efilo 23.09.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Efi no z 4-5 kilometrów dodam że Ona ma tyle samo do mnie no to niewiele się pomyliłam! jak się bedziecie tak licytować to my was wszystkie obskoczymy a wy dalej się bedziecie dochodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Efi skąd my się nie licytujemy tylko że najśmieszniejsze jest to że na miejscu człowiek nie ma czasu się spotkać ale we Wrocławiu to nam sie udało ale Wy to jak najbardziej zapraszam serdecznie jeszcze chwilka i daszek kompletny będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 u kaśki tez się spotykałyście i to jednym autem transport! za blisko jednym słowem to ja zapraszam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.09.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 hej hej! ja tam do wuśki co jakiś czas zaglądam.. ona teraz się buduje na jednej z najbardziej uczęszczanych ulic jeno jej nigdy na budowie nie mogę zastać.. dziewczyny zapraszam do siebie!! idę foty robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 23.09.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 o widze że kolejny , deskowy zakup macie z głowy no to czekamy na te foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 23.09.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 taaa... zapomniałam, że miałam deski sfotografować niespodziewanie pojawili się chłopaki od kominka, a potem postanowiłam wsadzić moje dwie róże i noc nas zastała.. wrzucam co mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 oj Skabusia bo Ty to robisz zbyt wcześnie Efi no chyba u Ciebie będzie idealnie i dalej fotów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 jasne... te kanapy... zastawa... kawusia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 eeeeeeeeeee no jak kawy nie będzie to nie jadę zastawy może nie być, kanap może nie być ale braku kawy nie zniosę idealna odległość do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 znajdzie się. mój wykonawca bez przerwy próbuje mnie poczęstować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 no to mu nie odmawiaj to może szybciej działać będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 no raczej nie. jeszcze czas straci 'w kuchni' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 eeeee tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 24.09.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 o matko Skaba co to ta stacja kosmiczna , rekuperator ? i gdzie wy to wszytsko trzymać macie zamiar no a na deseczki jeszcze poczekamy jeden dzień , oby nie więcej ! no pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 dzień dobry Skabusia no i co wiesz coś o tych drzwiach i jeszcze poproszę o namiary na wylewkarzy jak zadowolona jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.09.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Czesc Jak tam hydraulik-widac ze sie zestarzal Te srebrne rury wygladaja naprawde kosmicznie Nie mam teraz na nic czasu (wiecej pracuje) wiec nawet wlasna budowa mniej sie interesuje ale dzis doniesiono mi ze zaczeli szlaowac strop Jesli wszystko pojdzie z planem przed zima powinnam miec daszek. Natka rozumiem ze u Ciebie zaczynaja deskowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.09.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 natka no... bolszaja maszyna ale od dawna czekało już na nią przygotowane miejsce coś za coś.. miejsca trochę zabiera, ale wybierając ją mogliśmy zrezygnować z GWC, a to spory koszt, bo decyzdewaliśmy się na rekuperator już po zasypaniu fundamentów.. wusia Pan od drzwi zapomniał o wycenie.. o mojej też nie chce mi się juz z nim gadać.. zadzwoń do salonu Urzędowskiego w Zawierciu.. tam jest Pani, która ci niemal od ręki wyceni.. sorki, ze cię tak długo trzymałam bez odpowiedzi namiary na wylewkarzy prześlę jak małżon wróci - czyli jutro po południu.. ok? kakusku hydraulik przybył.. ciekawe czy jutro dotrze.. na zimę dom będzie stał super! oby nam jeszcze trochę pogoda tak dopisywała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 24.09.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Kakusek deskowanie to górale będą mieli w poniedziałekpo głowie jak się zjawią , oj była akcja w tym tygodniu mąż w pon wieczorem wybrał się do naszego szanownego pana Zbyszka od murowania , ale go ponoć nie zastał w domu biedak komórke zgubił i chyba przez to nie mógł się z nami skontaktować , we wt załatwiliśmy nową ekipe , chcieli wejść od środy tj 30/09 ,, ale tacy krórzy przyjdą pod warunkiem że zrobia nam już WSZYSTKO /kominy , reszte ścianek, instalacje , tynki , płytki ,panele , ogrodzenie itp itd / bo inaczej to im sie nie opłaca no i w sumie byliśmy się na to skłonni zgodzić ,aż tu nagle sms od szanownego pana Zbyszka że jak go nie wyp...... z budowy to zjawi się w pon z samego rana ,i należą nam się przeprosiny i wyjaśnienia ja myślałam że spadne z krzesełka w każdym razie po naradzie uznaliśmy że niech przyjadą , opieprz dostaną ale niech skończą to robotę bo dobrzy fachowcy to oni kurna chata są , w każdym razie przeciagneli nas na maxa ile dali rady porobili gdzieś indziej pozamykali jakieś etapy no to teraz mogą wpaść do nas , mnie tylko naprawde jest tak przykro , bo oni mają u nas zaledwie 5 dni roboty i dach byłby dalej robiony to tak nas potraktowali , a myśmy naprawde ich tutaj porządnie ugościli i spanie maja w normalnych warunkach i obaidki smaczne i wydawali sie naprawde zadowoleni no i .... Skaba a my mamy GWC + Rekuparator , ale przyznam że tą działką mąż się zajmował i niewiele o tym wiem , tzn coraz więcej się dowiaduje ale pewnie jak skorzystam to wtedy będe wiedział czy warto było tą stacje kosmiczną montowac w domu , ale co mi tam niech się mąż cieszy kasy naszporował to teraz szaleje i wszytskie nowinki technologiczne nam do domu by nawkładał Skaba a ja chyba sobie okulary musze kupić, albo bilobil w aptece dla ciebie kupić bo jakoś zdjęć deseczek nie widze, a wy dziewczyny ide się pakować jedziemy troche jodu powdychać nad morze na weekend , niech sie moja córa troche zahartuje bo dopiero miesiąc w przedszkolu ,a już 2 przeziębienia za nami , no i nam się przyda trochę odstresować po tym miesięcznym i bardzo męczącym i stresującym przestoju budowalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.09.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Skabusia nie przejmuj się przecież ja tych drzwi nie potrzebuję już a namiary też mogą być jutro rozumiem że zadowolona Pani z nich była i na jakie drzwi się zdecydowałaś w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.09.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 natka rzeczywiście pan Zbyszek na poważną próbę waszą cierpliwość wystawił niestety.. tak jest z większością fachowców.. do tej pory tylko Dłubusie przybyli do nas o czasie, a nawet wcześniej.. i jak kiedyś jeden dzień przyjść nie mogli to do nas dzownili i przepraszali.. złote chłopaki resztą wiecznie w niedoczasie o fotkach pamiętam jeno teraz na budowie taki sajgon, że nawet nie ma jak konkretnej fotki cyknąć.. zaczęłam deseczki w salonie układać to musiałam zmykać, bo po pierwsze Dłubusie sufit kleili.. po drugie hydraulik z grzejnikiem kanałowym się bawił.. po trzecie musiałam wreszcie pomierzyć to i owo i na zakupy lecieć.. no i jak zwykle czasu zabrakło odpocznijcie i nabierzcie sił! teraz są wam bardzo potrzebne! a córci to na pewno dobrze zrobi! wusiu dla mnie wylewkarze jak wylewkarze.. ale osoby, które trochę bardziej niż ja się na wylewkach znają bardzo je chwaliły.. ale najlepiej przyjedź i pomacaj sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts