wu 12.06.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 skabusiu po pierwsze strasznie wielki buziak za oprowadzenie nas po Twoim domku już go widzę bedzie śliczny za namiary na ekipę jeszcze drugi całus nawet mój mąż któy czasem szuka dziury wcałym był pod wrażeniem i bardzo Mu sie spodobała z tego pośpiechu to nawet nie zapytałam jak Twoja córeczka ma na imię śliczna lalunia niech rośnie bo ja powoli zaczynam się oglądać za panną dla mojego smyka co do ogrzewania to jestem pod wrażeniem rzeczywiście cena bardzo owszem tylko z mojego męża zmarzluch straszny i nie wiem czy by mi nie zamarzł przy 20 stopniach ale muszę przyznać że jest o czym myśleć chociaż gdzie mi tam jeszcze do ogrzewania ale już mi dzisiaj jakoś tak kolorowiej świat wygląda bo nagle coś sie zaczęło dzić projekt odebrany ekipa w fazie wyboru zaraz będę zdobywać pozwolenie no przeraża mnie to i ekscytuje równocześnie teraz będę jak mówi znajomy "przebierać uszkami" w oczekiwaniu na wycenę ach skabuniu a moze by tak jakąś kawkę za taki milutki początek znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.06.2008 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 wu miło nam było cię gościć u nas trzymam kciuki, żeby wycena wypadła po waszej myśli bardzo chętnie spotkam się na kaweczce (w tym tygodniu jesteśmy - jak mówi mój synio - na wczasach u dziadków, ale już w następnym wracamy do Myszkowa).. i koniecznie z synkiem, bo mój Bartek uwielbia zawierać nowe znajomości (dzisiaj nawiązał szybką znajomość z synkami aspecta i był niepocieszony jak odjechali ).. a córcia to Marysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.06.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 skabuniu a jak nam było miło oj trzymaj trzymaj bo jakoś sama się tak nakręcam na Twoją ekipę że aż sie z mężem o wycenę założyłam jak już wrócicie dajcie koniecznie znać i będziemy się umawiać a łobuziaka oczywiście że zabiorę ze sobą bo on też lubi nowych kolegów póki co ma tylko brata ciotecznego pod ręką Marysia ładniutko do Piotrusia pasuje powiem Ci lepszą rzecz przedwczoraj widziałam fantastyczne płytki na schody wejściowe (znaczy mnie oczarowały ) i tak sobie myślę że jakby cena była tego przyzwoita to może by tak kupić - mąż patrzy na mnie jak na łagodną wariatkę ale co mam zrobić podobają mi się strasznie - zauroczenie od pierwszego wejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 20.06.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 ściany stoją a gdzie fotki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.06.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 skabuniu mam nadzieję że niedługo już wracasz bo jutro będę Cię odwiedzać Pan Józef jeszcze wyceny nie zrobił ale muszę Mu zabrać oryginalny projekcik coby do pozwolonka podrzucić no i umówiliśmy się na jutro a przysięga się że na poniedziałek to już na pewno tak długo muszę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.06.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 ściany stoją a gdzie fotki??? nacykałam fotek i zanim zdążyłam je zgrać aparat poleciał do Egiptu ale już wrócił, więc jutro coś wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.06.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 skabuniu mam nadzieję że niedługo już wracasz bo jutro będę Cię odwiedzać Pan Józef jeszcze wyceny nie zrobił ale muszę Mu zabrać oryginalny projekcik coby do pozwolonka podrzucić no i umówiliśmy się na jutro a przysięga się że na poniedziałek to już na pewno tak długo muszę czekać wu jestem już w domku, więc daj tylko znać, o której do nas zajrzysz.. pan Józef się ociąga z wyceną, bo waha się co do planów na przyszły rok.. ale o tym pogadamy jak się spotkamy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.06.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 jak to czemu się waha a jutro to tak chyba gdzieś koło dziesiątej zależy jak moje Słońce wstanie bo niech się chociaż w sobote wyśpi a poza tym słabiutki jest bo jakiegoś wirusa gardłowego załapał i męczy Go gorączka po 39 stopni więc pójdzie na "przechowanie" do babci ale wiem co zrobię wyślę Ci sms-ka jak będę sie wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.06.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Witaj Sliczny dom nudujesz-moj faworyt przez dluuuuugi czas Niestety chociaz nie mam jeszcze ostatecznie wybranego projektu Lawenda pozostanie raczej w sferze marzen -wiadomo finanse Poczytalam ze chcesz zmienic okno okragle na polokrag-mysle ze bedzie to ladnie wygladalo.Ja bym dala jak najszersze Mam do Ciebie pytanie odnosnie ekipy-skad dokladnie masz ludzi?(czytalam ze gorale)Czy musisz im organizowac nocle,jedzenie itd? Jezeli to nie problem to tez poprosilabym o namiary do nich.Co prawda nie mam pojecia kiedy wystartuje z budowa i czy Twoja ekipa bedzie miala jeszcze wtedy wolne terminy ale zbieram namiary a noz widelec bede miala szczescie (co do terminu i wyceny oczywoscie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.06.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 kakusek podczytuję już długo dziennik Inez i forum Horyzontu i wiem, że też jesteś wielbicielką Lawendy no cóz.. finanse.. nie da się ukryć, że domek do tanich nie nalezy.. trzymam kciuki za pomyślny start!! co do okna łukowatego to będzie miało taką samą szerokość jak okno pod nim - czyli 270cm.. zastanawiamy się tylko jeszcze nad wysokością (70 lub 80cm).. mam nadzieję, że to będzie dobrze wyglądało - widziałam coś takiego na żywo i było nieźle co do ekipy to panowie mieszkają już w naszych okolicach kilka ładnych lat i wynajmują lokum na własną rękę i żywią się sami.. niestety.. myślą o powrocie w rodzinne strony.. namiary wysyłam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.06.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Hmmmmmm Lawenda to dom ktory mnie urzekl od pierwszego wejrzenia.Wczesniej myslalam ze bedziemy miec dzialke z wjazdem od poludnia -idealnie by na nia pasowaal.Mamy jednak inna dzialke z wjazdem od polnocnego zachodu-tez kierunki nie bylyby najgorsze -ale jadalnia wypada centralnie na poludnie a okno salonu byloby 6 metrow od drogi Niemniej jak widac nadal mysle o tym domku Widze ze to juz kolejna ekipa gorali ktora chce wracac do domu-co ich tak ciagnie w te gory W lipcu bede juz wiedziec cos konkretniejszego odnosnie swojego przyszlego domku wiec sprubuje sie z nimi skontaktowac. jeszcze raz dziekuje za namiary i trzymam kciuki za dalsze budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.06.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 kakusek jeszcze raz - trzymam kciuki za zrealizowanie twoich marzeń projekt Melodia też bardzo mi się podoba i bardzo ciekawe masz pomysły na zagospodarowanie pomieszczeń (odpisałam na PW ).. myślę, że wybierzesz z tych projektów to co najlepsze i naprawde będziesz bardzo zadowolona no cóż - czekamy na twój dziennik budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.06.2008 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 aspect widziałeś cegłe klinkierową na Lawendzie 14 (na forum Horyzontu)? to jest właśnie jedna z tych cegieł, którą ci pokazywałam.. my ostatecznie wybraliśmy tą drugą (z CRH).. niestety bardzo wiele zalezy od palety jaka się trafi - raz ma przebłyski bordowe, a raz brązowe.. (zaklepałam sobie te brązowe, ale ciekawe co mi się trafi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.06.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Na jaki kolor dachu sie zdecydowalas?Mi podobaja sie ciemne dachy chociaz kolro ceglasty tez jest niczego sobie i badz tu madrym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 21.06.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Częśc Skaba otwieram Twoje komentarze a tu proszę pytanie do mnie:) chyba jakaś intuicja (na pewno nie kobieca) :) Jescze raz dziekuje za wspólne oglądanie Lawendy. Mysle że na pewno pojawi sie jeszcze okazja aby nasi chłopcy mogli sie wspólnie pobawic. Po wizycie u Ciebie ogladałem cegłę klinkierową z crh i najbardziej przypadła mi do gustu rosa weiss i terra cota. A dzisiaj przechadzałem się po Lawendzie nr 4 (galeria horyzontu) u Andrzeja w podwrocławskich Siechnicach :) I powiem Ci że jest zaj....a. Andrzej zrobił trochę zmian ale wg mnie wszystkie sa fajne. Najpowazniejsza to podniesienie ścianki chyba o 28 cm. Pokoje na górze sa wręcz ogromne a bryła budynku nie straciła uroku dzięki wydłuzeniu krokwi. Salon jest wydłuzony o metr i nawet ze słupem jest przestronny. Też tak zrobię. Ma bardzo ładna cegłe klinkierową, zapomniałem spytac jaką. Jedyna smutna wiadomośc to koszty To co sobie zakładaliśmy (530 tys) wg Andrzeja na pewno nie wystarczy, no cóż za marzenia trzeba płacic damy rade Zrobiłem sporo zdjęc ale nie mogę ich rozpowszechniac bez zgody Andrzeja. Pozdrowionka dla Ciebie i Rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 21.06.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 aspect widziałeś cegłe klinkierową na Lawendzie 14 (na forum Horyzontu)? to jest właśnie jedna z tych cegieł, którą ci pokazywałam.. my ostatecznie wybraliśmy tą drugą (z CRH).. A jaka jeste na Lawendzie 14? Ty mi chyba pokazywałas FB GD z crh a tej drugiej to nie pamietam. Rozumiem że wybrałaś własnie FB GD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.06.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 na lawendzie 14 jest Mosa z Vandersandena, a ta druga to Rosa Weiss z CRH.. najśmieszniejsze jest to, że byłam dziś na składzie i na wystawie stały te cegły: Rosa z czerownymi naciekami i Mosa z brązowymi, a potem oglądałam cegły na palecie - i było dokładnie na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 21.06.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 ile Ci powiedzieli za rosę pełna i elewacyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.06.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 cena sugerowana przez CRH to 0,79euro, więc mniej więcej 3,28 brutto za cegłę i tak jest u nas na składzie.. w Centrum Klinkieru w Katowicach dostałam 3,20 (już z dowozem) - na razie .. o płytke nie pytałam Mosa jest tańsza.. ja mam szczęście do droższych rozwiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 21.06.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 tak wygląda rosa na elewacji http://dom.gazeta.pl/Ladny-Dom/1,72179,5132307.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts