wu 01.09.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 aha to ja poczekam cierpliwie desperacja mnie pomarszczyła no to gratulować gratulować co to jest z tymi zielono-żółtymi paskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.09.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 żubróweczka w różnym wydaniu [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.09.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 noooooo ale z czego te paski mnie ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.09.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Skabunia gratuluję i duuużo pieniąchów życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.09.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Iza-swietnie!Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Skabuniu super!Może będziesz mieć trochę więcej czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 02.09.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Gratuluje, gratuluje!!!! Zagadam anie: kiedy pijemy kawke w tej pieknej kuchni? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.09.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 dobry wieczór noooo właśnie Marysia ma przepiękną kuchnię zobaczyłam kawałek na zdjeciu i mi oko zbielało Skabusia a jak u Ciebie roboty idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 02.09.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 hej hej! wusia widze, że mi zeżarło moją wczorajsza odpowiedź - nie wiem z czego te paski.. bo drinki z google są a roboty idą! może nie tak szybko jak bym chciała (mam na myśli inne ekipy, a nie moich Dłubusiów), ale ważne, że do przodu dzięki dziewczyny za gratulacje! bardzo bardzo się cieszę! trochę musiałam poczekać, ale opłacało się efilko czasu niestety nie przybędzie, bo równocześnie zaczęły sie dwa owe tematy, ale te nie będą już takie długie i złożone, więc mam nadzieję, że do końca roku sie wyrobię... i pójdę na dłuuuugi urlop marysiu a czy twoje drogi nie wiodą gdzieś w okolice mojej mieściny? może zajrzałabyś do nas na działeczkę.. np. z dziewczynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 02.09.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Moniu ja o kawce cały czas pamiętam, tylko czasu nie mam na nic... Ciągle w biegu.... Jak tylko zjadę do domu na dłużej to dam Wam znać i zmajstrujemy jakieś spotkanko. Na razie wróciłam z wczasów nad morzem, po to żeby w zeszłym tygodniu zaliczyć z Mężusiem wypad do Suwałk, a jutro dla odmiany jedziemy gdzieś za Poznań na firmową imprezkę...! Mówię Wam dziewczyny - jak na razie to więcej mnie w tym domu nie ma niż jestem... Wusia nie przesadzaj: kuchnia jak kuchnia...! Podretuszowałam ją trochę w fotoshopie i dodałam co nie co..! Skabuniu bardzo dziękuję za zaproszenie, ale jak już, to wpadnę na razie sama, bo nie chcę Ci szkód narobić! Planuję w najbliższym czasie podjechać do Myszkowa, do "firankowej" kobietki od Wusi, żeby zrobić rozeznanie w cenach, więc jak coś to dam znać. Nie ukrywam, że odwiedzę Cię z ogromną przyjemnością!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Skabuś a może on wie że chcesz go zamknąć dlatego nie przychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Jak tylko zjadę do domu na dłużej to dam Wam znać i zmajstrujemy jakieś spotkanko. Obiecanki cacanki. Mówiłaś o tym tygodniu poprzednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.09.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Wiem, wiem Ewciu.... Już miałam wszystko poplanowane, ale mnie Mężuś porwał na wspólny wyjazd i znowu moje plany poszły w łeb... Nietety wrzesień u nas jest zawsze zakręcony (urodziny, imprezy na zakończenie lata itp...), a w tym roku jeszcze Zuza poszła do przedszkola i ciągle tyle się dzieje, że czasami nie nadążam... Ale mam nadzieję, że w końcu nam się uda zobaczyć, bo baaardzo się już za Wami stęskniłam...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.09.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 marysiu demolka mi nie straszna szczególnie na tym etapie zreszta mam ją codzień zapraszam! czekam na ciebie/was (kto ma urodzinki w sierpniu czy wrześniu?) u nas sierpień/wrzesień tez cały imprezowny od naszej rocznicy ślubu, moje urodziny i imieniny, urodziny synia, po imprezy firmowe efilko nooo... może coś podejrzewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Wpadlam sie przywitac Niestety nie moge teraz zagladac tak czesto jakbym chciala ale w miare mozliwosci bede podgladac postepy .Skabunia zapomnialam z czego Ty planujesz zrobic taras?Moze orientujesz sie jaka jest roznica w kosztach pomiedzy tarasem wylanym z betonu i oblozonym plytkami a np wylozonym taka kostak z Libetu lub jakims innym betonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.09.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 hej kakusku szczerze mówiąc to nie orientowałam się w różnicach cenowych.. u mnie pierwotnie miała być kostka klinkierowa, ale ostatnio spodobała mi się kostka brukowa płukana i zdecydowaliśmy, że nie będziemy mieszać i całość (podjazd, wejście główne i taras) zrobimy z tej kostki cenowo to wygląda tak: kostka z Awbudu (Dionizos albo Hefajstos) - około 52-54 zł za mkw robocizna - 30zł/mkw i podsypka.. na 200m wyliczyli mi jakieś 2,5 tys. aa.. i jeszcze palisadki i krawężniki.. to dosyć duży koszt.. ale u nas taras ma 50mkw, więc jego obwódka też jest niczego sobie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 dobry wieczór jak Marysia będzie w naszych stronach i jak o mnie nie zahaczy to ja od razu mówię że się nadmęe jak purchawka Skabusia no kobieto Ty masz wszystko obliczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.09.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 przyszli i mi wyliczyli może by i robili, ale terminów teraz nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.09.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 łoooo na wiosnę będziesz miała nową nie płakusiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.09.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 łoooo na wiosnę będziesz miała nową nie płakusiaj tak tylko czasem jak mi się wspomni to cichutko pochlipuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts