kakusek 25.08.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Skabus mi tez podobaja sie szmaragdy ale jako tuje ozdobne (od frontu) Mysle ze na zywoplot bardziej nadaja sie te brabanty wiec dobrze wybralas Natka ale Ci zazdroszcze dachu.Wiesz ze ja nadal tkwie w findamentach bo moja ekipa ciegle nie ma dla nas czasu Maja przyjsc poczatkiem wrzesnia i jest to podobno juz ostateczny termin.Dach chce robic w pazdzierniku (poczatkiem) wiec jezeli nie przyleza to im klejnoty pourywam Jesli chodzi o lukarny to kwestia gustu.Mi osobiscie na tej polaci sie nie podobaja.Ta strona jest zupelnie "gladka" i wg mnie za bardzo by "odstawaly" Te oryginalne sa pomiedzy polaciami ktore sa w roznych plaszczyznach wiec jakos to sie komponuje i "ginie" w dachu.To jest tylko moje zdanie wiec sie zbytnio nie sugeruj i jezeli Tobie to odpowiada to rob bo na pewno ladnie doswietla i powieksza wnetrze ps. Bedziecie deskowac dach?J chyba poloze brassa (Twoj sirius jest dla mnie niestety za drogi) i boje sie ze dodatkoweg deskowanie jeszce bardziej go obciazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 26.08.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 kakusek ty mi zazdrościsz dachu a ja po nocach przez niego nie śpię , mam co chciałam podnieśliśmy ścianke kolankową, no i są problemy albo się zejdą i okapy będą ok albo nie ale okapy będą bardzo płytkie a my znawcy Lawend oj takie drobiazgi dostrzegamy już sama nie wiem co lepsze , a my dachu nie będziemy deskować tylko folia , co do lukarn jeszcze nie wiem , decyzja pewnie zapdnie na ostatnią minute Skaba dziękuje za pomoc dobra kobito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.08.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 natka polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 26.08.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Natka z tego co pamietam to nie za bardzo dalo sie wydluzyc okapy bo byl problem z tymi nad wejsciem (bardzo tam ciasno) Jesli dodalas cegle to walcz o jak najwieksza mozliwosc wydluzenia krokwii zeby daszek nie uciekl jak kapelusz na wietrze.Mysle ze jezeli masz dobra ekipe to cos fajnego wykombinuja i niepotzrebnie sie martwisz My baby juz tak mamy ze zamarwtiamy sie na zas.Ja na ten przyklad dumam czy mi sie okno otworzy jak dam zlew cenbtralnie pod nim (czy bateria nie bedzie przeszkadzac) Sa baterie lamane ale te ktore mi sie podobaja kosztuja 1500-1700 zl i serce mnie kluje na mysl o takim wydatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 27.08.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Właśnie się okazuje że ekipa nie jest dobra , ale mnie wkurzają , a teść ich tak zachwalał ,tzn gość może i dobrze robi ale proste dachy dwuspadziste, ale jak się pojawiają jakieś problemy to wymięka tylko nie wiem czy mu sie nie chce ,czy nie umie pokombinować sKABA A ten twój pan Józek to pracuje już czy ma dalej problemy zdrowotne może go tu jednak zaprosze na kilka dni i niech co poradzi pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.08.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 dobry wieczór Skabusia Słoneczko czy miałaś może czas zapytać o drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.08.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Witaj Skabunia! Wpadłam się przywitać i podziwiać postępy! Drzwi wyszły piękne i nie ukrywam, że z przyjemnością zobaczę je na żywo...! Planuję w przyszłym tygodniu jakieś spotkanko zorganizować u siebie - jeśli znalazłabyś chwilkę to byłoby fajowo. Mam nadzieję, że przywieziesz ze sobą Wusię...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 dobry wieczór Marysiu noooooooooooooo ja od razu dziękuję za zaproszenie to będzie wielka przyjemność pooglądać na żywo te piękne wnętrza ze zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.08.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 natka pan Józek już podobno pracuje, ale przy lżejszych rzeczach zdrowie mu już nie pozwala murów wznosić i po dachach skakać czy dzwoniłaś do mnie wczoraj? przepraszam, ale miałam trzy dni urlopu i telefon leżał w kącie marysiu bardzo chciałabym do ciebie przyjechać, ale nie wiem czy dam radę, bo nie mamy niani przez trzy tygodnie i mąż pracuje na nocki, więc pewnie ciężko będzie mi się ruszyć ale zobaczymy co sie da zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 dobry wieczór nie żebym marudziła ale już jest jutro a niedługo będzie pojutrze a fotków niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.08.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 dobry wieczór Skabusia spóźnione ale najszczersze życzonka urodzinowe dużo zdrówka, szczęścia, nowego potomka do nowego domka i spełnienia wszystkich marzeń pokój Bartusia robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.08.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 I ode mnie moc zyczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 30.08.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 bardzo dziekuję za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 31.08.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Wszystkiego Naj NajLepszego !!! a to nie ja dzwoniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 31.08.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dziękuję raz jeszcze natka wyślij mi prosze swoj numer kom to sobie zapiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.08.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dobry wieczór Skabusia czy Ty pytałaś może o drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 dzień dobry Skabusia znowu uniki ćwiczy od forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.09.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 dobry wieczór Skabusia czy Ty pytałaś może o drzwi wusiu pytałam, ale jeszcze nie mam odpowiedzi.. Sławek jest teraz sam w biurze, bo jego praconica ma urlop i trochę nie nie wyrabia (na moją wycenę czekam już 3 tydzień ) a co cie tak pomarszczyło wusiu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.09.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 kobitki (i nie tylko) pijemy dzisiaj!! zakończyłam dzisiaj mój projekt, który ciągnął się ponad trzy lata!!! i szykuje się spora podwyżka http://i27.tinypic.com/15y82up.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts