GLAMOURMUM 11.06.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Napiszę Wam moje propozycje... 1. Zabudowa komina kolor czerwony, szafki pod oknam w kolorze bieli ( nie śmietanka)...i teraz : a) blat czarny a dokładnie Pfleiderer - arabeska czarna b) blat biały Pfleiderer - arabeska biała c) imitacja drzewa - kolorem nawiązując do drzewa w jadalni i salonie d) biały granit lub marmur - bez kropek, łatek,żyłek..... e) biały silestone Njapierw do GLAMOURMUM, jeśli chodzi Arabeskę... spotkałam się z kilkoma reklamacjami na ten blat, nie powiedziane ,że też będziesz miała z nim problemy (odpukać w niemalowane ) ale taka podpowiedź, żebyś dobrze sprawdziła warunki reklamacji, żeby w razie czego być zabezpieczonym . miedzy innymi nawet jeden klient dostał blat z zatopioną w nim muchą Co nie zmienia faktu,że jest przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.06.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 dobry wieczór Skabusia jak tam wyprawy terenowe Martusia no jak jeszcze napiszesz że ta płyta jest łatwa w utrzymaniu w czystości to masz jak w banku że będę polowac na taką samą płaska i z 5 palnikami mój ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.06.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Na pewno dam ci znac jak sie ja uzytkuje ba nawet bede taka dobra i dam ci pouzytkowac jak najdzie cie ochota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.06.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Martusia jesteś wielka to ja się zapisuję na macanko-użytkowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Zapisalam cie na liste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.06.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Hej Nie mam teraz czasu przeczytac zaleglosci ale wpadlam podac linka do strony ktora znalazlam na wnetrzach Chyba Ty skabus pytalas o jakies fajne zdjecia i mario tez szukala wiec jak jeszcze nie widzialyscie tego to prosze http://zbyt.pl/fototapety/galeria.php?sort=id&start=16&limit=16&kategoria=27&album=&fraza= i http://fototapeta.net/ Jutro postaram sie nadrobic wszystkie zaleglosci i zobaczyc co slychac Kakusku dzięki za linki! Poszperam w wolnej chwili. Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.06.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 No co z tymi wylewkami w kulki sobie lecą czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.06.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Skabuniu, zdecydowanie wersja 2 kuchni .Jeśli chodzi o płytę gazową szklaną, te rzeczywiście z gazem i czarnym szkłem bym nie ryzykowała.Ale...szkło niekoniecznie odpada, ja w poprzednim mieszkaniu miałam taką: http://img197.imageshack.us/img197/1574/cbig9165.jpg Ariston ICE i zdecydowanie się sprawdziła,pomimo efektu lustra z utrzymaniem czystości nie było żadnych problemów a wyglądała bardzo nowocześnie. Dodam ,ze nie przepadam za sprzątaniem Być moze są już jakieś nowsze wersje , to było dobrych parę lat temu.Ale płyta spisała się na medal bardzo podobny maja moi rodzice i też są zadowoleni.. tak jak pisałam - według mnie nie jest aż tak uciążliwy w utrzymaniu czystości jakby się wydawało.. Inez i pomyśl, że my - nie przepadające za sprzątaniem - wybudowałyśmy domy z taaakimi wielkimi oknami każdy kto do nas przychodzi zwraca na to uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.06.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 markotko coś mi się wydaje, że jak małzonek zobaczy twoją kuchnię to już wszystkie szklane całkiem przepadną.. mmm... i piąty palnik.. już się boję aczkolwiek musze przyznać, że płytą baaaardzo ładna i w razie czego nie będę długo opierała się jego namowom a dasz mi namiary na tę kuchnię? jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.06.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Jesteście teraz na etapie kuchni więc do Was kieruję pytanie KOCHANE ... musimy jednak mieć lodówkędo zabudowy ... na co zwracać uwagę ... na to samo co w normalnej lodówce czy coś jeszcze jest ważne???? justyś niestety nie pomogę nie miałam do tej pory lodówki pod zabudowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.06.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 No co z tymi wylewkami w kulki sobie lecą czy co aniu potupałaś na nich i od razu się zjawili zrzucili sprzęt i pojechali.. wrócą w poniedziałek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.06.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 dobry wieczór Skabusia jak tam wyprawy terenowe wyprawa udana.. mieliśmy wrócić dopierow niedzielę, ale sprawy się pokomplikowały.. no i zatęskniliśmy za domkiem jutro jedziemy znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.06.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Plyta takahttp://www.siemens-home.pl/produkty/płyty-grzewcze/gazowe/z-płytą-ze-stali-szlachetnej/EC775QB20E.html Ja bym nie mogla swiadomie wybrac po raz kolejny 4 palniki, teraz mam i klne na czym swiat stoi, jak mam juz patelnie to druga albo wiekszy garnek nie wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.06.2009 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 mój małzonek też marudzi o 5 palnikach i myślę, że to dobry pomysł, ale płyta musi mieć 60cm, więc nie wiem czy to się da pogodzić.. zaraz sprawdzę wymiary z wymogów to jeszcze musi mieć żeliwne ruszta i najlepiej przynajmniej dwa ze sobą połączone dzięki markotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.06.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 te 5 palnikowe na ogol 70cm maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.06.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 te 5 palnikowe na ogol 70cm maja ano właśnie przejrzałam Siemensa.. nie ma czteropalnikowej takiej ładnej jak ta twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.06.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 o jejku... ja jeszcze nigdy nie gotowałam na gazie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.06.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 o jejku... ja jeszcze nigdy nie gotowałam na gazie... a na czym? ja już chyba na wszystkim gotowałam na piecu węglowym też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.06.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 o jejku... ja jeszcze nigdy nie gotowałam na gazie... a na czym? ja już chyba na wszystkim gotowałam na piecu węglowym też ja na elektryce.... teraz tez zostanie mi płyta elektryczna, bo gazu na działce mieć nie będziemy chociaż..przepraszam, przepraszam.... u babci gotowałam wodę na kawusię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.06.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 nas pani od kuchni namawiała baaardzo na indukcyjną..bo podobno teraz gazowych baardzo mało się montuje.. ale małżonek się nie dał namówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts