wu 19.09.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 mnie też poleciało po brodzie dzieki Aniu kochana jesteś wezmę prosiaczka bez kelnera Skabusia nie chcem klepki chcę dechę ale masz fajniście z tym Egiptem o jakby mnie sie teraz przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.09.2008 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 mnie też poleciało po brodzie dzieki Aniu kochana jesteś wezmę prosiaczka bez kelnera Skabusia nie chcem klepki chcę dechę ale masz fajniście z tym Egiptem o jakby mnie sie teraz przydał nooo... o dechę mi chodziło uzyj swego wrodzonego wdzięku.. przeca ci się nie oprze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.09.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 dzień dobry Skabusia coś widzę że większe szanse miałabym u Ciebie jak u mojego małża on z gatunku skrzyżowanie osła z koniem - uparty sakramencko jak sobie coś umyśli o umarł w butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.09.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 dzień dobry Skabusia coś widzę że większe szanse miałabym u Ciebie jak u mojego małża on z gatunku skrzyżowanie osła z koniem - uparty sakramencko jak sobie coś umyśli o umarł w butach witam się!! wu no cos ty.. na każdego pana jest jakiś sposób kwestia tylko doboru metod... no i czasu przybądź no tu do mnie na grzane piwko z sokiem malinowym to i choroba ci przejdzie i na twojego pana obmyślimy jakiś iście napoleoński plan (mam nadzieję, że on nie czyta tego wątku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.09.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Ale Ania pyszności serwuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.09.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Skabusia śliczości wygląda Twój daszek jak tylko sie podkuruję to lecem galopkiem na żywca oglądać i nic mnie przed tym nie powstrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.09.2008 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Skabusia śliczości wygląda Twój daszek jak tylko sie podkuruję to lecem galopkiem na żywca oglądać i nic mnie przed tym nie powstrzyma kuruj sie i przybywaj!! a tymczasem westchnienia ku niebu o pogodę ślij, coby naszym góralom lżej sie pracowało.. małż drzwi i okna pozabijał (na razie tylko folią), bo wiatr przenikliwy w tych naszych murach hula.. a tak może choc trochę im cieplej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.09.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 no na pewno nie będzie tak wiało to przyjemniej im będzie a poprawa ma być od środy z tego co słyszałam przybędę na pewno a kiedy Ty na te wojaże się wybierasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.09.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Kochana te niebieskie drzwi mnie powalily, musze pokazac Dejwowi coby mi takie same zrobil np w lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.09.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 no na pewno nie będzie tak wiało to przyjemniej im będzie a poprawa ma być od środy z tego co słyszałam przybędę na pewno a kiedy Ty na te wojaże się wybierasz?? dzień doberek! wyjeżdżamy w przyszły wtorek i wracamy za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.09.2008 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Kochana te niebieskie drzwi mnie powalily, musze pokazac Dejwowi coby mi takie same zrobil np w lazience anja do łazienki to one sie zupełnie nie nadają.. przeciez to są antywłamaniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.09.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 no na pewno nie będzie tak wiało to przyjemniej im będzie a poprawa ma być od środy z tego co słyszałam przybędę na pewno a kiedy Ty na te wojaże się wybierasz?? dzień doberek! wyjeżdżamy w przyszły wtorek i wracamy za tydzień poplakalam sie sie ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 dzień dobry ja już nic nie mówię wyżaliłam sięu Ani bo u siebie się bojam Sakbusia zajefajniście masz ten przyszły to teraz pojutrze czy za tydzień dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.09.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 dzień dobry ja już nic nie mówię wyżaliłam sięu Ani bo u siebie się bojam Sakbusia zajefajniście masz ten przyszły to teraz pojutrze czy za tydzień dopiero wusia trzymaj się kochana!! niedługo miną te bolączki!! (a mnie właśnie rozbiera - co było do przewidzenia.. dzieciaki maja moja krew i zawsze chorujemy razem ) wyjeżdżamy 30-go września.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.09.2008 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 no na pewno nie będzie tak wiało to przyjemniej im będzie a poprawa ma być od środy z tego co słyszałam przybędę na pewno a kiedy Ty na te wojaże się wybierasz?? dzień doberek! wyjeżdżamy w przyszły wtorek i wracamy za tydzień poplakalam sie sie ze smiechu anja ale chyba nie z powodu mojego wyjazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.09.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 no na pewno nie będzie tak wiało to przyjemniej im będzie a poprawa ma być od środy z tego co słyszałam przybędę na pewno a kiedy Ty na te wojaże się wybierasz?? dzień doberek! wyjeżdżamy w przyszły wtorek i wracamy za tydzień poplakalam sie sie ze smiechu nie to chcialam cytowac tylko to : anja do łazienki to one sie zupełnie nie nadają.. przeciez to są antywłamaniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.09.2008 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 anja mój małz juz tej drewnianej pdłogi nie da sobie z głowy wybic (to tak jak z tymi drewnianymi oknami).. juz technike układania opanowuje.. na poddasze damy jakieś polskie drzewko (dąb- o ile cena nas nie powali lub modrzew).. a na dół chciałam coś ciemniejszego - to sie jeszcze zobaczy... może jakiś egzotyk.. no właśnie.. wu czy mogłabys zagadnąć pewnego bliskiego ci osobnika o cenę takiej podłogi?? (oczywiście jak wydobrzeje..) a może ktoś ma takie dane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.09.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 super wyglada Wasz dom, i ten komin tez super rodzice placili za parkiet debowy (ale klepki 50x7.5 cm) cos 200zł m2 merbau jest w podobnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.09.2008 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 dziekuje anju to już jakieś wyobrażenie o cenach mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 ja też bym chciała zobaczyć na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts