skaba 22.08.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Iza dzwi sa przepiekne, takie włąsnie sobie zaplanowałem. I znowy wyjdzie że będę wszystko od Ciebie kopiował. Lukarny na pewno cieszę się, że się podobają byłam wczoraj u ciebie.. pogratulowałam stropu.. pochwaliłam schody i.. wywaliło mnie z netu a zatem gratuluję stropu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 jesteś Skarbusiem wiesz wiem wusiu mąż mnie tak nazywa.. zastanawiam się tylko kiedy mu przyjdzie na myśl mnie gdzieś zakopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 może pod fundamencik jakiego gospodarczego albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.08.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 To sie ciesze ze mialas podobny otwor bo ja wlasnie chce takie szerokie naswietlenie.Zastanawiam sie tylko czy nie dac tam szyby weneckiej. Klamke mozesz sobie zawsze w pozniejszym czasie wymienic wiec juz o tym nie mysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 no tak.. a wspominał o jakimś gospodarzcym ostatnio... jakbym się długo nie odzywała to przyjeżdżajcie na ratunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Skabusia na wszelki wypadek nie idź z mężem oglądać żadnych dziur co bo jak zaleje betonem to na ratunek za późno będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 To sie ciesze ze mialas podobny otwor bo ja wlasnie chce takie szerokie naswietlenie.Zastanawiam sie tylko czy nie dac tam szyby weneckiej. Klamke mozesz sobie zawsze w pozniejszym czasie wymienic wiec juz o tym nie mysl tez myślałam o szybie weneckiej, ale widziałam takie naświetle i nie widziało mi się z tym lustrem wybrałam taką, że albo musisz przyłożyć nos do szyby, żeby zobaczyć co jest w środku, albo stać tak jak Maryś na pierwszym zdjęciu (czyli też z nosem przy szybie), żeby cię było widać.. jak jest coś dalej to już odbija.. (testowałam ją dzisiaj ) no i od drogi mam ponad 20metrów, a do tego będa krzaczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.08.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Od bidy zawsze mozna zawiesic firanke-makaron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Od bidy zawsze mozna zawiesic firanke-makaron dziś jak robiłam testy to pytam męża - czy widać? a teraz widać? a co widać? itd. a on mi na to: nic nie widać.. a jeszcze jak zawiesisz firnakę na gwoździach to na bank nikt nic nie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 łoooooooooooo matko taka pikna szyba i firanka na gwoździu to tylko facet może wymyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.08.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 To zeby te gwozdzie nie szpecily trzeba kupic przyssawki-haczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 eee tam... krzaczory dzisiaj zasadziłam tak gesto, ze mąż skwitował, ze będę mogła na golasa po placu latać więc co mi tam drzwi.. a mówiąc poważnie to mam szybę tą, która jest zaraz po lustrze weneckim (a raczej przed), więc może się bez firanki obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 a jakie krzaczory sadziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 a jakie krzaczory sadziłaś wuśka ty znowu do dziennika nie zaglądłaś.. no nie wiem co tu z tobą zrobić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.08.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Ja zagladalam -piekne krzaczory I drzwi stojace otworem dla gosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.08.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.08.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 no ni krzaczory super (sama mam takie i za 2 lata beda juz prawie plot przyslaniala, zobaczysz brabanty rosna mega szybko czesc, uciekam coby Was nie pozarazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.08.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 anju miło by było, gdyby tak szybciutko urosły właśnie dlatego je wybrałam jeszcze raz zdróweczka dla was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 24.08.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 witam po kilkudniowej nieobecnoości i gratuluje małego lasku wokół domku i bardzo ładnych drzwi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts