Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ważne Sprawy zakończone pomyślnie! :D :D :D dziękuję za wsparcie :D :D :D

wreszcie moge odetchnąć z ulgą, bo trochę leżało mi to na sumieniu.. a o co chodzi?? w ciągu ostatniego miesiąca napisałam i obroniłam pracę magisterską.. i pewnie nie przezywałabym tego tak bardzo, gdyby nie to, że źle sobie obliczyłam terminy i złożyłam pracę w ostatniej chwili.. gdyby mój promotor (kompletnie nieobliczalny człek) miał choćby jedną uwagę do pracy i kazałby mi ją poprawić to byłoby po sprawie, bo trzymał mnie termin regulaminowy.. ale okazało się, że trafiłam jednak na dobry dzień! dzisiaj zamknęłam sprawę!! schowam dyplom do szafki i wrócę do mojej ukochanej szarej rzeczywistości :D :D

Witam i GRATULUJE

tymbardziej gratuluje że ja sama studiowałam studiowałam a o obronie zapomniałam , mam czasami ochote również to zakończyć ale ciągle mi się nie chce ,nie ma czasu :-? hmm może pójdę w ślady za Toba i to mnie zmobilizuje ,

Lawende juz budujesz- ja zaczynam , mgr obroniłaś więc teraz może kolej na mnie , :)

pozdrawiam i Gratuluje raz jeszcze !!

Ważne Sprawy zakończone pomyślnie! :D :D :D dziękuję za wsparcie :D :D :D

wreszcie moge odetchnąć z ulgą, bo trochę leżało mi to na sumieniu.. a o co chodzi?? w ciągu ostatniego miesiąca napisałam i obroniłam pracę magisterską.. i pewnie nie przezywałabym tego tak bardzo, gdyby nie to, że źle sobie obliczyłam terminy i złożyłam pracę w ostatniej chwili.. gdyby mój promotor (kompletnie nieobliczalny człek) miał choćby jedną uwagę do pracy i kazałby mi ją poprawić to byłoby po sprawie, bo trzymał mnie termin regulaminowy.. ale okazało się, że trafiłam jednak na dobry dzień! dzisiaj zamknęłam sprawę!! schowam dyplom do szafki i wrócę do mojej ukochanej szarej rzeczywistości :D :D

Skabuniu moje najszczersze GRATULACJE!!!! :D :wink:

Wiedziałam, no po prostu to czułam, hihi 8)

Tylko nic nie pisałam, żeby nie zapeszać...!

dzięki dziewczyny :D :D :D

wuśka to już mój drugi mgr-erek, więc nikt się specjalnie nie cieszył.. no oprócz męża, który wreszcie uzyska większą swobodę, bo już nie będę miała pretekstu, ze się uczę :wink: jemu też powinni zaocznie przyznać jakiś tytuł, bo kto by zniósł tą moją edukację i codzienne dojazdy do Krakowa :wink: :wink: :lol:

Witam i GRATULUJE

tymbardziej gratuluje że ja sama studiowałam studiowałam a o obronie zapomniałam , mam czasami ochote również to zakończyć ale ciągle mi się nie chce ,nie ma czasu :-? hmm może pójdę w ślady za Toba i to mnie zmobilizuje ,

Lawende juz budujesz- ja zaczynam , mgr obroniłaś więc teraz może kolej na mnie , :)

pozdrawiam i Gratuluje raz jeszcze !!

natka koniecznie bierz się do roboty!! będziemy cie dopingować! :D :D teraz mgr-erek to konieczność.. ja jaka pierwsze studia kończyłam polonistykę, a pracuję zupełnie w innym kierunku i studia mi się nie przydały, ale wiem, ze bez tego mgrka nie dostałabym tej pracy.. teraz niby już mam dobrą pracę i doświadczenie, ale szkoda mi było tych pięciu lat.. nigdy nie wiadomo co się może przydać :wink:

justyś a co byś chciała?? dasz rade i dziennie.. ja studiowałam dziennie i jednoczesnie pracowałam na pełny etat 100km od Krakowa.. wszytsko się da! choć nie powiem, że jest to łatwe.. czasem to miałam już dosyć jak po pracy trzeba się było jeszcze jechać na uczelnię.. ojjj teraz by mi się już nie chciało :wink:

Gość justyna_m
justyś a co byś chciała?? dasz rade i dziennie.. ja studiowałam dziennie i jednoczesnie pracowałam na pełny etat 100km od Krakowa.. wszytsko się da! choć nie powiem, że jest to łatwe.. czasem to miałam już dosyć jak po pracy trzeba się było jeszcze jechać na uczelnię.. ojjj teraz by mi się już nie chciało :wink:

skabuś ale ja musiałabym dojeżdżać do Szczecina :wink: więc się nie da :-?

a chciałam architekturę krajobrazu :roll: