Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

Skabus no zebym to jeszcze cos widziala :( Nie ma mi kto fotek podeslac :( Za kilka tyg maz poleci dograc szczegoly odnosnie dachu wiec bede wreszcie widziala co oni tam "naskrobali" :) Z tymi plytkami to sie zamieszalam bo bylam pewna ze Efi ma plytki reflex z caesar a ona teraz pisze ze to sa te Twoje :roll: Ciezko mi to wszystko spamietac bo nie widzialm ich na zywo a ja jestem wzrokowcem.Robilyscie jakies proby tych plytek?l

Musze przez weekend siasc nad tym odkurzaczem i ewentualnie przekazac majstrom gdzie maja zostawic otwor w stropie bo w przyszlym tyg maja zamiar go zaczac zbroic-dzieki za zwrocenie uwagi :)

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

kakusku szkoda, że nie możesz oka nacieszyć :cry: ja codziennie pędziłam po pracy, żeby zobaczyć postepy.. i zweryfikować wyobrażenia z rzeczywistością :wink: :D

pisałam już u efilki troszkę, ale tu dodam: testy na kaflach były przeprowadzane i to dosyć dokładne, bo to dla mnie było bardzo ważne, żebym mimo tak jasnego koloru nie musiała trzy razy dziennie na mopie latać.. teraz też je rozkładałam już na większym obszarze i wydaje mi się, że powinno być ok.. ale jak się rzeczywiście sprawują będę mogła ocenić jak już troszkę pomieszka..

efilko wszem i wobec oddaję ci sprawiedliwość: to efilka wynalazła TE kafle i wrzuciła na forum, a ja z po ich oglądnięciu poddałam się ich urokowi :D :D

monis jejuuu jak cię dawno nie widziałam :D :D :D cieszę się, że drzwi się podobają :D

Skabunia Ty to nawet na budowe nie musialas jechac bo z okna moglas oceniac postepy prac :wink:

Dziekuje za tyroske o synka-mysle ze 2-3 dni i wzystko wrcoi do normy.We wtorek mial basen,w srode poszalal na trampolinie i pewnie go zebralo.Nie ma ani kataru ani nie kaszle wiec to typowe przeziebienie .Dostal pozadna dawke soku malinowego i wypaca wszystko :)

Bardzo podobaja mi sie jasniutenkie kafle ale rowniez dla mnie pierwszoplanowa sprawa jest jak najmnijesza ich "obsluga" Jestem juz zmeczona sprzataniem i na starosc nie mam zamiaru codziennie latac z mopem dlatego chcialabym polaczyc cos gustownego z czyms praktycznym :wink:

efilko wszem i wobec oddaję ci sprawiedliwość: to efilka wynalazła TE kafle i wrzuciła na forum, a ja z po ich oglądnięciu poddałam się ich urokowi :D :D

z tego co pamietam zatargalam je nawet na wycieczkę do maxflizu. :)

wybieralas już kolor fugi do nich? Ja wezmę chyba ten jasminowy z mapei.

z tego co pamietam zatargalam je nawet na wycieczkę do maxflizu. :)

wybieralas już kolor fugi do nich? Ja wezmę chyba ten jasminowy z mapei.

pamiętam.. pamiętam :D :D

kolorom fugi jeszcze się nie przyglądałam.. ale jaśminowy kojarzę.. jutro mu się przyjrzę..