Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

temat jest na tapecie.. nie dostałam jeszcze wyceny od pana L... ale wszystkie pozostałe, które mam nie wyglądają zbyt optymistycznie :cry:

aktualnie taki wzór jest dyskutowany, bo wstęgi na moich schodach nie wyszłyby zbyt ładnie.. nie da się ich płynnie sprowadzić:

http://i36.tinypic.com/w15sid.jpg

Skaba, ale się rozpędziliście z robotą ale to fajnie ,

deseczki , panele śliczne a schody no całkiem całkiem , ciekawe , podobają mi się tylko te szyby :-? przy dzieciach hmmmm

a u nas też NARESZCIE coś się dzieje górale wrócili i murują oj dzisiaj było mnóstwo decyzji do podjęcia odnośnie ścianek , i nareszczie lasek nam znikł z domu

a jutro przyjeżdża klinkier :)

jak dojedzie zrobie fotki , troche się martwie czy nie będzie za jasny ale chcemy wykańczać też tą ściane pod tarasem więc tam nie chciałam aby było zbyt ciemno i wybraliśmy właśnie troszke jaśniejszy mam nadzieje że będzie oki :)

Iza a ty masz jeszcze zapas cegły czy płytek klinkierowych ?

a teraz męcze jeszcze temat okien najwyższy czas aby je zamawiać , wiem że drewniane , ale mam problem z kolorem -niestety nie podoba mi się ani orzech bo jak dla mnie za ciemny ani złoty dąb bo troszke oklepany i za jasny jak dla mnie więc chciałabym coś pośrodku : teak lub afromozja ,ale z tymi kolorami pojawia się problemy z wyborem do kpl głównie bramy garażowej która chciałabym aby była w tym samym kolorze

, pierwsza wersja była taka aby zamówić bramę drewnianą lakierowaną w tym samym kolorze co okna ,ale jaka bedzie jej trwałość, tego się troche obawiam

jejuuu jak miło, że ktoś za mną tęskni :D :D :D

no to tak... po pierwsze i najważniejsze - dostałam moje drzwi w takiej cenie, o jakiej nawet nie myślałam.. i to zupełnie przez przypadek :D :D :D chyba zostanę zawodowym negocjatorem :D :D :D

natka zapas cegły mam.. i to spory :D ale tylko na razie, bo jeszcze czeka nas ozdobienie elewacji :D gdzie twoje foteczki, hę? :D

u nas szyba na schodach, jeśli w ogóle będzie, to będzie tylko na samej górze.. zobaczymy.. cieszę się, że twoi górale dotarli :D

wusia ojj ja ci moich elektryków i hydraulików nie polecę.. fachowcy dobrzy, ale męczy mnie już ta ich robota.. tynkarzy mogę polecić, ale ty chyba chcesz tynki tradycyjne, tak?

no to gratuluje pani negocjator !

ja się ostatnio zastanawiałam nad zatrudnieniem mojego szwagra do negocjacji -Krakus także on to się dopiero umie targować ma to we krwi :D

pewnie oboje byśmy na tym dobrze wyszli :) bo mnie i mojemu mężowi to ciężko coś idzie choć chyba się powoli wyrabiamy , kto wie może pod koniec budowy będziemy tacy dobrzy jak i ty

fotki cegły uhm no to teraz to ja zapomniałam sfotografować :roll: ,

natomaist górale .... ech

znowu ich nie ma :(

ścianki postawione ale , kominy jeszcze nie :cry:

wczoraj wieczorem wyjechali mają być w pon /podobno/a jak nie to się zastrzele :-?

pzdr