mario31 28.09.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Skabuniu ja bym zrobiła tak jak w projekcie. Po pierwsze bardzo mi się podobają takie wstawki, a po drugie to bardzo praktyczne rozwiązanie szczególnie na tarasie. Na pewno też o wiele bardziej kosztowne, ale jak się zdecydujesz to nie będziesz żałować...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.09.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 muszę przeliczyć na ile wystarczy mi cegły klinkierowej, bo wolałabym już jej nie dokupować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.09.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 No to licz, licz - mam nadzieję, że wystarczy...! Napisz jeszcze proszę na czym stanęło w kwestii schodów..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.09.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 temat jest na tapecie.. nie dostałam jeszcze wyceny od pana L... ale wszystkie pozostałe, które mam nie wyglądają zbyt optymistycznie aktualnie taki wzór jest dyskutowany, bo wstęgi na moich schodach nie wyszłyby zbyt ładnie.. nie da się ich płynnie sprowadzić: http://i36.tinypic.com/w15sid.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 29.09.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Skaba, ale się rozpędziliście z robotą ale to fajnie , deseczki , panele śliczne a schody no całkiem całkiem , ciekawe , podobają mi się tylko te szyby przy dzieciach hmmmm a u nas też NARESZCIE coś się dzieje górale wrócili i murują oj dzisiaj było mnóstwo decyzji do podjęcia odnośnie ścianek , i nareszczie lasek nam znikł z domu a jutro przyjeżdża klinkier jak dojedzie zrobie fotki , troche się martwie czy nie będzie za jasny ale chcemy wykańczać też tą ściane pod tarasem więc tam nie chciałam aby było zbyt ciemno i wybraliśmy właśnie troszke jaśniejszy mam nadzieje że będzie oki Iza a ty masz jeszcze zapas cegły czy płytek klinkierowych ? a teraz męcze jeszcze temat okien najwyższy czas aby je zamawiać , wiem że drewniane , ale mam problem z kolorem -niestety nie podoba mi się ani orzech bo jak dla mnie za ciemny ani złoty dąb bo troszke oklepany i za jasny jak dla mnie więc chciałabym coś pośrodku : teak lub afromozja ,ale z tymi kolorami pojawia się problemy z wyborem do kpl głównie bramy garażowej która chciałabym aby była w tym samym kolorze , pierwsza wersja była taka aby zamówić bramę drewnianą lakierowaną w tym samym kolorze co okna ,ale jaka bedzie jej trwałość, tego się troche obawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 dobry wieczór Skabusia zadzwoniłam do pana od wylewków chyba się dogadamy z tynkarzem gadu w niedzielę został hydraulik i elektryk chcę tanich i dobrych ma ktoś takich a co z drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 dobry wieczór Skabusia no gdzie Cię znowu nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.09.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Wusia nie tylko Ty tesknisz za Skabka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.10.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 jejuuu jak miło, że ktoś za mną tęskni no to tak... po pierwsze i najważniejsze - dostałam moje drzwi w takiej cenie, o jakiej nawet nie myślałam.. i to zupełnie przez przypadek chyba zostanę zawodowym negocjatorem natka zapas cegły mam.. i to spory ale tylko na razie, bo jeszcze czeka nas ozdobienie elewacji gdzie twoje foteczki, hę? u nas szyba na schodach, jeśli w ogóle będzie, to będzie tylko na samej górze.. zobaczymy.. cieszę się, że twoi górale dotarli wusia ojj ja ci moich elektryków i hydraulików nie polecę.. fachowcy dobrzy, ale męczy mnie już ta ich robota.. tynkarzy mogę polecić, ale ty chyba chcesz tynki tradycyjne, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.10.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Skabus cos ostatnio masz duze szczescie do sporych upustow-oby tak dalej to jeszcze na wakacje pieniazki zostana Ja tez mam dobre wiesci bo Pan od kominkow ( z netu) upewnil mnie ze bede mogla podpiac taki duzy wklad do swojego komina wiec nie bede juz zmieniac jego przekroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 01.10.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 kakusku super, że nie musisz zmieniąć komina!!! skabuś merbau śliczne bardzo mi siępodoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 dobry wieczór Skabusia a o wejściowych ewentualnie dla mnie nic nie wiesz co do tynków to może w niedzielę cosik wiedzieć będę, z Twoich wylewkarzy pewnie skorzystam a resztę muszę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.10.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 kakusku ostatnio jestem nastawiona na walkę o każdą złotóweczkę.. może dlatego, że tak szybko topnieją trochę czasu zajmują mi poszukiwania, ale się opłaca - właśnie zamówiłam kabinę prysznicową we Wrocławiu.. o 700zł taniej niż mi proponowano w naszych sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.10.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 justyś cieszę się, ze ci się podoba chciałam troszkę inne, ale ważne, że jest bałam się, że będę musiała wybrać panel, a nigdzie nie mogłam znaleźć takie, który by mi odpowiadał wusiu nie dostałam odpowiedzi w sprawie drzwi.. w Zawierciu będzie szybciej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 nie no pytam bo ostatnio pytałas czy dzwoniłam do Zawiercia bo pan od drzwi wydawał się chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.10.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 eee chętny to on nie był.. ja w końcu wymęczyłam to co chciałam od niego, ale w międzyczasie już tyle mu się rzeczy napsuło, że aż się dziwię, że ten jego sklep jeszcze jest ale opłacało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 super że Ci się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.10.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 wusia jakie "udało się"??? profesjonalizm negocjacyjny w każdym calu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.10.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 jakkolwiek to nazwać liczy się efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 01.10.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 no to gratuluje pani negocjator ! ja się ostatnio zastanawiałam nad zatrudnieniem mojego szwagra do negocjacji -Krakus także on to się dopiero umie targować ma to we krwi pewnie oboje byśmy na tym dobrze wyszli bo mnie i mojemu mężowi to ciężko coś idzie choć chyba się powoli wyrabiamy , kto wie może pod koniec budowy będziemy tacy dobrzy jak i ty fotki cegły uhm no to teraz to ja zapomniałam sfotografować , natomaist górale .... ech znowu ich nie ma ścianki postawione ale , kominy jeszcze nie wczoraj wieczorem wyjechali mają być w pon /podobno/a jak nie to się zastrzele pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts