efilo 18.09.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 całuski dla Marysieńki. dobrze że się wybrałaś do lekarza, choc pewnie bez tego też by było ok skoro to takie delikatne. a z szalonymi lekarkami tak już jest. ja staram się chodzić do takiej do której mam zaufanie. co by potem spokojnie wykonywac polecenia. ach te nasze skarby. są takie słodaski. wczoraj właśnie się zastanawiałam co z tego wyrośnie i jak to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 ja to tylko dzień dobry powiem i pełzne dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.09.2008 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 witam się!! kurcze coś mi pesymizmem powiało.. dzieciaki kaszlą, a w mieszkaniu zimno jak.. niby palą, ale grzejniki zaledwie letnie synio już zasnął, a to oznaczać może tylko kłopoty... noc pewnie nieciakwa będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.09.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Pewnie pomyslisz ze mam jakies niewydarzone dzieci (hehehehe) ale z kolei moj mlodszy mial po urodzeniu diagnoze -szpotawosc stop.(palce u nog zwrocone do srodka). Moi chlopcy juz zaczynaja "pyskowac" i pokazywac swoje charakterki. kakusek matko skąd ci to do głowy przyszło a w jakim wieku są twoje pociechy?? ja się chyba zdecyduję na wizyty u rehailitanta, bo z moją systematycznością krucho.. a nie chciałabym kiedyś tego żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.09.2008 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 a z widelcm od fugi trzymaj się z daleka bo wygląda bardzo dobrze jak zaczniesz wydłubywać to będzie dramat bo na pewno coś zostanie tak jest!! nie no.. dzisiaj dojechały jesczze trzy worki fugi, więc taka już zostanie.. zreszta oglądałam ją dziś z baaardzo bliska iii.. pojaśniała!! jedyne zastrzeżenie to takie, ze chciałabym, zeby panowie ja kładli płycej - tzn. nie tak bardzo wypełniali szczeliny pomiędzy cegłami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.09.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 całuski dla Marysieńki. dobrze że się wybrałaś do lekarza, choc pewnie bez tego też by było ok skoro to takie delikatne. a z szalonymi lekarkami tak już jest. ja staram się chodzić do takiej do której mam zaufanie. co by potem spokojnie wykonywac polecenia. ach te nasze skarby. są takie słodaski. wczoraj właśnie się zastanawiałam co z tego wyrośnie i jak to będzie ja tez mam sprawdzonego lekarza, ale słono musze płacić za wizyty u niego.. w przychodni są dwie: do jednej chodze jak są chorzy - bo nie panikuje i nie wali antybiotyków na starcie.. a do drugiej przy szczepieniach - bo bada na wylot i mam pewnośc, że są zdrowi wczoraj tej perwszej nie było.. ale coś widze, że będe się musiała wybrać prywatnie.. i to z obojgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.09.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Jestem tu po raz pierwszy, co nie znaczy ,że ostatni. Bardzo podoba mi się "dom z drewnianą czapą" .... ale najbardziej podoba mi się komin przez duże K (szczególnie ten ogrodowy jego człon!!!)Pozazdrościć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 trzymaj się Skabusia bo jak dwójka Ci sie rozłoży to masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.09.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Jestem tu po raz pierwszy, co nie znaczy ,że ostatni. Bardzo podoba mi się "dom z drewnianą czapą" .... ale najbardziej podoba mi się komin przez duże K (szczególnie ten ogrodowy jego człon!!!) Pozazdrościć! miło mi niezmiernie i zapraszam serdecznie!! oczywiście pędze z re-wizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.09.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 skaba..., siedzę i ślina mi kapie po brodzie jak głupiemu jakiemu. Że dom piekny i przestronny, to nic, że czyściutka budowa (a ja jestem lekko trzepnięty na tym punkcie) to nic, ale klinkier + grill na tarasie z klinkieru owego to już szczyt - zachwyconym co niemiara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.09.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 dzień dobry skabuniu jak tam chorowitki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 dzień dobry dandi a żebyś wiedział jak to cudnie na żywo wygląda to dopiero jest bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.09.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 dzień dobry dandi a żebyś wiedział jak to cudnie na żywo wygląda to dopiero jest bajka dzień dobry wu, dzień dobry reszto jestem pewny, że za określoną kwotę pieniążków (jeszcze kilka lat temu zaproponowałbym za uśmiech ale ząb czasu mnie nadgryzł więc nie śmiem) zdradzisz mi adres a ja pod osłoną mroku pojadę podziwiać i się rozmarzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 dandi normalnie po co ta kombinatoryka Skabusia gościnny człowiek a że nie jest pazerna to za jeden uśmiech sama Cię zaprosi do podziwiania w biały dzień cobyś dokładnie zoczył a może i pomacać da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.09.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 dandi normalnie po co ta kombinatoryka o losie, no jak to po co - bo z dreszczykiem jest bardziej emocjonująco Jak znam życie, Skaba wymurowała swój komin wraz z nataraśną jego częścią na jkimś Śląsku, pod Wrocłwiem, Poznaniem lub na innym Pomorzu Zachodnim - tak specjalnie żeby z macania komina nic nie wyszło !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 no tak dreszczyk to jest to - ja mam wprawdzie póki co dreszczyki od choróbska ale jest fajnie no danduś no własnie na jakims takim Skabusia ten komin wymurował ale co tam dla takiego pięknego komina to warto się poturlać troszeczk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 19.09.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 ja mam wprawdzie póki co dreszczyki od choróbska ale jest fajnie a niech tam, mimo, że przedpołudnie, poleję Ci kielicha malinówki na rogrzewę - wracaj do zdrowia http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/malinowka.jpg dla takiego pięknego komina to warto się poturlać troszeczk jasne że warto ale cierpię na chroniczny brak czasu (e tam cierpię - ja uwielbiam być zaganiany) i w ciągu najbliżeszgo kwadransa się nie wyrobię bo grzebię własnie w Twoim dzienniku PS: NIENAWIDZĘ ZDROBNIEŃ tak więc jeszcze jeden danduś i ryzyko staje sie poważne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 no dobra za ten kieliszeczek malinóweczki to się powstrzymam ja też cierpię na chroniczxny brak zasu ale jakoś mnie to nie uszczęśliwia w moim dzienniku to tak za bardzo nie ma w czym grzebać to 5 minutek starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 19.09.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 bardzo ladne budowanie widze.bede zagladac czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.09.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Dzien dobry U nas nadal zimno i niemiło brrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts