Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Skabus wykonczeniwoka w przyszlym roku to i tak jest optymistyczna wersja bo na razie nie mam jeszcze na nia kasy (musze isc po prosbie do bakow :wink: ) Ogladnelma Towje dzrwiczki-bardzo podobne do modelu Cala .Podoba mi sie taki wzor a naswietlenie to wogole juz odjazd.Jakiej szerokosci otwor mialas na nie zostawiony?I ile z tego zajmuja drzwi a ile naswietlenie?Ja mam w projekcie 140 cm i planowalam drzwi na 100 cm a naswietlenie na 30 cm a chcialabym zeby wyszlo wlasnie takie szerokie jak u Ciebie :) Co do klamki to wolalabym miec srebrna ale ten element (jesli Ci sie nie podoba) najprosciej wymienic :)

kakusku o ile dobrze kojarzę to te drzwi są dokładnie takie o jakich piszesz - 106cm(czyli w świetle 100) i 32cm naświetle.. chyba na pierwszej stronie dziennika jest rysunek techniczny drzwi, tyle, że tam miałam zaproponowane naświetle z identycznym wzorem jak drzwi, ale zdecydowałam się na samą szybę.. przyznam, że wczoraj przyglądałam się trochę z nieufnością wielkości tego naświetla.. ale dziś miałam cały dzień na wyoglądanie drzwi i jednak mi się podobają :lol: :lol: tylko na tą klamkę jestem zła :evil: nie dopatrzyłam tego.. taka była w standardzie i jakoś nie przyłożyłam się do tematu :evil: gapowe się płaci :evil: a jeśli chodzi o Cala to z bliska jest dość duża różnica, ale pomysł podobny, dlatego też Cal był również moim faworytem :D

dobry wieczór

Skabusia plisssssssssssssssssss nie masz w rozbiciu wielaż drzwi :oops: :oops: :oops:

wusiu nie mam ostatecznej ceny, bo kupowałam w pakiecie z oknami.. pamiętam, że pierwsza rzucona cena była dość spora, ale potem doszliśmy do porozumienia :wink: zresztą wtedy na dąb była promocja 30%, a nie wiem jak jest dzisiaj.. mogę o nie zapytać jeśli chcesz..