skaba 17.06.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 pierwsze wylewki są! fotek nie ma! małż chory i klapa! ale już wróciliśmy do siebie, wiec pewnie jutro popędzi coś cyknąć dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.06.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dawno mnie nie bylo i widze ze tez bylas odcieta od swiata.Ja mam w poniedzialek umowiona ekipe do fundamentow a dzis dostalam wiadomosc ze "nasz" kierownik wycofal sie z pelnienia tej funkcji rece mi opadly bo mam tylko 4 dni na znalezienie kogos konkretnego.Nie chce brac miejscowych budowlancow bo wiekszosc ogranicza sie do wbicia pieczatki a ja potrzebuje kierownika z prawdziwego zdarzenia. Kto wie gdzie mozna kupic takie fajne podstawki na stol jadalniany jakie zakupila Ania?( no oczywiscie oprocz mario ) Ania jak to przeczytasz to prosze o odpowiedz i czy sa moze w ksztalcie prostokata?Ostatnio jak poczytalam w watku u Ani ze uchwyt na papir kosztuje 160 zl to stwierdzilam ze bede stad tachac akcesoria do lazienki bo tutaj caly zestaw (uchwyt na papier,pojemnik na mydlo,szklanka na szczoteczki plus 2 uchwyty na reczniki) kosztuja od 35-50 eur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.06.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ania sporo kupowala w home&you albo brw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 18.06.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Kakusku te beżowe, które mam w galerii kosztowały ok. 30-35zł za sztukę i kupowałam, je w Home&You. W kształcie prostokąta były, ale inne wzory i inne materiały. Były też śliczne bieżniki do przewieszenia w poprzek stołu - z tego co kojarzę ok. 60zł za sztukę. Skabuniu czekamy z niecierpliwością na zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.06.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dzień dobry Miłego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.06.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 pierwsze wylewki są! fotek nie ma! małż chory i klapa! ale już wróciliśmy do siebie, wiec pewnie jutro popędzi coś cyknąć dziękuję za życzenia mój mąż jest bardzo przewidywalny fotki zaraz wrzucę! kakusku kurcze.. niepoważny jakiś ci sie trafił trzymam kciuki, żebyś znalazła kogoś solidnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.06.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ekstra, gratulacje! a zdjecia rzeczywiscie nastrojowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 i te podłogi jakie równe..... i rzeczywiście się mienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 18.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Skabuniu śliczne wylewki - gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.06.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 dobry wieczór Skabusia piękne zdjecia są i nastrojowe i w ogóle okap bardzo fajna tubka no szybciutko Ci to idzie koleżanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.06.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 już myślałam, że nie doczekam chwili, kiedy będę mogła piać z zachwytu na widok własnych wylewek i zbierać gratulacje (dzięki dziewczyny) czuję, że teraz to mnie dopiero skręcać będzie! tym bardziej, że synio prawie codziennie pyta, czy już nam panowie domek wybudowali marysiu podziwiam twoją cierpliwość ja się chyba na te wylewki przeprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 18.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 wyleweczki poezja, jak lustro tak sie mienia sreberkiem, dodawałaś jakieś opiłki sreberka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.06.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Hejka Skabusia tak bywa Mam juz namiar na innego goscia (nawet dwoch ) i teraz sama nie wiem na ktorego sie zdecydowac,Jeden chce 2 tys z l a drugi 2500 zl za SSZ a pozniej jeszcze 400 zl za kolejne wpisy.jestem troche zaskoczina bo pierwszy raz slysze ze goscie dziela "kierownikowanie" na etapy.Myslalam ze placi sie za calosc az do zakonczenia budwy (odebrania budynku) Zagladnelam do Twojego dzienniczka i faktycznie wylewki mienia sie jak malowane a okap jest sliczniutenki -gratulacje Dzis rozmawialam z moja ekipa i majster twardo odradza mi wykonywanie law wg projektu czyli szalowanie calosci na glebokosc 120 cm minus stopa fundamentowa.On chce caly ewykop 40 cm zalac betonem i szalowac tylko to co bedzie nad ziemia.Fakt ze wyjdzie wtedy taniej bo beda robic tylko jeden dzien ( a nie np tydzien) ale wtedy nie ocieple tych fundamentow w ziemi.Wolalabym zrobic to solidniej czyli z szalunkami ale ciagle slysze ze zwariowalam Juz mialam przeprawe odnosnie sciagania humusu a teraz to.Jak tak dalej pojdzie to sobie srodek uspokajajacy pzed poniedzialkeim zapodma bo ich tam na tej budowie rozszarpie hihihi Ania dziekuje -tak przypuszczalam ze w tym sklepie nabylas to cudo Moze kiedys bede miala okazje podjechac na Slask to sobie tam zagladne i ogladne w realu ich akcesoria.Widze ze na stronie internetowej nie ma wszystkich produktow.Tutaj tez sa fajne zestawy podkladek plus bieznik ale takie materialowe a ja wolalabym cos co latwiej bedzie przetrzec gdy sie pochlapie Jeden komlet sobie na pewno kupie ale bardziej taki do ozdoby od swieta a do codziennego uzytku chce cos bardziej praktycznego.te okragle podkladki oprocz tego ze sa chyba wlasnie z takiego latwego do utrzymania materialu to maja bardzo fajny ozdobny wzor Ale sie rozpisalam O domku wiec juz nie bede duzo pisac bo sama wiesz ze jest piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 18.06.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 marysiu podziwiam twoją cierpliwość ja się chyba na te wylewki przeprowadzę Dziękuję Skabuniu - ja się czasami sama zaskakuję..! Też tak miałam, ale z czasem mi przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.06.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 dzień dobry Skabusia jak zdrowie Drogiego Męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.06.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 wusia mąż powoli dochodzi do siebie.. za to ja załapałam.. angina ropna i goraczka 39stopni... fajny weekend się szykuje marysiu myślę, że mi przejdzie jak zaczną sie jesienne dni.. ale jesczez całe lato przede mną kakuskudrogo ci zaśpiewali.. ja za całość "kierownikowania" dałam 1000zł.. a środki uspakajające się przydadzą jesczze nie raz ale czasem nie warto! kazdy fachowiec robi po swojemu i ile ich tyle opinii.. ja swoich starałam się sprawdzać i dopytywać, ale czasem trzeba po prostu zaufać.. aspect u mnie budowa musi wyglądac ladnie na każdym etapie, więc troszkę osrebrzyłam te wylewki.. najwyżej się zdrapie przed położeniem paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.06.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 oj biedne Wy chorowitki Skabusia kuruj się bo zlot niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.06.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 wusiu ze zlotu nici.. pisałam do dagulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 jak to dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.06.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 niestety nie mogę jechać bardzo żałuję, ale co zrobić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts