Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ja nie wiem (nie ten etap budowy :( ) ale Tobie gratuluje bo skoro szukasz tzn ze juz niebawem bedziesz na swoim :)

Skabunia wlasnie zajrzalam do dzienniczka i juz wszystko wiesz :wink: Czy Ty masz taka "ogolna" ekipe do wykonczeniowki ktora robi Ci calosc?Chyba bede szukac kogos takiego zeby i polozyl plytki i zrobil sufity podwieszane,skosy itd Nie mam sily szukac kolejnych wykonawcow do poszczegolnych etapow :(

kakusku w moim założeniu było tak, że Józki (czyli budowniczowie mojego domu) będą robili wszystkie prace wykończeniowe - tzn. tynki, wylewki, elewacje, ocieplenia poddasza i kg, płytki i panele.. ale stało się jak stało :cry: teraz na budowę wpadli panowie poleceni przez kasięmaciej działają ostro! właściwie po ich wyjściu będę mogła się już wprowadzać :D

ojjj taka brygada RR to skarb :D nie chciałabym przechwalić panów, bo pracują dopiero od wtorku, ale bardzo mi się podoba ich podejście - terminowi, punktualni, sprzątaja codziennie po sobie, a do tego dbaja jak o swoje! :D

nie podpisywalismy umowy.. jeszcze nie wiem jaki zakres prac im zlecimy - to zależy od finansów.. resztę zrobi małżonek :wink: co do terminu, to początkowo myśleliśmy o grudniu, ale wolę się nie nastawiać :wink: