Natka.sm 20.09.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Małgosiu my czekamy w tej chwili jeszcze na murarzy aby pokończyli ścianki no i kominy przede wszystkim,ale to już trwa zdecydowanie za długo miesiąc przestoju , najgorsze jest to że nie ma z nimi kontaktu odezwali się w zeszłym tygodniu że będą w środe, minioną ale nie dojechali no i dalej cisza jeśli się jutro nie zjawią musimy szukać kogoś innego , mamy dwie ekipy na oku ale nie wiadomo jak z czasem u nich , a było tak pięknie chyba zbyt pięknie /szybko / ja pomimo tego chce już zamawiać okna bo to bez sensu tyle czekać niech może robia już chociaż dół,a góra najwyżej później pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.09.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 natka mam nadzieję, że jednak się odezwą.. cholibka.. mój hydraulik też przepadł bez wieści.. a własciwie wieści są - co tydzień obwieszcza, ze przyjdzie w poniedziałek powoli jego czas dobiega końca.. ale szkoda mi go zmieniać, bo fachowiec z niego dobry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.09.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 idę lulu, bo w środku nocy ruszam do Poznania.. i to za kierownicą potem do Bydgoszczy.. tam nocleg.. i wrócę pewnie dopiero pojutrze ciemną nocą.. stresuje mnie ten wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.09.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 dobry wieczór Skabusia pokaż deskę a pan od drzwi sie może odezwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.09.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 pokażę jak wrócę, bo było już ciemno i nie cyknęłam zdjęć niech będzie jaka chce - jest drewniana i jestem nią zachwycona pan od drzwi milczy.. mam go już dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.09.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 szczęśliwej drogi Skabusiu i wracaj do nas bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.09.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Skabunia subcio ze udalo Ci sie w zadawalajacej kwocie kupic merbau (jesli zdecyduje sie na ciemna podloge tez bede miec to u siebie) Pewnie teraz bedziesz zamawiac Duszka zeby przyjechal to polozyc Szerokiej drogi i wracaj szczesliwie do domku. Natka doskonale Cie rozumiem co przezywasz bo takie bezczynne czekanie moze czlowieka wypalic.Pewnie dorwali jakas inna robote .Szkoda tylko ze nie sa na tyle uczciwi zeby powiedziec faktycznie kiedy wroca do was Trzymam kciuki zeby w nadchodzacym tyg znow ruszyla robota -bedzie dobrze Ja okna tez chce wycenic przed nowym rokiem ale na montarz zdecydowalismy sie dopiero na wiosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 super że wróciliście do domu z dechami. nie dziwie się że się cieszysz my koniec końców wszędzie kładziemy warstwówkę. a co do fugi to faktycznie jest raczej do grubych spoin bo po prostu ciężko ją upchnąć. ja mam fugę 2mm i trochę się martwię czy panowie dadzą radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 dzień dobry no to sobie poczekamy na Izę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.09.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 jezdem ale już ledwo kontaktuję.. efilko będę podglądać zmagania fugowe.. choć Dłubusie mnie zaskoczyli dziś bardzo i chyba te decyzję będę musiała podjąć szybciej niż myślałam.. ale o tym w dzienniku wusiu dzwonił pan od drzwi. ale zobaczyłma od niego połączenie dopiero po 19tej jutro oddzwonię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Skabusia dobrze że szczęśliwie wróciłaś jutro też jest dzień a w dzienniku nic nowego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.09.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 wuśka już jest ale bez zdjęciów bo znowu było za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 dobra zdjecia jutro wrzucisz daruję dzisiaj łaskawie no wiesz w takim tempie to jeszcze w tym roku nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.09.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ooo łaskawco!! wusiaku a jak Piotruś? już ok? może byście do nas zajrzeli.. czy czekacie aż zamieszkamy? przy tym tempie Dłubusiów są realne szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.09.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Piotruś na szczęście już zdrowy w niedzielę wymiałczałam żeby Go ze szpitala wypuścili póki co teściowa u nas więc nie bardzo jest jak no i chłopaków od dachu trzeba doglądnąć troszku ale będę kombinować bo jak zamieszkacie to juz nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 wstydźcie sie dziewczyny. pół metra to dla was za daleko normalnie.... skabuś, jak tak dalej pójdzie to ja zaczne to fugowanie u Ciebie podpatrywać. mój kafelkarz dzisiaj zdaje egzamin na prawo jazdy więc jest przestój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 dzień dobry Efi jakie pół metra Skabusia o fotkach nie zapominj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 wusiu a ile jak nie pół metra masz do skabuni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Efi no z 4-5 kilometrów dodam że Ona ma tyle samo do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dobrze, ze dodalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts