wu 05.08.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 dzień dobry Kakusku przed zimą zamkniemy dom a potem to taki podstępny plan mam coby zacząć tak kole lutego z instalacjami i robić po kolei ale jeszcze żadnej ekipy umówionej nie mam musze sie za to wziaść bo potem smutek będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.08.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Iza ale Ty masz pałera, ja na tym etapie to juz olewalam wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.08.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 u nas przed zimą dom był zamknięty a ruszyliśmy ponownie w lutym. w międzyczasie podbitkę tylko zrobiliśmy. a teraz liczę na to, że jednak do zimy to uda nam się wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.08.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Hmmm no to teraz musze przemyslec i przeliczyc wszystko.Myslalam ze zamontuje okna gdzies na wisone i potem jak bedzie cieplo to zaczne dzialac z instalacjami i tynkami.Caly czas bylam przekonana ze lepiej nie robic tynkow kiedy sa minusowe temperatury a w lutym i marcu moze byc jeszcze roznie Czy zamykajac dom oknami i brama od razu wpawialyscie docelowe dzrwi wejsciowe i do kotlowni ?Boje sie troszke zwlaszcza o te wejsciwoe ze mi poniszcza roboki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 05.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 ja dokładnie jeszcze nie wiem co i jak ale jak juz wspomniałam będziemy robić wszytsko po kolei ale napewno przez zime , fajnie byłoby za rok móc juz zamieszkać wiem że to wszystko może i za szybko ze względów technicznych , ale dom nam się napewno nie zawali a teraz aktyalne zdjęcia z placu boju , jutro zalewamy strop , a jak zobaczyłam tą szachownice którą panowie sami swoimi rękami stworzylii to po prostu oniemiałam dla niektórych z was to już może i nie robi wrażenia bo to juz za wami ale zresztą zobaczcie dla przypomnienia a i schody widzicie je tam ? no i kawałek kominka http://images49.fotosik.pl/175/cde068102c6fadedmed.jpg http://images39.fotosik.pl/171/b050923908b098c3.jpg http://images43.fotosik.pl/175/4b01fd652790a09b.jpg więcej dziennika już nie zaśmiecam bo za chwile zrobi się tu dziennik Lawend Skaby i naty choć to na Twoją prośbę serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.08.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 hej hej! natka mmm.. piękna szachownica.. i te schody.. wklejaj wklejaj - w końcu to dziennik Lawendy zdałam sobie własnie sprawę, ze niedawno się widziałyśmy i nie było jesczze nic, a już teraz połowa domku za wami pięknie! kakusku ja miałam umówionych Józkow i wszystko się sypnęło nie mówiąc o tym jak bardzo skoczyły mi koszty my staliśmy przez zimę i ruszyliśmy dopiero od marca.. jesli chodzi o dzrwi zewnętrzne to do tej pory nie mam docelowych.. do kotłowni nie mam wcale.. ale myślę, że już niedługo się pojawią czekaja na nas od lutego.. anja ojjj ja się dopiero teraz za budowę wzięłam, bo jak Józki byli to spałam spokojnie.. a jak mi wczoraj gość tłumaczył, że jak dam wełnę na krzyż to mi krokwie zgniją i że trzeba mostki termiczne zostawić to tak mnie sprowokował, że całą technologię ocieplenia poddasza opanowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Izuś fajnie popilnujesz u mnie skoro masz już teoorię opanowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 05.08.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Skaba kształć się kształć i ja pewnie rady u ciebie zasięgne za jakiś czas , a po budowei domku mąż może ci wlepić kolejny DYPLOM z Budownictwa , a ty z tymi Józkami miałas chyba tak samo jak ja mam teraz ze Zbyszkami złoci ludzie , Skaba mam takiego pietra coraz bliżej do podjęcia dezycji co do ściany kolankowej , ja cały czas mam ochote jednak ją podnieść choć o jeden jedyny malutki pustaczek , ale boję się czy potem wyjdziemy z tym dachem tak fajnie jak u ciebie to wyszło i czy domek jednak nie straci uroku hmmm chyba dzisiaj nie zasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.08.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Pamietam ,pamietam tych Towich Jozkow.Jakby do konca ciagneli Ci domek to bys wogole nie wiedziala ze budowalas a tak bedziesz co miala opowiadac wnukom Izus koszty Ci skoczyly bo inne ekipy wycenily sie drozej niz p.Jozek czy materialy podrozaly?Kurcze tak gadali ze w dobie kryzysu warto sie budowac a ja jakos nie widze strasznych oszczednosci. Powiem wiecej-plytki,kominek i inne rzeczy ktore sa dopiero przede mna podrozaly A propo kominka to bardzo licze na Twoje info co do tego wkladu hajduka a wlasnie doczytalam w dziennku ze Pan kominkowy jakos malo gadatliwy Kostke spokojnie zrobisz sobie na wiosne bedziesz miala teraz kaske na dopieszczanie kuchni Natka pieknie Ci Panowie wydrutowali domek.Widac ze nie ida na latwizne wiec tym bardziej bedziesz mogla spac spokojnie bo sufit na pewno Ci sie na glowe nie zawali Widze ze i fundament pod taras wylany i wierzba juz czeka na swoja kolej.......no no tylko pozazdroscic .Bede Cie gonic jak pojade i osobiscie moim dam kopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 05.08.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 natka po skończeniu budowy firmę wykończeniową z mężem założymy ojjjj pamiętam te dylematy kolankowe ale jednak zostawiliśmy jak było w projekcie do czego przyczyniła się niewątpliwie i inez, która też pozostała wierna projektowi.. i kakusek nie żałuję! przynajmniej jak do tej pory.. kakusku w sumie koszty skoczyły i z jednego i z drugiego powodu.. np. za ocieplenie poddasza Józki wołali 30zł.. u nas standard to 45-50.. ostatecznie znalazłam ekipę za 35, ale spokoju mi nie daje, że oni tacy tani nieodżałowane te moje Józki materiały też skoczyły.. i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 07.08.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Strop zalany No i teraz mnie cieszą schody a ścianka jednak podniesiona o 1 szt a i garaż jest obniżony więc jest troche wyżej http://images41.fotosik.pl/172/74420d30cb7a90e5med.jpg http://images48.fotosik.pl/177/a474dca85b473fdcmed.jpg http://images37.fotosik.pl/172/b9c04d951f29bb3cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.08.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 natka gratuluję zalewania ojjj pamiętam jak to u nas było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 07.08.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 dzięki a właśnie przed chwilą śledziłam jak to u was było i widze że miałaś już więcej jakiś decyzji konkretnych podjętych więc musze się brac do roboty i też zacząć jakos konkretnie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.08.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 działaj działaj! lepiej wcześniej wszytsko poustalać, żeby mieć czas na przemyślenia i dumania.. choć jak jest za dużo tego czasu to też nie jest dobrze czym będziecie pokrywać domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 07.08.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Rupp ceramika Sirius Antracyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 dobry wieczór Skabusia pięknie Ci to syćko idzie może u mnie też kogoś pogonisz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.08.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 natka będzie pięknie! wusia a kogo trzeba pogonić? bo chłopaki chyba znowu złapali swój rytm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 mojego małza bo jakoś ma priorytety niewłaściwie poustawiane kończy parapety a odwodnienia kole domu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.08.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 jeszcze zdąży z odwodnieniem.. mój małżon uwielbia się w ziemi grzebać - już trzeci raz dookoła domu rozkopuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Skabusia ale u nas jak nie zrobimuy teraz to potem kopac z półtora metra to bez sensu a jak nie wykopiemy to i nie zasypiemy fundamentów już i tak musimy drugi raz dysperbitem malować a już najwyższy czas zasypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts