wu 11.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Ania zawsze mówię słuchać starszych Izula to cheba w tyłek chce dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.09.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 lać mnie chcą a ja biedna całą noc musiałam tańczyć na imprezie zakładowej jejuuuu jak było fajnie!!! wytańczyłam się na całego ... a teraz na Mazury wyjeźdzam i wrócę w niedzielę w nocy... więc prosze nie lać tylko cierpliwie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.09.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 No to cierpliwie czekamy Skabuniu! Baw się dobrze i wracaj wypoczęta! P.S. Szkoda, bo na Mazury wybieramy się w przyszłym tygodniu..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 dobry wieczór no Skabusia Tobie to dobrze znowu Mazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 dobry wiecżór Skabusia wracasz już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.09.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 wróciłam ale kiepski mam początek tygodnia.. była pan stolarz i wycenił schody - same stopnice i barierka - 14,5 tys... i to nawet nie w tym egozytku co ma kasiamaciej kominek miał dojść i nie doszedł, bo... upuścili go przy załadunku mają wysłać dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.09.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dobry wieczór ouć bolała cena schodów to ja już bardzo bardzo kocham moje bukowe schodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.09.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witam Ciekawa jestem czemu te schody tyle wychodza Przeciez nie masz Bog wie ile stopni no i nie cale beda oblozone drewnem wiec i materialu pojdzie znacznie mniej-czyzby byly az tak skomplikowane? Z kominkie sie nie smutaj bo do jutra juz bardzo malo czasu pozostalo wiec juz niedlugo nacieszysz oczy Mi sie wlasnie galy otworzyly na koncowy koszt instalacji odkurzacza centralnego i dobrowolnie jestem sklonna z niego zrezygnowac (6 tys za bajer to troszke drogo) choc najbardziej mi zal mi tej szufelki kolo kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.09.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 jeśli chodzi o odkurzacz centralny to jak na razie mam rozprowadzone wszystkie rurki, podprowadzone kabelki do jednostki cenralnej i wyprowadzone gniazdka.. koszt: 269zł - tyle wlasnie kosztowały mnie te wszystkie rureczki.. projekt obmysliłam sama, a wykonał mi to przy okazji hydraulik.. to ten sam zakres prac, który wycenili ci na 1855zł.. pamiętam, że też miałam podobne wyceny od fachowców, którzy specjalizują sie w odkurzaczach, ale równie dobrze może ci to zrobić elektryk lub hydraulik... wtedy już zazwyczaj są inne cenniki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.09.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 To sporo kaski zaoszczedzilas.Przemysle temat ale juz nie jestem tak bardzo napalona -wolalabym dolozyc do le rable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.09.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 wróciłam ale kiepski mam początek tygodnia.. była pan stolarz i wycenił schody - same stopnice i barierka - 14,5 tys... i to nawet nie w tym egozytku co ma kasiamaciej kominek miał dojść i nie doszedł, bo... upuścili go przy załadunku mają wysłać dzisiaj A z czego wyceniałaś Skabuniu, bo jeśli nie egzotyk to trochę dużo...? Trzymam kciuki żeby tym razem kominek dotarł bez przygód..! Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.09.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 jesli barierka ze szkla to sporo podnosi cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 16.09.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Kakusek nie rezygnuj z odkurzacza centralnego przygotuj sobie może narazie choc instalacje i skorzystaj z rad Izy sama widzisz że to wclae nie jest aż tak duży koszt tych rureczek i dogadaj się z hydraulikiem może też ci to zrobi , lepiej miec możliwośc zrobienia tego w późniejszym czasie niż żałować lub pruć potem dom , u mnie wszyscy wkoło bardzo żałują że tego nie zrobili teraz kombinują jak się da, puszcają instalecje na zewnątrz domu itp aby tylko sobie ten odkurzacz założyć , u mnie niestety dalej przestój górale nie dojechali Skaba ty będziesz mieć piec gazowy czy płyte elektryczną w kuchni ? w ostatnim Muratorze jest artykuł o schodach , niektóre bardzo fajne a ceny do 10 000 zł więc może jeszcze poszukaj kogoś innego , tańszego ale solidnego takiego co wiesz można polecic dalej koleżankom np z forum pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.09.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 marysiu pan wyceniał w jakiejś odmianie machoniu nawet nie wiem dokładnie co to, ale nawet niezłe, więc dalej nie wnikałam jutro podobno amm mieć wycenę od wiesz kogo trochę był zabiegany ostatnio i jeszcze nie dostała wyceny.. markotko własnie zapomniałam napisać, że w tej wycenie nie jest uwzględnione szkło do barierki natka będę miała płytę gazową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 16.09.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 a możesz mi napisać jak masz poprowadzoną instalacje ? ponieważ u nas wczoraj był facet od gazu i powiedział że owszem możemy mieć poprowadzoną od garażu przez korytarz do kuchni ,ale wtedy trzeba będzie montowac sufit podwieszany a ja w sumie nie chciałam już obniżać wysokości wiem ,że to może niewiele ,ale szkoda mi nawte tych paru cm dlatego tak pytam z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.09.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 z mojej instalacji gazowej akurat nie bardzo jestem zadowolona też mi proponowano, żeby puścić przez korytarz.. a ja i tak mam sufit podwieszany w korytarzu, więc było mi wszystko jedno.. ale ostatecznie mam rurę poprowadzoną na zewnątrz dookoła domu.. niestety druga skrzynka wychodzi od strony tarasu, co jest moją zmorą... ale już zaplanowałam zakrzaczenie tego odcinka tarasu, więc może jakoś to przełknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 17.09.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a mnie właśnie facet powiedział że nie może mi tego puścić na zewnątrz bo instalacja nie może przechodzić przez taras , Iza jeśli mogłabym cie prosić o kilka fotek to byłoby super bardzo bardzo uśmiecham się do ciebie chciałabym to zobaczyć i wybrać lepsze zło choć od wczoraj zaczełam się powoli przyzwyczajać do myśli o płycie, ale musze to jeszcze rozważyć, a najlepiej zobaczyć Dziękii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.09.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 natuś chwilowo nie ma czego fotografować.. rura leci w ziemi wokół domu i pod tarasem (nie pamiętam czy miałaś wylewany? u nas nie był, więc zero problemu z jego przekopaniem) aż do skośnej ścianki z trzema oknami i tu niestety się wyłania i przechodzi przez ścianę do kuchni.. zrobię zdjęcie jak już będzie elewacja, a na niej, a raczej w niej skrzynka, którą planuję troszkę przemalować w tym miejscu będą też krzaczory, więc w sumie niewiele będzie widać.. tak sobie przynajmniej tłumaczę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.09.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 skabus no pewnie ze nie bedzie widac-zasadzisz ladny ozdobny krzew i po sprawie.Chyba macie racje z tym odkurzaczem -moze jednak nie warto tak na wstepie rezygnowac.Popytam mojego przyszlego hydraulika czy umialby to rozprowadzic i czy wyszloby taniej (wlasciwie centralny najbardzije jest mi potrzebny do czyszczenia kominka ) Skabunia a ktore dokladnie masz plytki na parter?To jest kolekcja almond reflex czy moze arredi (nie wiem ktore ma Justynka) Mozesz podac gdzie je kupowalas bo cos mi sie przypomina ze ktores kupowalas ostatnim rzutem na tasme gdzies w Warszawie (stara dostawa byla czy cos ) Mam problem z grafitowa-czarna kratka na komin Stratus.Podobno nigdzie nie mozna dostac w takim kolorze. Natka to kiedy gorale obiecali przyjechac?Masz nowa ekipe czy konczysz dach z tymi ktorzy zaczeli?(pamietam ze wolalas znalezc kogos "lepszego" U mnie drugi dzien muruja sciany i niestety ale ekipa od dachu bedzie mogla wejsc dopiero w polowie pazdziernika.Teraz mam tylko nadzieje ze zima nie zawita zbyt szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.09.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 kakusku na cały dół mam kafle Fashion Ivory i Ivory Design z Piemme.. to właśnie je kupowałam w Warszawie a konkretnie tu: http://www.euro-ceramika.pl/#restart a kratka.. hmm jakoś mi w oko nie wpadła grafitowa.. a co do odkurzacza to już dokładnie nie pamiętam, ale na stronach Beam była instrukcja montażu i rozkładu rurek i na tej podstawie kilka znajomych mi osób robiło instalację samodzielnie.. problematyczna może być jedynie ewentualnie kwestia przejścia przez strop, ale jeśli nie jest jeszcze wylany to można to zaplanować masz teraz najfajnieszy etap budowy ściany tak szybko rosną...i tak niezmiernie oko cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts