nim nie mam.. nie wiem co ja wymyśle nic nie będe wydłubywać tylko wsysnę moim super wsysającym odlkurzaczem Moja mama ma czarne szklo na plycie gazowej i wcale nie jest gorsze do czyszczenia od tych srebrnych i to i to trudno sie czysci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.06.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 tylko że jak na czarne szkło coś się wyleje to musis cifa np wypucować potem polerować żeby śladów nie było ładnie wygląda nie ukrywam ale każdy pyłek na tym widać na nierdzewce chyba nie jest to aż tak widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.06.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 moja mama ma takie zielonkawe szkło (nie wiem jak to określić).. fakt, że każde pryśnięcie i mazkę na nim widać.. ale pryśnie się Windowsem.. wypucuje i świeci się pięknie.. nie jakaś tragedia.. małż się dość mocno opiera.. ale jesczze alternatywy nie znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 szklo niestety zawsze jest zielonkowate i takie bedzie u mnie w podlodze nie ma co biedolic bo plyta gazowa ladniej wyglada czarna i ja bym wziela czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ja mam z nierdzewki plyte ale zupelnie plaska . Wlasnie kuzynka mi odradzal to czarne szklo bo bardzo sie kurzy, jak palniki sa z tluszczu to maziaje tluszczowe sa ciagle na plycie, tzreba ja myc plynem do mycia okien zbye nie bylo maziajow. Ale tez chyba latwiej sie myje przypalone rzeczy. Sa tez plyty w kolorze szampana i wtedy ponoc niej widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.06.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 dzieki dziewczyny! zobaczę jeszcze co mi panie polecą - szcególnie jeśli chodzi o kolor mama ma zielonkawe, a właściwie sebrno-lustrzano-zielonkawe (czy ktoś sobie to umie wyobrazić ) i ma zielone wstawki w kuchni.. zreszta w ogóle ma niesamowitą tą kuchnię.. może kiedyś sobie taka sprawię.. albo odziedziczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Skaba a pokazesz te kuchnie Mamy bo mnie zaciekawila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.06.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Skaba a pokazesz te kuchnie Mamy bo mnie zaciekawila nie mam zdjęć musze cyknąć.. ale ona jest w zupełnie innym stylu.. pasuje do reszty domu.. u nas - ni przypiął ni przyłatał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.06.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 zreszta pewnie to dla mnie ona jest niesamowita, bo to co w niej najwazniejsze to klimat.. ojj ujmuje klimatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 jak Ci sie uda znalezc/cyknac fotke to chetnie zobacze lubie takie inne klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.06.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 cyknę jak u nich będę.. szukałam na zdjęciach dziciaków, ale widać tylko małe kawałeczki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.06.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 np. tutaj ładnie widać szafki.. nawet od środka (to mój synio) http://i39.tinypic.com/2l58ja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 O lustrzanych plytach zapomnij, to jakas masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 09.06.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Skabuniu nie będę oryginalna i jak dla mnie też wersja nr 2..! Jest jakaś lżejsza i delikatniejsza... Podoba mi się! A jeśli chodzi o zlew to u mnie będzie podwieszany, bez ociekacza i Mężuś też mi marudzi jak on się do tego przyzwyczai...?! Nie wiem jaka u Ciebie jest koncepcja (z czego blat, jaki rodzaj zlewu itd.), ale ten jest dosyć fajny, a bardzo zgrabniutki: BLANCO METRA 6 S Compact ok. 1350zł http://www.topmarket.pl/pict/BLANCO%20METRA%206%20S%20Compact%20+%20ZENOS%20ANT_dodatkowy1.jpg Albo taki większy: BLANCO METRA 6 S Silgranit PuraDur 2, też ok. 1350zł http://www.topmarket.pl/pict/BLANCO%20METRA%206%20S%20Silgranit%20PuraDur%202%20ANT.jpg W sprawie płyty gazowej się nie wypowiem, bo nie mam doświadczenia... Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts