Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

facet mówi że są zachwyceni tymi stacjami. cena się bierze głównie z tego że są polskie. mają jeszcze jednego producenta. ale to straszna kolumbryna i juz jakość taka średniawa. za to tańszy o 500 zł. ale podobno w eksploatacji drogi. z tym że jak obliczyliśmy to by się tapworks zwrócił po jakichś 50 latach :wink:

muszę sie jednak przyznać że tematu nie rozeznawałam jakoś specjalnie dogłębnie. faceci z wody są pozytywnie zakręceni i po prostu im zaufałam.

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ja zrobilam kosztorys potem zrobilam wielkie oczy :o a potem podzielilam na to co moze zaczekac a co koniecznie musi byc zrobione :)

no i my dokładnie tak samo zrobiliśmy!!! :D

tylko jak to podzielić, bo wydaje się, że wszystko jest niezbędne ....

mnie chyba też to czeka.... :roll: :x

ja też tak zrobiłam.. a jeśli uda się coś zaoszczędzić na pracach objętych kosztorysem to już w kolejce ustawiłam następne prace.. do końca tygodnia będę miała wycenę tych najbardziej kosztownych prac (przynajmniej tak mi się wydaje) i wtedy zobaczę jak to ostatecznie wygląda..

glamourku ostatnio wypadłam z obiegu i nie wychodzę z własnego domu :oops: :oops: aż mi wstyd :oops:

dobry wieczór

Skabusia dziękować za macanko

pięknie panie pięknie okna śliczniusie

brama super

wyleweczki równiusie

dzieciaki udane

Ty weź Kobieto nie narzekaj tylko sie pakuj :lol: :lol: :lol:

aaaaaaa wzgledem Ciebie chyba doczekam się drzewianej podbitki :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

anju mam nadzieje, że cię nie zamęczyłam tematem :oops: :oops: no c.óż.. moją przygodę z forumami zaczynałam od forum dzieciowego, więc w tym roku w marcu urodziłyśmy wspólnie około 30 marcowych maluszków.. doświadczenie spore :wink: :wink:

dziękuję za te nocne pogaduchy.. :D a my własnie zachwycamy sie wędzonym kurczakiem.. mój małżonek szanowny o bardzo wrażliwym podniebieniu przekazuje wyrazy uznania! przepyszny! :D

Cześć Izunia, przepraszam, że tak późno, ale muszę Ci powiedzieć, że bardzo miło spędziłam czas z Tobą , z Wusią i Monią. Bardzo fajnie było Was poznać dziewczęta. mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja do spotkania, czego sobie życzę. :D

Buziaki zostawiam :p