Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

całuski dla Marysieńki. dobrze że się wybrałaś do lekarza, choc pewnie bez tego też by było ok skoro to takie delikatne. a z szalonymi lekarkami tak już jest. ja staram się chodzić do takiej do której mam zaufanie. co by potem spokojnie wykonywac polecenia.

ach te nasze skarby. są takie słodaski. wczoraj właśnie się zastanawiałam co z tego wyrośnie i jak to będzie :D

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Pewnie pomyslisz ze mam jakies niewydarzone dzieci (hehehehe) ale z kolei moj mlodszy mial po urodzeniu diagnoze -szpotawosc stop.(palce u nog zwrocone do srodka).

Moi chlopcy juz zaczynaja "pyskowac" i pokazywac swoje charakterki. :x

kakusek matko skąd ci to do głowy przyszło :o :o :D

a w jakim wieku są twoje pociechy??

ja się chyba zdecyduję na wizyty u rehailitanta, bo z moją systematycznością krucho.. a nie chciałabym kiedyś tego żałować.

a z widelcm od fugi trzymaj się z daleka bo wygląda bardzo dobrze jak zaczniesz wydłubywać to będzie dramat bo na pewno coś zostanie :-?

tak jest!! :D nie no.. dzisiaj dojechały jesczze trzy worki fugi, więc taka już zostanie.. zreszta oglądałam ją dziś z baaardzo bliska iii.. pojaśniała!! :D jedyne zastrzeżenie to takie, ze chciałabym, zeby panowie ja kładli płycej - tzn. nie tak bardzo wypełniali szczeliny pomiędzy cegłami..

całuski dla Marysieńki. dobrze że się wybrałaś do lekarza, choc pewnie bez tego też by było ok skoro to takie delikatne. a z szalonymi lekarkami tak już jest. ja staram się chodzić do takiej do której mam zaufanie. co by potem spokojnie wykonywac polecenia.

ach te nasze skarby. są takie słodaski. wczoraj właśnie się zastanawiałam co z tego wyrośnie i jak to będzie :D

ja tez mam sprawdzonego lekarza, ale słono musze płacić za wizyty u niego.. w przychodni są dwie: do jednej chodze jak są chorzy - bo nie panikuje i nie wali antybiotyków na starcie.. a do drugiej przy szczepieniach - bo bada na wylot i mam pewnośc, że są zdrowi :D wczoraj tej perwszej nie było..

ale coś widze, że będe się musiała wybrać prywatnie.. i to z obojgiem

:cry:

Jestem tu po raz pierwszy, co nie znaczy ,że ostatni.

Bardzo podoba mi się "dom z drewnianą czapą" .... ale najbardziej podoba mi się komin przez duże K (szczególnie ten ogrodowy jego człon!!!)

Pozazdrościć!

miło mi niezmiernie :D :D :D i zapraszam serdecznie!! oczywiście pędze z re-wizytą :D

skaba..., siedzę i ślina mi kapie po brodzie jak głupiemu jakiemu. Że dom piekny i przestronny, to nic, że czyściutka budowa (a ja jestem lekko trzepnięty na tym punkcie) to nic, ale klinkier + grill na tarasie z klinkieru owego to już szczyt - zachwyconym co niemiara

dzień dobry

dandi a żebyś wiedział jak to cudnie na żywo wygląda to dopiero jest bajka :lol:

dzień dobry wu, dzień dobry reszto :)

jestem pewny, że za określoną kwotę pieniążków (jeszcze kilka lat temu zaproponowałbym za uśmiech ale ząb czasu mnie nadgryzł więc nie śmiem) zdradzisz mi adres a ja pod osłoną mroku pojadę podziwiać i się rozmarzać... 8)

dandi normalnie po co ta kombinatoryka

o losie, no jak to po co - bo z dreszczykiem jest bardziej emocjonująco :D :D

Jak znam życie, Skaba wymurowała swój komin wraz z nataraśną jego częścią na jkimś Śląsku, pod Wrocłwiem, Poznaniem lub na innym Pomorzu Zachodnim - tak specjalnie żeby z macania komina nic nie wyszło !!! :evil:

ja mam wprawdzie póki co dreszczyki od choróbska ale jest fajnie :wink:

a niech tam, mimo, że przedpołudnie, poleję Ci kielicha malinówki na rogrzewę - wracaj do zdrowia

http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/malinowka.jpg

dla takiego pięknego komina to warto się poturlać troszeczk :lol:

jasne że warto ale cierpię na chroniczny brak czasu (e tam cierpię - ja uwielbiam być zaganiany) i w ciągu najbliżeszgo kwadransa się nie wyrobię bo grzebię własnie w Twoim dzienniku 8)

PS: NIENAWIDZĘ ZDROBNIEŃ tak więc jeszcze jeden danduś i ryzyko staje sie poważne...