kakusek 03.08.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Niezly przeglad Panow na jutro sie szykuje U mnie tez jutro mieli sie zjawic do zasypywania fundamentow ale "szukaja" maszyny do ubijania wiec jest to znow wielka niewiadoma. Skaba nie ma jak rzutem na tasme bez rodrabniania na drobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.08.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 żeby mi się tylko nie pomyliło kto jest od czego wusiu gratuluję cudnych parapetów nooo to już niedługo parapetówa kakusku u mnie ciągle coś się przeciąga i .slimaczy.. ale postanowiłam, że troszkę panów popędzę.. bo inaczej to jeszcze ze dwa lata zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.08.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Hej Skabunia! Widzę, że niezłe tempo sobie narzuciłaś..! Powodzenia Ci życzę i żeby zapału wystarczyło jak najdłużej! Mieszka się super, chociaż troszkę czasu mi zajęło żeby się przyzwyczaić do tego wszystkiego... Oczywiście wielu rzeczy jeszcze nie ma, ale jakoś mi to nie przeszkadza gdy widzę jaką radochę mają dziewczynki spędzając cały dzień na powietrzu! Mają już piaskownicę, huśtawki ze zjeżdżalnią, a w niedzielę rozłożyliśmy basen dmuchany, który był hitem całego dnia! Własny ogródek to jest jednak suuuper sprawa! Mam nadzieję, że uda nam się spotkać po moim urlopie, bo teraz to choćbym na uszach stanęła to nie dam rady... Kakusku rzadko zaglądam, bo nie mam jeszcze tutaj neta - teraz piszę z laptopa Męża... Niestety znowu doba jest dla mnie za krótka...Tyle rzeczy bym chciała na raz zrobić, ale się nie da, buuu Buźka Babeczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 dzień dobry Skabusia cudne będa jak zostaną skończone ale i tak mi siępodobaja grubiutkie i drewniane Anuia całe dnie na powietrzu dla dzieci najlepszym lekarstwem na wszelkie choroby wiem jak Piotruś tak to chorował non stop co miesiąc a czasem i co 2 tygodnie do pediatry jeździliśmy odkąd gania po dworze to już tak z 3-4 miesiące spokój tfu tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 04.08.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 UFFF przeczytałam wszytsko ale rzeczywiście tempo macie niezłe , no tak ale po urlopie jesteście więc widać, że energia was rozpiera działajcie działajcie tak dalej , a ja będe za jakiś czas zaglądać na nowo do Twojego dziennika który posłóży mi za informator przy wykańczaniu , u nas też cały czas ekipa pięknie pracuje , cały czas się zastanawiam czy to oby dobrze czy jednak nie powinni jakos troche wolniej robić żeby ten domek choć troche usadowił się na ziemi ale teraz jak już się buduje to z drugiej strony chciałabym żeby robili dniami i nocami żeby już jak najszybciej było koniec , ale jak tak czytam co u was to widze jaka długgaaa jeszze droga przed nami brr jutro w każdym razie zalewają strop a on pon przyjeżdżają górale do dachu druga ekipa , którzy już zaczną powoli przygotowywać wszystko w każdym razie ekipe mamy wspaniałą , oby reszta też taka była serdecznie pozdrawiam Natka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.08.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Natka szalejesz Ja jeszcze chidziaka nie mam a Ty mi tu o stropie mowisz -foch Ania to wypoczywaj nad tym morzem a potem szybko staraj sie o neta w nowym domku zebys nas biedaczki mogla wspomoc swoimi radami . Ja wlasnie dlatego dom buduje zeby moje chlopaki mogly szalec na ogrodzie i jestem pewna ze ten widok wynagrodzi mi wszystko (cala ta nerwowke budowlana) Skabus mam nadzieje ze wszystkie rozmowy poszly pomyslnie i czekam z niecierpliwoscia na relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.08.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 witam! ja już po rozmowach efekty zaraz opiszę w dzienniku.. głowę mam pełną marysiu ale ci zazdroszczę myśl, że dzieci będą mogły całe dnie spędzać na dworze jest moim głównym motorem choć jak dziś wróciły po godzinnym pobycie na działce to zwątpliłam trudno mi było je odróżnić od ziemi ja też mam nadzieję, ze uda nam się umówić po twoim powrocie natka wrzucaj fotki, choć co jakiś czas.. uwielbiam patrzeć jak rośnie Lawenda przede mną też jeszcze długa droga, ale już bliżej niż dalej kakusku czy pomyślnie to się dopiero okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 04.08.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 wiem kakusek wiem że szalejemy ale co tam niech się dzieje to wszytsko jak najszybciej mój mąż już tak ma że jak z czymś ruszy to wszytsko aż huczy i wióry lecą Skaba widze że dzień możesz zaliczyć do udanych, a ja zdjęcia wkleje jutro jakieś świeższe, dzisiaj nie dotarłam na budowe bo mnie troche rozłożyło właśnie siedzę przed kompem i pociągam noskiem te klimatyzacje mnie wykończą pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.08.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 natka zdróweczka! nie daj się! a ja siedzę nad nowym kosztorysem znowu kompromisy coś czuję, że wprowadzimy się do pustego domu i dopiero będziemy stopniowo meblować.. ja już tak mam, że wolę trochę poczekać, ale kupić coś co naprawdę mi się podoba.. fatalna przypadłość kupiłam aparat! jeszcze tylko skombinuję do niego karte pamięci i już będą zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Skabusia no kombinuj karte raz dwa bo się odczekać nie mogiem ten pan kostkowy w takim razie też mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.08.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 wuśka dla ciebie i tak nic nowego nie mam wszystko wyogladałaś przy ostatniej inspekcji a pan o kostki jest naprawdę godny uwagi.. decyduj się czym prędzej to wyrwiemy większy rabat na kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Kochana ale ja kostkę to najwcześniej w przyszłym roku chcoiaż nie wiem czy samego wjazdy już w tym nie zrobię z bylezego bo to i tak musze miastu oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.08.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 napisałam i mi zeżarło, wiec powiem w skrócie - też myśleliśmy o przyszłym roku, ale ten piasek przed wejściem doprowadza mnie do szału już teraz, a co dopiero będzie jak będą płytki i panele.. a mąż stwierdził, że kuchnia mi nie potrzebna, bo na gotowanie herbaty to płytę dwupalnikową mi skołuje (zastanawiam się czy się nie obrazić.. tak profilaktycznie..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Skabusia ale Ty już kończysz a ja dopiero w połowie SSO ale o co skoro Ty tylko herbatkę znaczy Mąż całą resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.08.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 dzięki wusiu! powołam się na tę "cała resztę" jeszcze się nie pochwaliłam, że jutro o świcie przyjeżdża moja teściowa teraz to nam robota pójdzie! mąż pracuję na nocki, więc pół dnia mamy na działania na placu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.08.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 wusia ale z tym wyrażeniem "kończysz" to lekko przegięłaś.. ja mam wrażenie, że dopiero zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Skabusia czasem teściowa to dobra instytucja no jak nie kończysz jak kończysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 04.08.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Skabusia czasem teściowa to dobra instytucja no jak nie kończysz jak kończysz chyba SIĘ kończę czekam na tę instytucję jak na zbawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 no patrzcie państwo co wykończeniówka z człowiekiem robi że się cieszy na najazd teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.08.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ja dopiero przy stanie zero ale juz mysle jak w przyszlym roku zorganizowac po kolei ekipy do poszczegolnych prac wusia ty planujesz jeszcze cos przez zime robic czy zostawiasz dom aby sobie pooddychal? Masz juz poumawiane ekipy do elektryki,tynkow wylewek itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts