Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

Napiszę Wam moje propozycje...

1. Zabudowa komina kolor czerwony, szafki pod oknam w kolorze bieli ( nie śmietanka)...i teraz :

a) blat czarny a dokładnie Pfleiderer - arabeska czarna

b) blat biały Pfleiderer - arabeska biała

c) imitacja drzewa - kolorem nawiązując do drzewa w jadalni i salonie

d) biały granit lub marmur - bez kropek, łatek,żyłek.....

e) biały silestone

Njapierw do GLAMOURMUM, jeśli chodzi Arabeskę... spotkałam się z kilkoma reklamacjami na ten blat, nie powiedziane ,że też będziesz miała z nim problemy (odpukać w niemalowane :wink: ) ale taka podpowiedź, żebyś dobrze sprawdziła warunki reklamacji, żeby w razie czego być zabezpieczonym . miedzy innymi nawet jeden klient dostał blat z zatopioną w nim muchą :roll: Co nie zmienia faktu,że jest przepiękny :D

:o :o

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Hej

Nie mam teraz czasu przeczytac zaleglosci ale wpadlam podac linka do strony ktora znalazlam na wnetrzach :D Chyba Ty skabus pytalas o jakies fajne zdjecia i mario tez szukala wiec jak jeszcze nie widzialyscie tego to prosze

http://zbyt.pl/fototapety/galeria.php?sort=id&start=16&limit=16&kategoria=27&album=&fraza=

i

http://fototapeta.net/

Jutro postaram sie nadrobic wszystkie zaleglosci i zobaczyc co slychac :D

Kakusku dzięki za linki! 8) :wink:

Poszperam w wolnej chwili.

Pozdrawiam,

Ania

Skabuniu, zdecydowanie wersja 2 kuchni :D .Jeśli chodzi o płytę gazową szklaną, te rzeczywiście z gazem i czarnym szkłem bym nie ryzykowała.Ale...szkło niekoniecznie odpada, ja w poprzednim mieszkaniu miałam taką:

http://img197.imageshack.us/img197/1574/cbig9165.jpg

Ariston ICE

i zdecydowanie się sprawdziła,pomimo efektu lustra z utrzymaniem czystości nie było żadnych problemów a wyglądała bardzo nowocześnie. Dodam ,ze nie przepadam za sprzątaniem :wink: Być moze są już jakieś nowsze wersje , to było dobrych parę lat temu.Ale płyta spisała się na medal :D

bardzo podobny maja moi rodzice i też są zadowoleni.. tak jak pisałam - według mnie nie jest aż tak uciążliwy w utrzymaniu czystości jakby się wydawało..

Inez i pomyśl, że my - nie przepadające za sprzątaniem - wybudowałyśmy domy z taaakimi wielkimi oknami :lol: :D każdy kto do nas przychodzi zwraca na to uwagę :wink:

markotko coś mi się wydaje, że jak małzonek zobaczy twoją kuchnię to już wszystkie szklane całkiem przepadną.. mmm... i piąty palnik.. już się boję :wink: aczkolwiek musze przyznać, że płytą baaaardzo ładna i w razie czego nie będę długo opierała się jego namowom :wink: a dasz mi namiary na tę kuchnię? jaki to model?

Jesteście teraz na etapie kuchni więc do Was kieruję pytanie KOCHANE ...

musimy jednak mieć lodówkędo zabudowy ... na co zwracać uwagę ... na to samo co w normalnej lodówce czy coś jeszcze jest ważne????

justyś niestety nie pomogę :cry: nie miałam do tej pory lodówki pod zabudowę :cry:

Plyta taka

http://www.siemens-home.pl/produkty/płyty-grzewcze/gazowe/z-płytą-ze-stali-szlachetnej/EC775QB20E.html

Ja bym nie mogla swiadomie wybrac po raz kolejny 4 palniki, teraz mam i klne na czym swiat stoi, jak mam juz patelnie to druga albo wiekszy garnek nie wchodzi

o jejku... ja jeszcze nigdy nie gotowałam na gazie... :)

a na czym?

ja już chyba na wszystkim gotowałam :D na piecu węglowym też :wink:

ja na elektryce.... :x

teraz tez zostanie mi płyta elektryczna, bo gazu na działce mieć nie będziemy :evil:

chociaż..przepraszam, przepraszam.... u babci gotowałam wodę na kawusię....