kaśka maciej 21.08.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 wusiaku już nie pamiętam dokładnie, bo zamawialiśmy je prawie rok temu, ale wychodziły bardzo podobnie jak dzrwi CALa, te które ma kasiamaciejcoś wyczułam, że o mnie mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.08.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 kasiu masz nosa ja ostatnio codziennie o tobie mówię za sparwą wiadomych ci panów ależ cię wspiominają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.08.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 kasiu masz nosa ja ostatnio codziennie o tobie mówię za sparwą wiadomych ci panów ależ cię wspiominają maaaaaaatkooo nazwiska chociaż nei przekręcają??? |Spisują się ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.08.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 i to jak! mój małżon nawet jest nimi urzeczony oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.08.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 a jak już cię mam na linii to zapytam o namiary na pana od schodów.. bo mi się podobały, a pamiętam też, że cenowo dośc przystępne były.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.08.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 i to jak! mój małżon nawet jest nimi urzeczony oby tak dalej!to porządne chłopaki! pozdrów ich ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.08.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 i to jak! mój małżon nawet jest nimi urzeczony oby tak dalej!to porządne chłopaki! pozdrów ich ode mnie pozdrowię już się zdążyłam przekonać, że bardzo porządne chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.08.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 a jak już cię mam na linii to zapytam o namiary na pana od schodów.. bo mi się podobały, a pamiętam też, że cenowo dośc przystępne były..proszę http://www.sierocki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 to ja kcem namiar na producenta drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.08.2009 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 to ja kcem namiar na producenta drzwi tych drzwi? czy drzwi jako takich? jesli tych to Urzędowski poszłam na łatwiznę i kupiłam je razem z oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.08.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 czesc Skabuś, widze ze front robot swietnie zaplanowany. to kied przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 gdzie tam do przeprowadzki ale już bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.08.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Skabus wykonczeniwoka w przyszlym roku to i tak jest optymistyczna wersja bo na razie nie mam jeszcze na nia kasy (musze isc po prosbie do bakow ) Ogladnelma Towje dzrwiczki-bardzo podobne do modelu Cala .Podoba mi sie taki wzor a naswietlenie to wogole juz odjazd.Jakiej szerokosci otwor mialas na nie zostawiony?I ile z tego zajmuja drzwi a ile naswietlenie?Ja mam w projekcie 140 cm i planowalam drzwi na 100 cm a naswietlenie na 30 cm a chcialabym zeby wyszlo wlasnie takie szerokie jak u Ciebie Co do klamki to wolalabym miec srebrna ale ten element (jesli Ci sie nie podoba) najprosciej wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 dobry wieczór Skabusia plisssssssssssssssssss nie masz w rozbiciu wielaż drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 kakusku o ile dobrze kojarzę to te drzwi są dokładnie takie o jakich piszesz - 106cm(czyli w świetle 100) i 32cm naświetle.. chyba na pierwszej stronie dziennika jest rysunek techniczny drzwi, tyle, że tam miałam zaproponowane naświetle z identycznym wzorem jak drzwi, ale zdecydowałam się na samą szybę.. przyznam, że wczoraj przyglądałam się trochę z nieufnością wielkości tego naświetla.. ale dziś miałam cały dzień na wyoglądanie drzwi i jednak mi się podobają tylko na tą klamkę jestem zła nie dopatrzyłam tego.. taka była w standardzie i jakoś nie przyłożyłam się do tematu gapowe się płaci a jeśli chodzi o Cala to z bliska jest dość duża różnica, ale pomysł podobny, dlatego też Cal był również moim faworytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 dobry wieczór Skabusia plisssssssssssssssssss nie masz w rozbiciu wielaż drzwi wusiu nie mam ostatecznej ceny, bo kupowałam w pakiecie z oknami.. pamiętam, że pierwsza rzucona cena była dość spora, ale potem doszliśmy do porozumienia zresztą wtedy na dąb była promocja 30%, a nie wiem jak jest dzisiaj.. mogę o nie zapytać jeśli chcesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Skabusiu kcem bardzo kcem superancko z tym większym szkiełkiem w celach podglądowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 22.08.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Iza dzwi sa przepiekne, takie włąsnie sobie zaplanowałem. I znowy wyjdzie że będę wszystko od Ciebie kopiował. Lukarny na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Skabusiu kcem bardzo kcem superancko z tym większym szkiełkiem w celach podglądowych w poniedziałek wyślę zapytanie z adnotacją - pilne oo tak! podglądowo to te drzwi jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 jesteś Skarbusiem wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts