anjamen 19.09.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 ja widzialam i macalam ten komin i gril i powiem ze jest swietny a prosiaczek jaki bedzie pyszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.09.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 witam wieczorkiem!!! u nas szpital!! masakra!! ale damy radę dandi czekam z otwartymi ramionami ale co tam grilla będziesz macał jak on zimny i niewzruszony! na prosiaczka zapraszam!! i wtedy ślina tez będzie mogła cieknąć co do czystości to ja też mam fioła.. chwała moim góralom za to,że porządek miłują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.09.2008 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 dzień dobry skabuniu jak tam chorowitki? hej hej!! ten sam wirus ich dopadł gardła zawalone i goraczki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.09.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 jestem pewny, że za określoną kwotę pieniążków (jeszcze kilka lat temu zaproponowałbym za uśmiech ale ząb czasu mnie nadgryzł więc nie śmiem) zdradzisz mi adres a ja pod osłoną mroku pojadę podziwiać i się rozmarzać... hmmm... zbieg okoliczności czy cóś??? ekipa mi doniosła, że był u nas na budowie człek jakowyś.. i mówił, że przyjechał pooglądac, bo buduje ten sam dom i mu jakoś inaczej wyszedł... podobno ma z żoną przyjechać chętnie bym pana owego w mych skromnych progach przyjęła, ale nie wiem któz to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.09.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 bardzo ladne budowanie widze.bede zagladac czesciej zapraszam zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.09.2008 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 ja widzialam i macalam ten komin i gril i powiem ze jest swietny a prosiaczek jaki bedzie pyszny musze chyba już zakupić prosiaka coby go do parapetówy podtuczyć i oczywiście zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.09.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 anja mialam ci jesczze donieśc, że zaszczepiliście w moim małżu pragnienie stąpania po drewnianej podłodze już się za dechami rozgląda ale nie powiem, zeby miała coś przeciwko .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.09.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 anja mialam ci jesczze donieśc, że zaszczepiliście w moim małżu pragnienie stąpania po drewnianej podłodze już się za dechami rozgląda ale nie powiem, zeby miała coś przeciwko .. bossssko jutro poszukam troche zdjec padlog u rodzicow i mu pokazesz, maja nasz krajowy dab i jest fajny a prosiaczka tucz tucz bo widze ze nie ja jedna mam na niego smaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.09.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 anja mialam ci jesczze donieśc, że zaszczepiliście w moim małżu pragnienie stąpania po drewnianej podłodze już się za dechami rozgląda ale nie powiem, zeby miała coś przeciwko .. bossssko jutro poszukam troche zdjec padlog u rodzicow i mu pokazesz, maja nasz krajowy dab i jest fajny a prosiaczka tucz tucz bo widze ze nie ja jedna mam na niego smaczka świetnie!! musze się w końcu zacząć konkretnie rozglądać za różnymi elementami wykończeniówki, bo lada moment mie panowie zaczną wypytywac co i gdzie ma być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.09.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 tak, tak trza byc gotowym na wszystko, a Ty kobieto sprzet do kuchni wybieraj bo nie znasz dnia ani godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.09.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 anja mialam ci jesczze donieśc, że zaszczepiliście w moim małżu pragnienie stąpania po drewnianej podłodze już się za dechami rozgląda ale nie powiem, zeby miała coś przeciwko .. bossssko jutro poszukam troche zdjec padlog u rodzicow i mu pokazesz, maja nasz krajowy dab i jest fajny a prosiaczka tucz tucz bo widze ze nie ja jedna mam na niego smaczka Parkiet u Ani rodziców piękny - potwierdzam, choć tylko na fotkach widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.09.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 eeeeee tam co ja bede wszystko pokazywac, przyjedzcie to zobaczycie, ale jedno na zachete pokaze ja sie waham czy nie dac jakiegos egzotyka, ale mysle ze taki tradycyjny dab do wszystkiego bedzie pasowal http://img229.imageshack.us/img229/1113/dsc01080st6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.09.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 ja mam dębowy parkiet u nas w blokach.. ma już około 15lat.. teraźniejsze parkiety o wiele piękniejsze, ale nasz też nadal jest całkiem przyjemny anja na kuchnię to się pierwsza rzuciłam.. projekt sie robi (co prawda już 2 miesiące ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 biedna Skabusia a dla zdychających prosiaczek też przewidziany Ania cudny dąb za cóś takiego to można komuś krzywdę zrobić że nie chce zrobić [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.09.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 anja ieknie to wygląda wczoraj trafiłam na wątek o egzotykach i poczytałam co nieco.. może na doł (salon i nasza sypialnia) coś z tego wybiorę, ale góra na pewno w czymś rodzimym - dąb, modrzew... tak jak piszesz - dęby do wszytskiego pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.09.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Wu kochanie, az tak zle?????ide szukac prosiaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.09.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 biedna Skabusia a dla zdychających prosiaczek też przewidziany Ania cudny dąb za cóś takiego to można komuś krzywdę zrobić że nie chce zrobić [/b] dla zdychajacych podwojna porcja!! rób krzywdę i nie czekaj!! niech już po klepce do domu przynosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.09.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 prosie prosze dla Ewuni zeby szybko wyzdrowiala http://www.wrocek.pl/fotki/1312l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.09.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 ooo mamo, ale mi slina cieknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.09.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Kelnerzy gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts