Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

dzień dobry

Skabusia coś widzę że większe szanse miałabym u Ciebie :wink: jak u mojego małża on z gatunku skrzyżowanie osła z koniem - uparty sakramencko jak sobie coś umyśli o umarł w butach :(

witam się!!

wu no cos ty.. na każdego pana jest jakiś sposób :wink: kwestia tylko doboru metod... no i czasu :wink: przybądź no tu do mnie na grzane piwko z sokiem malinowym to i choroba ci przejdzie i na twojego pana obmyślimy jakiś iście napoleoński plan :wink: (mam nadzieję, że on nie czyta tego wątku :D :D :D )

Skabusia śliczości wygląda Twój daszek jak tylko sie podkuruję to lecem galopkiem na żywca oglądać i nic mnie przed tym nie powstrzyma :lol:

kuruj sie i przybywaj!! :D a tymczasem westchnienia ku niebu o pogodę ślij, coby naszym góralom lżej sie pracowało.. małż drzwi i okna pozabijał (na razie tylko folią), bo wiatr przenikliwy w tych naszych murach hula.. a tak może choc trochę im cieplej będzie :D

dzień dobry ja już nic nie mówię wyżaliłam sięu Ani bo u siebie się bojam :wink:

Sakbusia zajefajniście masz :D ten przyszły to teraz pojutrze czy za tydzień dopiero :wink:

wusia trzymaj się kochana!! niedługo miną te bolączki!! (a mnie właśnie rozbiera - co było do przewidzenia.. dzieciaki maja moja krew i zawsze chorujemy razem :evil: )

wyjeżdżamy 30-go września..

no na pewno nie będzie tak wiało to przyjemniej im będzie a poprawa ma być od środy z tego co słyszałam :D przybędę na pewno a kiedy Ty na te wojaże się wybierasz??

dzień doberek!

wyjeżdżamy w przyszły wtorek i wracamy za tydzień :D

poplakalam sie sie ze smiechu :lol:

anja ale chyba nie z powodu mojego wyjazdu? :D :D :D :D

no na pewno nie będzie tak wiało to przyjemniej im będzie a poprawa ma być od środy z tego co słyszałam :D przybędę na pewno a kiedy Ty na te wojaże się wybierasz??

dzień doberek!

wyjeżdżamy w przyszły wtorek i wracamy za tydzień :D

poplakalam sie sie ze smiechu :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nie to chcialam cytowac tylko to : :lol:

anja do łazienki to one sie zupełnie nie nadają.. przeciez to są antywłamaniowe

:lol:

anja mój małz juz tej drewnianej pdłogi nie da sobie z głowy wybic :D (to tak jak z tymi drewnianymi oknami).. juz technike układania opanowuje.. na poddasze damy jakieś polskie drzewko (dąb- o ile cena nas nie powali lub modrzew).. a na dół chciałam coś ciemniejszego - to sie jeszcze zobaczy... może jakiś egzotyk..

no właśnie.. wu czy mogłabys zagadnąć pewnego bliskiego ci osobnika o cenę takiej podłogi?? (oczywiście jak wydobrzeje..) a może ktoś ma takie dane? :D