skaba 06.09.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 jezdem natka wooow! jestem pod wrażeniem! jeszcze chwileczkę.. jeszcze momencik i będzie stan surowy otwarty trzymam kciuki, żeby górale szybko się pojawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 dobry wieczór Skabusia Ty ile masz kominów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.09.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 trzy z tym wielkim liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 to nie licząc dużego te dwa pozostałe jak miałaś robione?? znaczy wiem że systemowe masz i teraz pamietasz czy miałaś cały system ponad dach wyprowadzony i to obmurowane klinkierem czy miałaś system do dachu a ponad dach tylko rura i wełna i klinkier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.09.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 yyyyyy... tylko jeden jest systemowy - ten w kotłowni.. wentylacyjny jest murowany z cegły.. zwykły był normalnie murowany ponad dach - poniżej zwykła cegła, a ponad dachem klinkierowa.. a te systemowy był wyprowadzony do samwgo kńca ponad dach i na niego bnyła nakładana betonowa płyta, a na niej murowana cegła klinkierowa.. yyy jasne? czy zagmatwałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 nie wszystko bardzo jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Faktycznie niezle krolestwo wyszlo Marysi Sakub a tak sobie teraz pomyslalam czemu Ty Ducha nie zaczepisz o te schody?Mysle ze spokojnie by je oblozyl Natka super Lawenda a na pocieszsenie powiem ze Ty czekasz tylko na dorobienie kominow (tak przypuszczam) a ja nadal na rozpoczecie murowanie parteru echhh Jak to wszystko sie tak przeciaga to coraz mniej chce mi sie budowac ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 06.09.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 A ja z nieśmiałym zapytaniem o koszt stanu zamkniętego surowego Lawendy, może być na priv- koleżanka z pracy planuje wstępnie budowę tego domu i liczy że 450tys starczy jej na dom-do wprowadzenia się, trudno mi ja wyprowadzić z błędu- jak dla mnie to koszt ok. 600 tys. Kto ma rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.09.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 witam! trudno jednoznacznie odpowiedzieć.. zalezy w jakim standardzie wykończony i z jakich materiałów zbudowany jest dom.. my przestaliśmy liczyć po przekroczeniu 200tys, więc nie znam dokłądnego kosztu budowy tego domu.. mogę się tylko domyślać ale jednak bym obstawiała bliżej tej większej kwoty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 06.09.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Dziękuję, mam podobny projekt i obecny koszt-ciut więcej niż deweloperski stan to 550tys , a nie mam takiego skomplikowanego dachu mimo pow.340m2, a i lekką rączką wydam jeszcze coś ok100tys i nie mam materiałów z górnej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.09.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 dzień dobry Skabusia pytałam kiedy na kawkę wpadniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.09.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 no patrz wusia.. a ja dziś koło twego domostwa przejeżdżałam piękny domek! a na kawkę.. ojjj póki co to czarno to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.09.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Hejka wpadłam zobaczyć czy Lawenda dobrze rośnie czy abynie przesuszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.09.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 cześć aniu ale się cieszę, że zajrzałaś dawno cię nie widziałam.. coś ostatnio w tym moim domku utknęłam no cóż... lawenda wymaga doglądania i pielęgnacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.09.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Skabusia ostatnio to wszyscy koło mnie jeżdżą naprawdę Ci się podoba no weź kobieto godzinkę znajdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.09.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 cześć aniu ale się cieszę, że zajrzałaś dawno cię nie widziałam.. coś ostatnio w tym moim domku utknęłam no cóż... lawenda wymaga doglądania i pielęgnacji no byłam widziałam pięknie domowo się robi brawo brawo a mój dziennik wstyd przyznać zarósl chwastami ale za tydzień elewacja się będzie robić to coś się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.09.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Skabusia ostatnio to wszyscy koło mnie jeżdżą naprawdę Ci się podoba no weź kobieto godzinkę znajdź ja nie jeżdżę jak bum cyk cyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.09.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 zauważyłam, że mieszkasz na jednej z najbardziej uczęszczanych ulic domek podoba mi się bardzo bardzo z godzinką ostatnio krucho, bo np. tak jak dziś: wyszłam z pracy o 10tej... kurs do Katowic.. wróciłam na 16tą na zebranie w przedszkolu.. potem na budowę o godzinę spóźniona na spotkanie ze stolarzem.. a w międzyczasie cały czas na telefonie, bo na budowie pracowały trzy ekipy to i tak pół biedy, że sporo rzeczy można załatwić przez telefon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.09.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 cześć aniu ale się cieszę, że zajrzałaś dawno cię nie widziałam.. coś ostatnio w tym moim domku utknęłam no cóż... lawenda wymaga doglądania i pielęgnacji no byłam widziałam pięknie domowo się robi brawo brawo a mój dziennik wstyd przyznać zarósl chwastami ale za tydzień elewacja się będzie robić to coś się zmieni jeszcze trochę brakuje do tego, żeby było domowo ale najważniejsze, że idzie do przodu koniecznie wrzuć zdjęcia elewacji ja się temu tematowi uważnie przyglądam.. też niby mają za tydzień lub dwa wejść.. ale chyba jednak będzie samo ocieplenie, siatka i klej, a na kolorek tynku poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.09.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 dobra już wypominać nie będę że mi ktoś pieczonki obiecywał mam nadzieję że za jakiś miesiąc maks dwa moja ulica znowu będzie oazą spokoju chociaż ma to dobre strony że na dojazdówce wszystkie dziurwy załatali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts