Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

Małgosiu my czekamy w tej chwili jeszcze na murarzy aby pokończyli ścianki no i kominy przede wszystkim,ale to już trwa zdecydowanie za długo miesiąc przestoju , najgorsze jest to że nie ma z nimi kontaktu odezwali się w zeszłym tygodniu że będą w środe, minioną ale nie dojechali no i dalej cisza jeśli się jutro nie zjawią musimy szukać kogoś innego , mamy dwie ekipy na oku ale nie wiadomo jak z czasem u nich ,

a było tak pięknie chyba zbyt pięknie /szybko / ja pomimo tego chce już zamawiać okna bo to bez sensu tyle czekać niech może robia już chociaż dół,a góra najwyżej później

pzdr

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Skabunia subcio ze udalo Ci sie w zadawalajacej kwocie kupic merbau (jesli zdecyduje sie na ciemna podloge tez bede miec to u siebie) Pewnie teraz bedziesz zamawiac Duszka zeby przyjechal to polozyc :wink:

Szerokiej drogi i wracaj szczesliwie do domku.

Natka doskonale Cie rozumiem co przezywasz bo takie bezczynne czekanie moze czlowieka wypalic.Pewnie dorwali jakas inna robote .Szkoda tylko ze nie sa na tyle uczciwi zeby powiedziec faktycznie kiedy wroca do was :evil: Trzymam kciuki zeby w nadchodzacym tyg znow ruszyla robota -bedzie dobrze :p Ja okna tez chce wycenic przed nowym rokiem ale na montarz zdecydowalismy sie dopiero na wiosne.

super że wróciliście do domu z dechami. nie dziwie się że się cieszysz :) my koniec końców wszędzie kładziemy warstwówkę.

a co do fugi to faktycznie jest raczej do grubych spoin bo po prostu ciężko ją upchnąć. ja mam fugę 2mm i trochę się martwię czy panowie dadzą radę.

jezdem :D ale już ledwo kontaktuję..

efilko będę podglądać zmagania fugowe.. choć Dłubusie mnie zaskoczyli dziś bardzo i chyba te decyzję będę musiała podjąć szybciej niż myślałam.. ale o tym w dzienniku :wink:

wusiu dzwonił pan od drzwi. ale zobaczyłma od niego połączenie dopiero po 19tej :cry: jutro oddzwonię..

Piotruś na szczęście już zdrowy w niedzielę wymiałczałam żeby Go ze szpitala wypuścili póki co teściowa u nas więc nie bardzo jest jak no i chłopaków od dachu trzeba doglądnąć troszku :wink: ale będę kombinować bo jak zamieszkacie to juz nie to samo :lol: :lol: :lol: