efilo 22.07.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 facet mówi że są zachwyceni tymi stacjami. cena się bierze głównie z tego że są polskie. mają jeszcze jednego producenta. ale to straszna kolumbryna i juz jakość taka średniawa. za to tańszy o 500 zł. ale podobno w eksploatacji drogi. z tym że jak obliczyliśmy to by się tapworks zwrócił po jakichś 50 latach muszę sie jednak przyznać że tematu nie rozeznawałam jakoś specjalnie dogłębnie. faceci z wody są pozytywnie zakręceni i po prostu im zaufałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.07.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 fakt ze ta tansza ma duze zuzycie wody do regeneracji, musze podumac czy wole nowa lodowke czy stacje zmiekczajaca placi sie cos za montaz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.07.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 można się dogadać.my raczej nie będziemy płacić chyba że by wyszło coś kosmicznego i materiały by za duzo wyniosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.07.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ja zrobilam kosztorys potem zrobilam wielkie oczy a potem podzielilam na to co moze zaczekac a co koniecznie musi byc zrobione no i my dokładnie tak samo zrobiliśmy!!! tylko jak to podzielić, bo wydaje się, że wszystko jest niezbędne .... mnie chyba też to czeka.... ja też tak zrobiłam.. a jeśli uda się coś zaoszczędzić na pracach objętych kosztorysem to już w kolejce ustawiłam następne prace.. do końca tygodnia będę miała wycenę tych najbardziej kosztownych prac (przynajmniej tak mi się wydaje) i wtedy zobaczę jak to ostatecznie wygląda.. glamourku ostatnio wypadłam z obiegu i nie wychodzę z własnego domu aż mi wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.07.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 dobry wieczór Skabusia dziękować za macanko pięknie panie pięknie okna śliczniusie brama super wyleweczki równiusie dzieciaki udane Ty weź Kobieto nie narzekaj tylko sie pakuj aaaaaaa wzgledem Ciebie chyba doczekam się drzewianej podbitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.07.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Juz pisalam ale napisze jeszcze tu: bardzo sie ciesze ze bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.07.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 wusia dziękuję za odwiedzinki! częściej poproszę! (za komplimenta tez dziękuję ) anju ja też się bardzo bardzo cieszę szczerze mówiąc to nie robiłam sobie wielkich nadziei, że będę w stanie dotrzeć.. ale wusia mi z nieba spadła i małżonek aprobatę wyraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.07.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Skabusia normalnie jeszcze mn ie nikt takiego komplementa nie strzelił pierwsza co się cieszy że Jej spadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.07.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 dobry wieczór Skabusia musim się umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.07.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Skabusia ladny ten granit. Baw sie dobrze na parapetowie i pozdrow ode mnie Anie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.07.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Izunia, normalnie jestes mistrzynia nocnych opowiesci o ciazach dziekuje bardzo za spotkanie, duuuza buzka dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.07.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 anju mam nadzieje, że cię nie zamęczyłam tematem no c.óż.. moją przygodę z forumami zaczynałam od forum dzieciowego, więc w tym roku w marcu urodziłyśmy wspólnie około 30 marcowych maluszków.. doświadczenie spore dziękuję za te nocne pogaduchy.. a my własnie zachwycamy sie wędzonym kurczakiem.. mój małżonek szanowny o bardzo wrażliwym podniebieniu przekazuje wyrazy uznania! przepyszny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.07.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Ciesze sie ze Wam smakuje Pozdrowienia dla meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.07.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 dobry wieczór uffffffffff Skabusia widzę że jednak mąż Cię odebrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.07.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 nooo.. prędziutko się zjawił.. chyba stęskniony byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.07.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Izunia, powiem krótko - jesteś super Dzięki za wspólnie spędzony czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.07.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 kurcze a mój tylko zapytał czy grzeczna byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.07.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 mój nie pytał.. pewnie wypracował sobie na ten temat własną teorię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.07.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Cześć Izunia, przepraszam, że tak późno, ale muszę Ci powiedzieć, że bardzo miło spędziłam czas z Tobą , z Wusią i Monią. Bardzo fajnie było Was poznać dziewczęta. mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja do spotkania, czego sobie życzę. Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 27.07.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 witam no to dziewczyny chyba zadowolone ze spotkania A ja się nie pochwaliłam murami bo nie chciałam ci zaśmiecać dzennika , ale już bięgnę i się chwale http://images50.fotosik.pl/169/20b900adf8f5ff22med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts