Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Hej Skabunia!

Widzę, że niezłe tempo sobie narzuciłaś..! :o

Powodzenia Ci życzę i żeby zapału wystarczyło jak najdłużej! :wink:

Mieszka się super, chociaż troszkę czasu mi zajęło żeby się przyzwyczaić do tego wszystkiego... :roll: :wink:

Oczywiście wielu rzeczy jeszcze nie ma, ale jakoś mi to nie przeszkadza gdy widzę jaką radochę mają dziewczynki spędzając cały dzień na powietrzu! :D Mają już piaskownicę, huśtawki ze zjeżdżalnią, a w niedzielę rozłożyliśmy basen dmuchany, który był hitem całego dnia! 8)

Własny ogródek to jest jednak suuuper sprawa! 8)

Mam nadzieję, że uda nam się spotkać po moim urlopie, bo teraz to choćbym na uszach stanęła to nie dam rady... :(

Kakusku rzadko zaglądam, bo nie mam jeszcze tutaj neta - teraz piszę z laptopa Męża... :roll: Niestety znowu doba jest dla mnie za krótka...Tyle rzeczy bym chciała na raz zrobić, ale się nie da, buuu

Buźka Babeczki!

dzień dobry

Skabusia cudne będa jak zostaną skończone ale i tak mi siępodobaja grubiutkie i drewniane :lol:

Anuia całe dnie na powietrzu dla dzieci najlepszym lekarstwem na wszelkie choroby :D wiem jak Piotruś tak to chorował non stop co miesiąc a czasem i co 2 tygodnie do pediatry jeździliśmy odkąd gania po dworze to już tak z 3-4 miesiące spokój tfu tfu tfu :D

UFFF przeczytałam wszytsko ale rzeczywiście tempo macie niezłe :D , no tak ale po urlopie jesteście więc widać, że energia was rozpiera działajcie działajcie tak dalej , a ja będe za jakiś czas zaglądać na nowo do Twojego dziennika który posłóży mi za informator przy wykańczaniu ,

u nas też cały czas ekipa pięknie pracuje , cały czas się zastanawiam czy to oby dobrze czy jednak nie powinni jakos troche wolniej robić żeby ten domek choć troche usadowił się na ziemi ale teraz jak już się buduje to z drugiej strony chciałabym żeby robili dniami i nocami żeby już jak najszybciej było koniec , ale jak tak czytam co u was to widze jaka długgaaa jeszze droga przed nami brr

jutro w każdym razie zalewają strop a on pon przyjeżdżają górale do dachu

druga ekipa , którzy już zaczną powoli przygotowywać wszystko w każdym razie ekipe mamy wspaniałą , oby reszta też taka była

serdecznie pozdrawiam

Natka

Natka szalejesz :) Ja jeszcze chidziaka nie mam a Ty mi tu o stropie mowisz :lol: -foch :wink:

Ania to wypoczywaj nad tym morzem a potem szybko staraj sie o neta w nowym domku zebys nas biedaczki mogla wspomoc swoimi radami .

Ja wlasnie dlatego dom buduje zeby moje chlopaki mogly szalec na ogrodzie i jestem pewna ze ten widok wynagrodzi mi wszystko (cala ta nerwowke budowlana)

Skabus mam nadzieje ze wszystkie rozmowy poszly pomyslnie i czekam z niecierpliwoscia na relacje :)

witam! ja już po rozmowach :D

efekty zaraz opiszę w dzienniku.. głowę mam pełną :o

marysiu ale ci zazdroszczę :D myśl, że dzieci będą mogły całe dnie spędzać na dworze jest moim głównym motorem :D choć jak dziś wróciły po godzinnym pobycie na działce to zwątpliłam :o trudno mi było je odróżnić od ziemi :o :D ja też mam nadzieję, ze uda nam się umówić po twoim powrocie :D

natka wrzucaj fotki, choć co jakiś czas.. uwielbiam patrzeć jak rośnie Lawenda :D przede mną też jeszcze długa droga, ale już bliżej niż dalej :D

kakusku czy pomyślnie to się dopiero okaże :wink:

wiem kakusek wiem że szalejemy ale co tam niech się dzieje to wszytsko jak najszybciej mój mąż już tak ma że jak z czymś ruszy to wszytsko aż huczy i wióry lecą :)

Skaba widze że dzień możesz zaliczyć do udanych,

a ja zdjęcia wkleje jutro jakieś świeższe, dzisiaj nie dotarłam na budowe bo mnie troche rozłożyło właśnie siedzę przed kompem i pociągam noskiem :roll:

te klimatyzacje mnie wykończą

pzdr

natka zdróweczka! nie daj się!

a ja siedzę nad nowym kosztorysem :-? znowu kompromisy :-? coś czuję, że wprowadzimy się do pustego domu i dopiero będziemy stopniowo meblować.. ja już tak mam, że wolę trochę poczekać, ale kupić coś co naprawdę mi się podoba.. fatalna przypadłość :-? :wink:

kupiłam aparat! jeszcze tylko skombinuję do niego karte pamięci i już będą zdjęcia :D

napisałam i mi zeżarło, wiec powiem w skrócie - też myśleliśmy o przyszłym roku, ale ten piasek przed wejściem doprowadza mnie do szału już teraz, a co dopiero będzie jak będą płytki i panele.. a mąż stwierdził, że kuchnia mi nie potrzebna, bo na gotowanie herbaty to płytę dwupalnikową mi skołuje (zastanawiam się czy się nie obrazić.. tak profilaktycznie..) :lol: