INEZ2007 12.06.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 i pomyśl, że my - nie przepadające za sprzątaniem - wybudowałyśmy domy z taaakimi wielkimi oknami każdy kto do nas przychodzi zwraca na to uwagę u mnie to samo , kto przychodzi to pierwsze co mówi...wow jakie wielkie okna, kto będzie je mył ?! hihihi. Okno w górnej łazience myłam dobrą godzinę a gdzie tu reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.06.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 nas pani od kuchni namawiała baaardzo na indukcyjną..bo podobno teraz gazowych baardzo mało się montuje.. ale małżonek się nie dał namówić hmmm..pewnie miał ku temu jakieś powody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.06.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 i pomyśl, że my - nie przepadające za sprzątaniem - wybudowałyśmy domy z taaakimi wielkimi oknami każdy kto do nas przychodzi zwraca na to uwagę u mnie to samo , kto przychodzi to pierwsze co mówi...wow jakie wielkie okna, kto będzie je mył ?! hihihi. Okno w górnej łazience myłam dobrą godzinę a gdzie tu reszta u nas to mąż wybrał Lawendę i zanim mu przytaknęłam ustaliliśmy, że okna myje on nooo.. może mu łaskawie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 12.06.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 nas pani od kuchni namawiała baaardzo na indukcyjną..bo podobno teraz gazowych baardzo mało się montuje.. ale małżonek się nie dał namówić Ja osobiście wolę gotowac na płycie gazowej, jakoś lepiej można regulować temperaturę i dlatego w poprzednim mieszkaniu zdecydowałam się na gaz, ale ten osad, który po pewnym czasie można zauważyć np na górze szafek, jest wkurzający...dlatego tym razem płyta indukcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.06.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 nas pani od kuchni namawiała baaardzo na indukcyjną..bo podobno teraz gazowych baardzo mało się montuje.. ale małżonek się nie dał namówić hmmm..pewnie miał ku temu jakieś powody ojj miał.. i trudno mi było z nim polemizować.. ja nie nie jestem w stanie rozpoznac tego, na jakiej patelni została usmazona jajecznica.. albo jaka była kolejność wrzucania poszczególnych składników do gulaszu.. mój małżonek tak zatem wybór kuchni jest w jego gestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.06.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 nas pani od kuchni namawiała baaardzo na indukcyjną..bo podobno teraz gazowych baardzo mało się montuje.. ale małżonek się nie dał namówić Ja osobiście wolę gotowac na płycie gazowej, jakoś lepiej można regulować temperaturę i dlatego w poprzednim mieszkaniu zdecydowałam się na gaz, ale ten osad, który po pewnym czasie można zauważyć np na górze szafek, jest wkurzający...dlatego tym razem płyta indukcyjna niestety.. ten osadzający się tłuszcz jest okropny to największy minus płyt gazowych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.06.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 nas pani od kuchni namawiała baaardzo na indukcyjną..bo podobno teraz gazowych baardzo mało się montuje.. ale małżonek się nie dał namówić hmmm..pewnie miał ku temu jakieś powody ojj miał.. i trudno mi było z nim polemizować.. ja nie nie jestem w stanie rozpoznac tego, na jakiej patelni została usmazona jajecznica.. albo jaka była kolejność wrzucania poszczególnych składników do gulaszu.. mój małżonek tak zatem wybór kuchni jest w jego gestii jak ja bym chciała,żeby mój mąż był taki zaradny w kuchniiiii...nawet bym nie miała nic przeciwko temu,żeby wybierał sobie rodzaj płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.06.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 nas pani od kuchni namawiała baaardzo na indukcyjną..bo podobno teraz gazowych baardzo mało się montuje.. ale małżonek się nie dał namówić hmmm..pewnie miał ku temu jakieś powody ojj miał.. i trudno mi było z nim polemizować.. ja nie nie jestem w stanie rozpoznac tego, na jakiej patelni została usmazona jajecznica.. albo jaka była kolejność wrzucania poszczególnych składników do gulaszu.. mój małżonek tak zatem wybór kuchni jest w jego gestii jak ja bym chciała,żeby mój mąż był taki zaradny w kuchniiiii...nawet bym nie miała nic przeciwko temu,żeby wybierał sobie rodzaj płyty zaradny to on jest i gotuje też świetnie, ale spróbuj takiemu typowi coś ugotować masakra.. nie da sie oszukać.. wszystko musi byc zgodnie z zaleceniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.06.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Skaba nawet nie wiesz jak ja Ci zazdraszczam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.06.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 nas pani od kuchni namawiała baaardzo na indukcyjną..bo podobno teraz gazowych baardzo mało się montuje.. ale małżonek się nie dał namówić hmmm..pewnie miał ku temu jakieś powody ojj miał.. i trudno mi było z nim polemizować.. ja nie nie jestem w stanie rozpoznac tego, na jakiej patelni została usmazona jajecznica.. albo jaka była kolejność wrzucania poszczególnych składników do gulaszu.. mój małżonek tak zatem wybór kuchni jest w jego gestii jak ja bym chciała,żeby mój mąż był taki zaradny w kuchniiiii...nawet bym nie miała nic przeciwko temu,żeby wybierał sobie rodzaj płyty zaradny to on jest i gotuje też świetnie, ale spróbuj takiemu typowi coś ugotować masakra.. nie da sie oszukać.. wszystko musi byc zgodnie z zaleceniami taka to ma szczęście..... sama poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.06.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 No co z tymi wylewkami w kulki sobie lecą czy co aniu potupałaś na nich i od razu się zjawili zrzucili sprzęt i pojechali.. wrócą w poniedziałek.. niech tylko spróbują się nie zjawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.06.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 dobry wieczór Skabusi to chyba stanowczo za dobrze dobrze że chociaż docenia jaki Skarb ma w domciu Martusia jak dobrze że ja jeszcze mam trochę czasu do kupna płyty to poczekam aż ta Twoja stanieje bo małż by mi chyba na zawał zszedł jakbym Mu cenę pokazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 12.06.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 i gotuje też świetnie szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.06.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 ojj miał.. i trudno mi było z nim polemizować.. ja nie nie jestem w stanie rozpoznac tego, na jakiej patelni została usmazona jajecznica.. albo jaka była kolejność wrzucania poszczególnych składników do gulaszu.. mój małżonek tak zatem wybór kuchni jest w jego gestii Skaba no to faktycznie masz znawcę kulinarnego w domu..! W takim razie już się wpisuję na parapetówę do Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.06.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 no proszę.. i zamiast mi współczuć to one gratulują.. ehhh. cenny ten mój skarbek marysiu już cię zapisałam inaczej być nie mogło ale mam nadzieję, że wcześniej uda nam się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.06.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 dobry wieczór Skabusia jak zdrówko Wasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.06.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 hej hej! zdrówko kiepsko mąż został powalony w związku z czym jesteśmy na wygnaniu.. bez netu buźki! wylewki się wylewają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.06.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 gratuluje wylewek no i zdrowka duuuzo zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 17.06.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Skabuniu supcio - to oznacza, że niedługo będziesz miała podłogi!!! Dużo zdrówka dla Mężusia, cobyś szybko do nas wróciła...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.06.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dobry wieczór Skabusiu zadbaj o Swojego Dobrego Męża i niech szybciutko wraca do zdrowia bo znowu fotków nie będzie a tu już wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts