skaba 20.08.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 wuśka nic sobie nie podcinaj! jeszcze nie teraz!! poczekaj na wykończeniówkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.08.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 dobry wiecżór ufffffff bo jakbym miała jeszcze jeden dzień do siebie gadać to co tam napsociliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.08.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 eee.. nie psociliśmy.. grzecznie i cichutko się na działce uwijamy i tyle ale koniec tego dobrego! teściowa pojechała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.08.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 szukam informacji, jakie trzeba spełnić warunki do odbioru domu.. wie ktoś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.08.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ja nie wiem (nie ten etap budowy ) ale Tobie gratuluje bo skoro szukasz tzn ze juz niebawem bedziesz na swoim Skabunia wlasnie zajrzalam do dzienniczka i juz wszystko wiesz Czy Ty masz taka "ogolna" ekipe do wykonczeniowki ktora robi Ci calosc?Chyba bede szukac kogos takiego zeby i polozyl plytki i zrobil sufity podwieszane,skosy itd Nie mam sily szukac kolejnych wykonawcow do poszczegolnych etapow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.08.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 kakusku w moim założeniu było tak, że Józki (czyli budowniczowie mojego domu) będą robili wszystkie prace wykończeniowe - tzn. tynki, wylewki, elewacje, ocieplenia poddasza i kg, płytki i panele.. ale stało się jak stało teraz na budowę wpadli panowie poleceni przez kasięmaciej działają ostro! właściwie po ich wyjściu będę mogła się już wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 dobry wieczór no Skabusiu idziesz jak burza to jeszcze ciut i następna parapetówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.08.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 do parapetówy to jeszcze hoho i trochę.. choć parapety już są, więc kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.08.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 To bardzo dobra wiadomosc.Tez bede chciala znalezc taka brygade RR Mysle ze nawet powinno wyjsc taniej niz jezeli brac do kazdej roboty osobnego gostka .Podpisalas jakas umowe i znasz termin zakonczenia prac ?(tzn przeprowadzki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Skabusia jak widać na przykładzie Ani lepiej zrobić parapetówę przed ostatecznym wykończeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.08.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 ojjj taka brygada RR to skarb nie chciałabym przechwalić panów, bo pracują dopiero od wtorku, ale bardzo mi się podoba ich podejście - terminowi, punktualni, sprzątaja codziennie po sobie, a do tego dbaja jak o swoje! nie podpisywalismy umowy.. jeszcze nie wiem jaki zakres prac im zlecimy - to zależy od finansów.. resztę zrobi małżonek co do terminu, to początkowo myśleliśmy o grudniu, ale wolę się nie nastawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.08.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Skabusia jak widać na przykładzie Ani lepiej zrobić parapetówę przed ostatecznym wykończeniem ojj tak.. to chyba jednak teraz jest idealny moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 dokładnie potem sobie domalujesz dogłaskasz i Ci horda barbarzyńców wszystkiego nie zniszczy a potem jak już efekt ostateczny będzie to jak do Ani maks dwójkami i papućki na wejściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.08.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 wusia u mnie to już papućki! przecież mam taklie cudne wylewki gapię się właśnie na swoje zdjęcie drzwi zewnętrznych i utwierdzam się w przekonaniu, że klamka jest zdecydowanie beznadziejna! echh tak to jest jak się na facetach polega.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 pokaż też się chętnie pogapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.08.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Powinno sie udac a jezeli nawet tak wyjdzie ze nie zdazycie przed Swietami to juz na bank w przyszle wakacje bedziesz sie byczyc u siebie na tarasie dopieszczajac ogrod U mnie o tej porze zacznie sie dopiero ewentualna wykonczeniowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.08.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 w dzienniku jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.08.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 kakusku ojj z tym tarasem i ogrodem to nieprędko.. ale truno.. poczekam zobaczysz jak ci to szybko zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 nooooooooo drzwi piękne podrzucone tak ukradkiem bo niedawno byłam w dzienniku i nic nie było a że zapytam niedyskretnie o cenę może być bez doświetla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.08.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 wusiaku już nie pamiętam dokładnie, bo zamawialiśmy je prawie rok temu, ale wychodziły bardzo podobnie jak dzrwi CALa, te które ma kasiamaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts