mario31 23.06.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 dzień zaczął się przygnębiająco! ale jeden telefon wywrócił wszystko i nadał nam nowy rytm - chłopaki kończą wylewki.. brakło 10 worków cementu - potrzebne na gwałt w męża życie wstąpiło, bo był przekonany, że ulewa chłopaków wystraszyła i leniwie delektował się kawką.. ha! a teraz już cement przywiózł.. jakiś rów wykopał przypędził po dzieciaki, żeby je przewietrzyć.. znowu pojechał po cement wooow! WOOOW!!! Ale fajnie masz! A Mężuś widzę, że ma niesamowite pokłady energii!!! No i muszę przyznać, że salonik pięknie wygląda z tymi turkusami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.06.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 marysiu oj ma ma! własnie się zastanawiam jak go tu ukierunkować, bo dziś poszedł do pracy i już dzwonił, że jutro i pojutrze ma wolne.. musze mu jakieś kreatywne zajęcie wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.06.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Hej Skabuniu! Jak tam zdrówko?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.06.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Hej Skabuniu! Jak tam zdrówko?! hej hej zaprowadzilam się już dzisiaj do pracy, więc źle nie jest.. a teraz siedzę i zajadam się żeberkami.. mmmm pyszne mąż na urlopie to mi dogadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.06.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Czy Ty nie masz się za dobrze...?! Skabuniu czy nadal poszukujesz czegoś długiego na hol - tam gdzie masz schody, czy zmieniła Ci się koncepcja..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.06.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 marysiu poszukuję poszukuję.. a raczej czekam aż się znajdzie, bo do poniedziałku moja uwaga jest skupiona na Ważnych Rzeczach i budowanie zeszło na dalszy plan a masz coś na oku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.06.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 marysiu poszukuję poszukuję.. a raczej czekam aż się znajdzie, bo do poniedziałku moja uwaga jest skupiona na Ważnych Rzeczach i budowanie zeszło na dalszy plan a masz coś na oku?? Zabrzmiało strasznie poważnie...! Wiesz co znalazłam takie dwie lampki, które nie kosztują 3 tysiące, a połowę z tego. Nie wiem czy Ci się spodobają, ale wrzucam! http://www.decorador.pl/catalog/images/frandsen-stone-2492.jpg http://www.decorador.pl/catalog/frandsen-%C3%82%C5%BByrandol-stone-cluster-pedant-p-3539.html A druga taka: http://www.decorador.pl/catalog/images/iceflowerpedant.jpg http://www.decorador.pl/catalog/frandsen-lampa-wisz%C3%82%C4%85ca-flower-pedant-p-3574.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.06.2009 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 marysiu bo żartów nie ma proszę, żeby mi tu całe forum solidarnie kciuki trzymało, bo finał będzie.. bardzo bym chciała, żeby był ostateczny i pozytywny dziekuję za lampy! nie jestem jeszcze zdecydowana na ostateczną koncepcję mojego oświetlenia w pozostałej części domu, ale wydaje mi się, że ta pierwsza całkiem by mi pasowała a ty znalazłaś lampy do sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.06.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Skabuniu Ty tu nie podsycaj naszej ciekawości....?! A kciukasy cały czas mocno zaciskamy..! Co do moich lampek do sypialni to zamówiłam w BRW i zrobili mi na wymiar, na 2m kabelku! Firma spod Częstochowy, czy jakoś tak... Wklejałam w albumie, ale mogę Ci tu wrzucić! Tu wisząca lampeczka: http://img151.imageshack.us/img151/5048/img8270h.jpg A tu kinkiecik: http://img142.imageshack.us/img142/2919/img8273q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Skabuniu Ty tu nie podsycaj naszej ciekawości....?! A kciukasy cały czas mocno zaciskamy..! no to ja też trzymam choć umieram z ciekawości Jak to się już wszystko roztrzygnie to nam powiesz, co??? A kinkiety to ja mam chyba identyczne u córki W każdym razie, klosz jest jednakowy. ładnie świecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.06.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Kasiu moje były trochę kombinowane, bo do tej chromowej podstawy były większe klosze, ale ja poprosiłam o zamiankę i przełożyli mi do nich mniejsze..! Tak więc, całkiem prawdopodobne, że masz te oryginalne! Dodam, że kosztowały groszowe sprawy - coś koło 170zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.06.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 dobry wieczór Skabusia czy to przez te strasznie Ważne Rzeczy nie jedziesz na zlot kciukasy trzymam bo i tak masz karę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.06.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Dawno mnie nie bylo Widze ze wyleweczki masz pierwsza klasa no i ze i inne sprawy ida do przodu Ja mialam ogladac juz moje fundamenty ale ze wzgledu na pogode (u nas ciagle leje) wszystko przeciagnelo sie w czasie i ekipa zacznie dopiero we wtorek.Pozniej dlugo bedzie cisza i wroca do mnie do murowania scian dopierow sierpniu Niestety musze odczekac swoje i na to nic nie poradze. Zszokowalam sie natomiast wycenami dachowek na moj dach(ok 360 m) bo Brass wyszedl 37 tys a ceramika 47 tys.Mam metlik w glowie co wybrac i zaczynam podejmowac chyba niezbyt przemyslane decyzje np zmieklam i odpuscilam sobie izolacje pionowa fundamenow Wiem ze na niektorych rzeczach nie powinno sie oszczedzac ale u nas naprawde zadko sie to wykonuje (chyba ze ktos ma piwnice) wiec majster mial jedna karte przetargowa wiecej Skabunia to co obecnie po wylewkach planujesz robic w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Hej Kakusku! Myślałam, że się już fundamentami chwalisz,a tu widzę, że obsuwa podobna jak u mnie... A gdzie Ty teraz jesteś, bo pamiętasz że jesteś u mnie mile widziana..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.06.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ania obsuwa i na dodatek zaczynam calkowicie obojetniec co do metod budowy Pamietam o zaproszeniu ale nie wiem nadal ja bedzie z czasem wiec nic nie pisalam .Poprosze ewentualnie tel na priv do razie jakiegos kontaktu Mamy tez problemy z pozyczonym samochodem bo ledow to jezdzi Dzisiaj trzeci raz uderzam do Krakowa aby wreszcioe podpisac umowe na zrobienie slupa elektrycznego.Gosc ciagle wymysla jakby nam zloto na dzialce stawial a czas oczekiwania na rozpoczecie prac to 9 msc-jak prawdziwa ciaza hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.06.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Skabuniu Ty tu nie podsycaj naszej ciekawości....?! A kciukasy cały czas mocno zaciskamy..! Co do moich lampek do sypialni to zamówiłam w BRW i zrobili mi na wymiar, na 2m kabelku! Firma spod Częstochowy, czy jakoś tak... Wklejałam w albumie, ale mogę Ci tu wrzucić! nie załapałam, że to te bardzo mi się podobają też myslałam o zrobieniu na zamówienie.. cena jest pocieszająca tyle co pochwaliłas turkusy w salonie, a już zostały wystawione.. koncepcja uległą zmianie ciekawe ile razy jesczze uwielbiam za to B&E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.06.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Skabuniu Ty tu nie podsycaj naszej ciekawości....?! A kciukasy cały czas mocno zaciskamy..! no to ja też trzymam choć umieram z ciekawości Jak to się już wszystko roztrzygnie to nam powiesz, co??? pewnie, że powiem.. tylko tak na razie to sama przed sobą się boję powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.06.2009 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 dobry wieczór Skabusia czy to przez te strasznie Ważne Rzeczy nie jedziesz na zlot kciukasy trzymam bo i tak masz karę własnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.06.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dawno mnie nie bylo Widze ze wyleweczki masz pierwsza klasa no i ze i inne sprawy ida do przodu Ja mialam ogladac juz moje fundamenty ale ze wzgledu na pogode (u nas ciagle leje) wszystko przeciagnelo sie w czasie i ekipa zacznie dopiero we wtorek.Pozniej dlugo bedzie cisza i wroca do mnie do murowania scian dopierow sierpniu Niestety musze odczekac swoje i na to nic nie poradze. Zszokowalam sie natomiast wycenami dachowek na moj dach(ok 360 m) bo Brass wyszedl 37 tys a ceramika 47 tys.Mam metlik w glowie co wybrac i zaczynam podejmowac chyba niezbyt przemyslane decyzje np zmieklam i odpuscilam sobie izolacje pionowa fundamenow Wiem ze na niektorych rzeczach nie powinno sie oszczedzac ale u nas naprawde zadko sie to wykonuje (chyba ze ktos ma piwnice) wiec majster mial jedna karte przetargowa wiecej Skabunia to co obecnie po wylewkach planujesz robic w domku? kakusku zobaczysz jak szybko ten czas zleci.. ja też już wszystkich na sierpień ustawiam.. to prawie już! ale wiem, ze obsuwy potrafią z równowagi wyprowadzić wydaje mi się, że baaardzo drogo wyszła ta twoja wycena.. wiesz jaki dach ma Lawenda.. wielki i pogięty.. a za cały materiał na dach (dachówka Creatona, blachy, rynny, folia itp.) wyszło coś około 35tys... z Roben była trochę mniej, a w cementowej (Euronit) 19tys... kurcze mam nadzieję, że nie pomieszałam a jesli chodzi o dalsze plany to: elektryk przyjdzie dokończyć co zaczął.. tzn. doprowadzić ostatecznie prąd.. płytkarze przyjda wykafelkować kotłownie..potem hydraulicy - piec, solary, zastanawiam się nad grzejnikami.. dalej ocieplenie poddasza - wełna i kg.. i znów panowie od kafelek i paneli.. nie mam jeszcze uwzględnionego parkieciarza.. i mnóstwa innych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.06.2009 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Hej Kakusku! Myślałam, że się już fundamentami chwalisz,a tu widzę, że obsuwa podobna jak u mnie... A gdzie Ty teraz jesteś, bo pamiętasz że jesteś u mnie mile widziana..?! marysiu a co się obsunęło?? a już tak malutko zostało na suwaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts