skaba 07.09.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 pieczonki no widzisz.. można by co w weekend upiec.. tyle, że na Mazury jedziemy, więc nic z tego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.09.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.09.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 cześć aniu ale się cieszę, że zajrzałaś dawno cię nie widziałam.. coś ostatnio w tym moim domku utknęłam no cóż... lawenda wymaga doglądania i pielęgnacji no byłam widziałam pięknie domowo się robi brawo brawo a mój dziennik wstyd przyznać zarósl chwastami ale za tydzień elewacja się będzie robić to coś się zmieni jeszcze trochę brakuje do tego, żeby było domowo ale najważniejsze, że idzie do przodu koniecznie wrzuć zdjęcia elewacji ja się temu tematowi uważnie przyglądam.. też niby mają za tydzień lub dwa wejść.. ale chyba jednak będzie samo ocieplenie, siatka i klej, a na kolorek tynku poczekamy nie płakusiaj będziesz miala wiecej czasu na myslenie o kolorkach na elewację a moj domek to szaraczkiem jest od jesieni zeszłego roku i teraz dopiero dostanie strukturkę też szarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.09.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 kolor już niby wybrany.. i chyba taki zostanie, skoro już od roku nie zmieniłam zdania śmietankowy.. złamana biel.. u nas na działce będzie jeszcze sporo prac ziemnych i porządkowych i mam wrażenie, że po tych pracach to byłby raczej szary i w związku z tym chyba się wstrzymamy z samym tynkowaniem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.09.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 mój mąż jeszcze w weekend pokazywał mi różne żólte kolorki ale ja w zaparte idę w szarości noooo chyba żeby powiedział że chce szwedzką czerwień to bym miała dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.09.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 i tego się trzymaj!! mnie też się ostatnio szarości podobają bardzo bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 dzień dobrySkabusia nie wiem czy przegapiłam czy nie ale masz już kogoś do schodów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.09.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 wusiu męczę się z tym tematem.. jeden z panów był bardzo sensowny, ale do tej pory nie mam od niego oferty, a już minęłay jakieś 3 tyg.. sama boję się zagadnąć, bo spodziewam się powalającej sumki.. dostałam też wycenę z jednej firmy i nawet nie była najgorsza, bo w kilku wariantach, ale na budowie był przedstawiciel, który w moim odczuciu średnio się znał na temacie i mam obawy, bo te schody są dość skomplikowane.. wczoraj tez był pan stolarz, który zajrzał do nas w sprawie drzwi, ale i o schodach pogadaliśmy.. i jeszcze chcę się umówić z panem od kasimaciej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 tak pytam bo na grupie częstochowskiej forumowicz podawał namiary na gościa od schodów i że bardzo zadowolony z niego był i nie wziął bardzo drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.09.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 czytałam.. raczej standardowo wziął.. ten mój wczorajszy wyliczył mi 13tys. z dębu.. i barierką ze szkła.. ale to wstępna kalkulacja.. nie wiem czy pytać dalej o dzrwi zapytałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.09.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 czytałam.. raczej standardowo wziął.. ten mój wczorajszy wyliczył mi 13tys. z dębu.. i barierką ze szkła.. ale to wstępna kalkulacja.. nie wiem czy pytać dalej o dzrwi zapytałam.. tyle to ja zapłaciłam za egzotyk, ino bez szkła Polecam gościa, jest zakręcony jak słoik, ale on uwielbia to co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.09.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 kasiu piękne masz schody i chętna bym była coby i u mnie cóś ten pan wymyślił a te 13tys. to ze stopniami i podstopnicami, policzkiem i dechą zewnątrzną - zapomniałam jak sie to fachowo zwie.. no i ta gięta poręcz, która musi być klejona na miejscu, bo te schody są naprawdę trudne do wyprowadzenia.. więc drogo nie było, ale nie mam przekonania czy rozwiazanie zaproponowane przez tego pana by się sprawdziło i czy dobrze by wygladało, bo dość dziwne było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.09.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 kasiu piękne masz schody i chętna bym była coby i u mnie cóś ten pan wymyślił a te 13tys. to ze stopniami i podstopnicami, policzkiem i dechą zewnątrzną - zapomniałam jak sie to fachowo zwie.. no i ta gięta poręcz, która musi być klejona na miejscu, bo te schody są naprawdę trudne do wyprowadzenia.. więc drogo nie było, ale nie mam przekonania czy rozwiazanie zaproponowane przez tego pana by się sprawdziło i czy dobrze by wygladało, bo dość dziwne było to ten mój gość już byl u ciebie?? On u mnie tez miał swoją wizję!! Spoko, upierja się przy swoim, on jest jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.09.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 nie nie kasiu.. pisałam o wycenie od tego "drzwiowego" stolarza.. a z twoim panem będę jutro rozmawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.09.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 dzień dobry Skabusia odezwał się może pan od drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.09.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 wusiu nie odezwał się.. tzn. przysłal wycene dla mnie, ale raczej się nie dogadamy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 09.09.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Iza poratuj mnie z tym łukiem..Wiem że ma miec wymiary 270x80. Ale nie ma pojęcie jaki załozyc promien koła coby wyszedł taki zgrabny jak u Ciebie. Pamietasz może?A i drugie pytanie, czym jest wykonczony o góry?, bo to chyba nie cegła tylko jakis pustaczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.09.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 hej hej! jedyny rysunek techniczny tego okna, jaki posiadam wrzuciłam na forum.. niestety nie wiem nic o promieniu, bo w praktyce to było tak, że Józki zbili naprędce formę z desek i ją obmurowali i tyle.. z tego co pamiętam to to jest obmurowane cegłą.. ale jutro to potwierdzę.. chyba nie pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 09.09.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 rysunek widziałem i jest tam jakis wymiar 1799 cm może to jest promień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.09.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 idę zobaczyć... byłam - widziałam.. nooo.. może i tak.. a powiedz mi jeszcze jakie chcesz mieć okna - PCV czy drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts