skaba 27.06.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 jejuuuu jakie tu dzisiaj pustki... hop hoooop! został tu ktoś? siedzę i myślami gdzies krążę.. byle nie robić tego co robić muszę.. buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.06.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 marysiu a co się obsunęło?? a już tak malutko zostało na suwaczku Skabuniu przez ta pogode prace na zewnatrz stoja w miejscu, buuu Trzymam kciuki i czekam na dobre wiadomosci!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.06.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 dobry wieczór Skabusia mam nadzieję że tą Bardzo Ważną rzecz załatwiłaś i już jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.06.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ważne Sprawy zakończone pomyślnie! dziękuję za wsparcie wreszcie moge odetchnąć z ulgą, bo trochę leżało mi to na sumieniu.. a o co chodzi?? w ciągu ostatniego miesiąca napisałam i obroniłam pracę magisterską.. i pewnie nie przezywałabym tego tak bardzo, gdyby nie to, że źle sobie obliczyłam terminy i złożyłam pracę w ostatniej chwili.. gdyby mój promotor (kompletnie nieobliczalny człek) miał choćby jedną uwagę do pracy i kazałby mi ją poprawić to byłoby po sprawie, bo trzymał mnie termin regulaminowy.. ale okazało się, że trafiłam jednak na dobry dzień! dzisiaj zamknęłam sprawę!! schowam dyplom do szafki i wrócę do mojej ukochanej szarej rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 dobry wieczór Skabusia noooooooooooo gratulacje z głębi serca to kaj flaszka coby opić no i na gratulacje proszę moja własna róża http://foto2.m.onet.pl/_m/b35a03388fee172b4782db5bbcf916ea,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.06.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Gratulacje Skabus!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.06.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 dzięki dziewczyny! wusia przepiękna róża no to co? wypadałoby Absolwenta postawić? http://i40.tinypic.com/2vngsp3.jpg dzisiaj malutko, bo jutro do pracy... ojjj ale ja to muszę uczcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 oj Skabusia to jutro z rana klinika i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.06.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 taaa.. jutro to mnie dopiero w obroty wezmą byle do weekendu wtedy sobie odbiję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 29.06.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Witam i GRATULUJE tymbardziej gratuluje że ja sama studiowałam studiowałam a o obronie zapomniałam , mam czasami ochote również to zakończyć ale ciągle mi się nie chce ,nie ma czasu hmm może pójdę w ślady za Toba i to mnie zmobilizuje , Lawende juz budujesz- ja zaczynam , mgr obroniłaś więc teraz może kolej na mnie , pozdrawiam i Gratuluje raz jeszcze !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.06.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ważne Sprawy zakończone pomyślnie! dziękuję za wsparcie wreszcie moge odetchnąć z ulgą, bo trochę leżało mi to na sumieniu.. a o co chodzi?? w ciągu ostatniego miesiąca napisałam i obroniłam pracę magisterską.. i pewnie nie przezywałabym tego tak bardzo, gdyby nie to, że źle sobie obliczyłam terminy i złożyłam pracę w ostatniej chwili.. gdyby mój promotor (kompletnie nieobliczalny człek) miał choćby jedną uwagę do pracy i kazałby mi ją poprawić to byłoby po sprawie, bo trzymał mnie termin regulaminowy.. ale okazało się, że trafiłam jednak na dobry dzień! dzisiaj zamknęłam sprawę!! schowam dyplom do szafki i wrócę do mojej ukochanej szarej rzeczywistości Skabuniu moje najszczersze GRATULACJE!!!! Wiedziałam, no po prostu to czułam, hihi Tylko nic nie pisałam, żeby nie zapeszać...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.06.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Iza gratuluje!!!!!! no zuch dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.06.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 dzień dobry Skabusia główka nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.06.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 dzięki dziewczyny wuśka to już mój drugi mgr-erek, więc nikt się specjalnie nie cieszył.. no oprócz męża, który wreszcie uzyska większą swobodę, bo już nie będę miała pretekstu, ze się uczę jemu też powinni zaocznie przyznać jakiś tytuł, bo kto by zniósł tą moją edukację i codzienne dojazdy do Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.06.2009 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam i GRATULUJE tymbardziej gratuluje że ja sama studiowałam studiowałam a o obronie zapomniałam , mam czasami ochote również to zakończyć ale ciągle mi się nie chce ,nie ma czasu hmm może pójdę w ślady za Toba i to mnie zmobilizuje , Lawende juz budujesz- ja zaczynam , mgr obroniłaś więc teraz może kolej na mnie , pozdrawiam i Gratuluje raz jeszcze !! natka koniecznie bierz się do roboty!! będziemy cie dopingować! teraz mgr-erek to konieczność.. ja jaka pierwsze studia kończyłam polonistykę, a pracuję zupełnie w innym kierunku i studia mi się nie przydały, ale wiem, ze bez tego mgrka nie dostałabym tej pracy.. teraz niby już mam dobrą pracę i doświadczenie, ale szkoda mi było tych pięciu lat.. nigdy nie wiadomo co się może przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.06.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Gratuluję skabuś!!! ja dziś siedzęi szukam czegoś co mogłabym zacząć studiować ale akurat to co bym chciała to tylko dziennie a to odpada!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.06.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 justyś a co byś chciała?? dasz rade i dziennie.. ja studiowałam dziennie i jednoczesnie pracowałam na pełny etat 100km od Krakowa.. wszytsko się da! choć nie powiem, że jest to łatwe.. czasem to miałam już dosyć jak po pracy trzeba się było jeszcze jechać na uczelnię.. ojjj teraz by mi się już nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.06.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 justyś a co byś chciała?? dasz rade i dziennie.. ja studiowałam dziennie i jednoczesnie pracowałam na pełny etat 100km od Krakowa.. wszytsko się da! choć nie powiem, że jest to łatwe.. czasem to miałam już dosyć jak po pracy trzeba się było jeszcze jechać na uczelnię.. ojjj teraz by mi się już nie chciało skabuś ale ja musiałabym dojeżdżać do Szczecina więc się nie da a chciałam architekturę krajobrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.06.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 bardzo ciekawe studia! nie są prowadzone w formie zaocznej? ja dojeżdżałam do Krakowa, czyli lekko ponad 100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 30.06.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 niestety tylko dziennie, przynajmniej w szczecinie ... a ja nie mogę sobie pozwolić aby dojeżdżać dalej. poszuam może mają jakieś pokrewne kierunki i zaocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts