wu 09.09.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 nic poczekam może jeszcze napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 09.09.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 idę zobaczyć... byłam - widziałam.. nooo.. może i tak.. a powiedz mi jeszcze jakie chcesz mieć okna - PCV czy drewniane? PCV-ki, Jezierski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.09.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Cześć Skaba cześć Wu fajny awatarek cześć lawendowo zakręceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.09.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 dzieki Aniu taki klapnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.09.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 idę zobaczyć... byłam - widziałam.. nooo.. może i tak.. a powiedz mi jeszcze jakie chcesz mieć okna - PCV czy drewniane? PCV-ki, Jezierski a pytałeś czy zrobią ci to okno łukowe? bo mnie mówili, że z PCV to nie wyjdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.09.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Cześć Skaba cześć Wu fajny awatarek cześć lawendowo zakręceni hej Aniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.09.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 dzieki Aniu taki klapnięty lekko senny w moim klimacie ja bym tak chciała jak ta psinka spać przez cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Aniu a jak myślisz czemu go wkleiłam też mam takie marzenie położyć się i spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.09.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 no ciekawe kiedy te nasze marzenia się spełnią myslę teraz o wykopaniu młodego z naszej sypialni bo mam czujny sen i jak on się kręci to się budzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 09.09.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ano w PCV łuk nie wyjdzie ja też jestem zmuszona robić okna drewniane bo uparłam się na okno w salonie wg projketu czyli w Łuku i jeszcze roleta, tzn okno będzie prostokątne a łuczek wytniemy z ocieplenia jutro będą wreszcie jakieś wieści kiedy ekipa znowu przyjedzie i mam nadzieję że będzie to przyszły tydzień, bo już dłużej po prostu nie wytrzymam Iza lampki eleganckie !!! już je tam widze jak sobie wiszą a te schody od Kasi to gdzie można zobaczyć ? bo ja to chętnie bym zerkneła na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.09.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 natka ale chyba to dolne okno z łukiem da sie zrobić z PCV.. sporo osób chyba tak ma... nie pamiętam już na czym polegała różnica i dlaczego na dole się dało, a na górze nie, ale tak chyba było ciesze się, że lampki się podobają decyzja zapadła po tym jak ułożyłam mój wzór z kafli na podłodze.. skojarzyłam je ze sobą od razu i teraz już nic innego tam ie widzę schody od kasi miałam nawet w dzienniku, ale jak fotosik padł to zniknęły trzeba się do kasi usilnie uśmiechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 09.09.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dziewczyny a skąd wiecie ze się nie da zrobić tego łuku z PCV? w Jezierskim nie robili z tego problemu. Chyba ze na początku nigdy nie ma problemu a potem się okaże ze jednak nie zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.09.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dziewczyny a skąd wiecie ze się nie da zrobić tego łuku z PCV? w Jezierskim nie robili z tego problemu. Chyba ze na początku nigdy nie ma problemu a potem się okaże ze jednak nie zrobią od razu mi tak powiedzieli w Oknoplaście.. ale potem zmieniałam parametry tak, żeby w drewnie łuk wyszedł, więc może teraz i w PCV jest ok.. najlepiej zapytać u źródła.. to samo się tyczy tych okien w lukarnach - pan w Oknoplaście też sygnalizował, że trzeba będzie zmienić promień tego łuku, bo takiego jak jest w projekcie nie zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.09.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 dobry wieczór a co tu tak głucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.09.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 cisza jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.09.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 zaglądam nieśmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.09.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 dizęń dobry a bo się gospodyni obija to i cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.09.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 To i ja się szybciutko witam i zmykam dalej..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.09.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 dobry wieczor pourlopowo Izunia jak ja sobie na urlopie plulam w twarz ze nie zrobilam tak jak Ty i nie powiedzialam o ciazy w robocie przed wyjazdem. normalnie spac przez to nie moglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 11.09.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Aneczko następnym razem będziesz wiedziała jakiego błędu nie popełnić...! Iza żyjesz..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts