Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

ano w PCV łuk nie wyjdzie

ja też jestem zmuszona robić okna drewniane bo uparłam się na okno w salonie wg projketu czyli w Łuku i jeszcze roleta,

:)

tzn okno będzie prostokątne a łuczek wytniemy z ocieplenia :)

jutro będą wreszcie jakieś wieści kiedy ekipa znowu przyjedzie i mam nadzieję że będzie to przyszły tydzień, bo już dłużej po prostu nie wytrzymam :cry:

Iza

lampki eleganckie !!! już je tam widze jak sobie wiszą :)

a te schody od Kasi to gdzie można zobaczyć ? bo ja to chętnie bym zerkneła na nie :)

natka ale chyba to dolne okno z łukiem da sie zrobić z PCV.. sporo osób chyba tak ma... nie pamiętam już na czym polegała różnica i dlaczego na dole się dało, a na górze nie, ale tak chyba było :wink:

ciesze się, że lampki się podobają :D decyzja zapadła po tym jak ułożyłam mój wzór z kafli na podłodze.. :wink: :D skojarzyłam je ze sobą od razu i teraz już nic innego tam ie widzę :wink:

schody od kasi miałam nawet w dzienniku, ale jak fotosik padł to zniknęły :cry: trzeba się do kasi usilnie uśmiechać :D

Dziewczyny a skąd wiecie ze się nie da zrobić tego łuku z PCV? w Jezierskim nie robili z tego problemu. Chyba ze na początku nigdy nie ma problemu a potem się okaże ze jednak nie zrobią

od razu mi tak powiedzieli w Oknoplaście.. ale potem zmieniałam parametry tak, żeby w drewnie łuk wyszedł, więc może teraz i w PCV jest ok.. najlepiej zapytać u źródła.. to samo się tyczy tych okien w lukarnach - pan w Oknoplaście też sygnalizował, że trzeba będzie zmienić promień tego łuku, bo takiego jak jest w projekcie nie zrobią.