malgos2 29.07.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Ide szukac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.07.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 dobry wieczór aaaaaaaaaaaa bo ten kominek Rydzowy to z wielu względów pod czaszką mi utkwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.07.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 wiem wiem pamiętam! rozmawiałyśmy ja mam dziś dzień bardzo rewolucyjny, więc jestem gotowa ten kominek sama poskładać aloe to dopiero po tym jak zakupię i poskładam piec gazowy i solary... a i jak mąż ociepli poddasze najchętniej bym sama ten dom dokończyła.. mam chwilowy przesyt fachmanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 30.07.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 o moja droga ja w poniedziałek miałam przesyt fachmanów i już prawie...sprzedałam te budowe. a panowie mi się pytaja skąd ja to wszystko wiem choc encyklopedią wiedzy budowlanej nie jestem (tu pokón dla moich drogich koleżanek za wszelakie porady) i najchetniej wszystko sama bym zrobiła, dzisiaj juz o 7 latałam w rekawicach po budowie. przyjechało 200 ton ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.07.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 dzieńdobry a mnie niechęć dopadła bo tak stoi ten strop i stoi i straszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.07.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Cześć Skabunia! Wpadłam się przywitać! Jak tam postępy u Ciebie?! Widzę, że kominek wybierasz - podoba mi się ten Hajduk. Prosty i nie taki kosmicznie drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.07.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Skabusia nie pochwaliłaś się wielaż ten Hajduczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.07.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Wejdz na strone tam cennik jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.07.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 dzień dobry Martuś cennik to ja wiem jak wygląda i mi się nie podoba dlatego pytam o ile ładniejszą cenę Skabusia dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.07.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 obawiam sie, ze ceny nie za bardzo da sie zbic przynajmniej jak gadalam z kominkowymi, moze miec ewentualnie 7% vat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.07.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Martuś ewentualnie Vat jakby nie patrzeć to 15 procent taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.07.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 no jesli bierzesz wykonawstwo i zamawiasz przez wykonawce to raczej 7% bedzie a i tak mozna odpisaac vat jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.07.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 wiem Martuś z tym że ceny za wykonawstwo to też jakieś koszmarkowate są i zapewne mój małżon dłubuś będzie sam montował wkład bo zwykły to niespecjalnie trudno podłączyć gdybyśmy mieli z płaszczem wodnym to już nie bawiłabym się w "zrób to sam" ale tak to można chociaż trzeba przeliczyć czy na różnicy w Vacie z montażem cóś sie oszczędzi czy nie na oknach oszczędziłam i to sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.07.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Z kominka vat mozesz odpisac wiec nie ma specjalnie roznicy w cenie z okien zdaje sie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.07.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Martuś mnie z tą różnicą to chodziło o to że jak zamówiłam okna z montażem to różnica między 22 a 7 była taka że weszła w nią robocizna i jeszcze zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.07.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 wusia alez ja cie rozumiem, ale jakbys zamowila bez montazu to bys sobie odpisala vat i mialabys te pieniadze w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.07.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 ale za to musiałabym zapłacić tak czy tak za montaż bo tylu okien to małż nie da rady sam zamontowac w sensowym czasie i mogłoby sie okazać że wyszłoby mi wiecej w innej fimie niż tu nooooo i gwarancja też pod płotem nie leży ale własnie ciekawi mnie czy Skabusia coś z ceny urwała czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.08.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 ello! wusiu jeśli chodzi o cenę wkładu to jeszcze nie negocjowalam... niestety pan z Ekobudlifu nie ma Hajduka w ofercie.. musiałam prosić o wycenę pana z Prokomu - w całości wyszło trochę taniej.. ale więcej będę wiedziała we wtorek, bo mam się z panem spotkać.. w międzyczasie miałam spotkanie z jeszcze jednym panem kominkowym.. szczena mi opadła, bo pan poszczególne wkłady porównywał na podstawie ich wagi a na moje pytanie o kilowaty odpowiedział, że co mi przeszkadza, ze dany wkład ma dużo - przecież zawsze można słabiej napalić marysiu jak się mieszka? dziękuję wiesz za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.08.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Skabunia jestem pelna powdziwu.Tyle rzeczy na raz mi by chyba glowa odpadla Wklad ktory masz na tapecie (hajduk) bardzo mi sie spodobal i cena tez przyjemna.Jak nie znajde w przyzowitej cenie wkladu dwustronnego to moze tez sie skurze na "twoje" cacko. Powiedz jaka srednica rury doprowadziliscie powietrze do kominka?U mnie maja to jutro robic i musza powiekszac otwor bo juz przepust zrobili za maly.W projekcie mam 180 mm ale zastanawiam sie czy az taki duzy jest mi potrzebny skoro kominek bedzie raczej slabej mocy (cos okolo 12KW) -typowo rekreacyjny.Przymierzam sie do 160 mm (nie chce przesadzac z szerokoscia bo potem moge kwiczec ze mi zbyt bardzo wyziebia sie salon) Jaki kolorek elewacji wybralas dla Lawendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.08.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Na obrazku wkladu jest pokazane ze srednica rury wlotowej to fi 150 wiec 160 w zupelnosci wystarczy, chyab ze to mocniejszy kominek i potrzebuje wiecej powietrza wtedy fi moze byc potrzebne wieksze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts