skaba 07.07.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 teoretycznie nic.. praktycznie też nic.. jakoś tak odechciało mi się tego budowania.. przeraża mnie to ile jest jeszcze do zrobienia.. nie mam sił, żeby coś pchac do przodu.. chyba po prostu muszę już iść na urlop w ramach poprawy nastroju byłam dziś u moich pań E&B.. pogadałyśmy sobie o kuchni a w czwartek przyjeżdża... JÓZEK! jeszcze tylko nie wiem co ma nam do powiedzenia.. albo dobije nas do reszty, albo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.07.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Hej Skabunia Widze ze juz po urlopiku Ja tez z powrotem na wygnaniu Dwa tygodnie zlecialy jak z bicza trzasnac i wlasciwie malo co zrobilismy z budowa.Pierwszy tydzien lalo a w drugim ciagle ekipa uciekala nam na jakies pozaczynane roboty tak wiec zalalismy tylko beton w ziemie ( jednak odpuscilam szalowanie) a teraz koncza szlunki tego co ma byc nad ziemia.W sama ziemie wlazlo 47 kubikow (jakas masakra byla z ta szerokoscia wykopu) a teraz jeszcze podobno wejdzie okolo 27 kubikow.Sam beton wyjdzie okolo 15 tys wiec juz mam dosc budowania Obecnie siedze i analizuje za i przeciw izolacji termicznej fundamentow (kolejne dylematy jakis styro wybrac) dlatego nie udzelam sie zbytnio na forum Fajnie ze pan Jozek wraca do Ciebie bo przynajmniej bedziesz miala pewnosc ze robota bedzie nalezycie wykonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.07.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Skaba kazdy przechodzil taki okres, tez jakis czas temu pisalam w dzienniku ze mam juz dosc bedzie dobrze, trzeba przeczekac i znow zabrac sie do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.07.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 skabuś ja codziennie mam załamkę jak przelewy robię na kolejne materiały i jak muszę znów jakieś decyzje podejmować... nikt nie powiedział, że będzie łatwo ... a nojgorsze to, że najwięcej nerwów przy wykończeniówce, która u nas powolutku się zaczyna ale głowa do góry ... jak już siądziesz na sofie przy kominku w nowym domku to te wszystkie zmartwienia pójdą w zapomnienie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.07.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 dzień dobry Skabusia główka do góry bo klapsiorka najwyraźniej musisz dostać będzie dobrze już masz niedaleko mowisz że pan Józef przyjeżdża hmmmmm ciekawe czy o mnie bedzie pamiętał bo obiecał że odwiedzi jak się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.07.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Skaba no wylaz z tej nory-bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.07.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 dzień dobry Skabusia no ileż można się umartwiać miałyśmy świętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.07.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Jezdem!!! i od dziś mam urlop! cały tydzień! dziś w nocy jadę na Mazury, żeby zaszyć się tam, gdzie lubię najbardziej jakoś tylko weny do pakowania nie mam.. wusia taaa.. od razu byś mnie kopem traktowała.. a mnie trzeba urlopu przez pierwsze pięć urlopowych minut załatwiłam ocieplenie poddasza.. umówiłam kafelkarzy do kotłowni i zleciłam rozeznanie w sprawie pieca i solarów - zaraz ma być odpowiedź! pan Józef miał ochotę co nieco u nas porobić, ale go żona nie puści szkoda tylko, że godzinę przed urlopem dostałam koszzzzzmmmmarrrrne zadanie do wykonania od czego uzależniona jest moja premia.. ale nie przeszkodzi mi to w świętowaniu wolności1 robota nie zając! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.07.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 ale głowa do góry ... jak już siądziesz na sofie przy kominku w nowym domku to te wszystkie zmartwienia pójdą w zapomnienie!!! pamiętam jak dziś jak pisałam to samo Marysi no właśnie.. a gdzie Marysia? siedzi już na pięknej kanapie przy kominku?? mam tylko nadzieję, ze wystarczy mi kasy na kanapę.. i na kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.07.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Izuniu odpoczywaj, nabieraj sił i nie mysl o pracy ja za poltora tygodnia urlop, tez tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.07.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 dobry wieczór Skabusia ależ masz fajnie odpoczywaj na zaszyciu a robota poczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.07.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Cześć Skabuniu! Jeszcze nie siedzę na kanapie.... ale już za chwileczkę, już za momencik... Życzę Ci udanego wypoczynku - naładuj porządnie baterie przed wykończeniówką!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.07.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Milego urlopu skaba Może później wrzucę Ci znajome poniekąd fotki mam w sąsiedztwie Lawendę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.07.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 dobry wieczór Skabusia mam nadzieję ze szczęśliwie dojechaliście i odezwiesz się z urlopka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.07.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 dobry wieczór chyba się nie odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.07.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 odzywam się po urlopku! postanowiłam nie brać laptopa i komórki, więc kontaktu ze światem nie miałam faaaajnie było! i to tyle, bo jadę kupować płytki do kotłowni! miłej niedzieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.07.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 dobry wieczór i co kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.07.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 nooo.. zakupy wyjątkowo udane i bardzo przyjemne.. bo ceny były przyjemne kupiałam kafle do kotłowni, szafkę i umywalkę, a przy okazji prysznic i kibelek na górę oraz umywalkę na dół, bo akurat trafiły się w dobrej cenie.. nasz super wóz okazał się nadzwyczaj pojemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.07.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 a jakbyś tak coś pokazała co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.07.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 przyjedź to ci pokażę aparat nie żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts