skaba 08.10.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 natka ale postępy! bardzo ładny ten twój klinkier justyś to był dosyć ryzykwny zakup, bo nie widział go wcześniej, ale jestem nim zachwycona niestety półka wyszła trochę nieteges.. ale powiedziałam, że nie przymknę na to oka, bo teraz jest jeszcze czas na poprawki, a potem już po wszystkim.. no będziemy przerabiać.. ciekawe co z tego wyjdzie po zmianach na tematy seksualne się nie wypowiadam, bo...echhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dobry wieczór Skabusia jak to wywaliłaś kominkarzy i co z elektrykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 08.10.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Iza jakie echhhh, ma być Achhhh i Ochhh !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 dobry wieczór Izuli jak zwykle niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 09.10.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no coś nas tu zaniedbuje ostatnimi czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.10.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 jestem wusiu kominkarzy wywaliłam i już! i tak za długo czekałam nie ma zastrzeżeń co do jakości ich pracy, ale co do tempa.. spóźnili sie o ponad miesiąc.. i zablokowali roboty Dłubusiom.. gdybym ich poprosiłam o poprawki to nie wiem czy na święta by zdążyli ale Dłubusie się za to wezmą i będzie gites - jak wrócą, bo opuścili nas na około dwa tygodnie natusia są i achy i ochy.. np. na chwilę obecną - na widok mojej Le Rablowej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.10.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 wusiu jak chcesz to dam ci namiary na elektryka i rozmów się z nim - jak ci się spodoba to bierz.. fachowiec jest raczej dobry i solidny.. jak zwykle ma trochę problemy z czasem, ale jak go potrzebowaliśmy to zawsze się zjawiał.. denerwowuje mnie tylko to, że nie kończy tej instalacji od ręki tylko robi po kawałku (tak, żeby innych robót nie blokować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.10.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 wusiu jak chcesz to dam ci namiary na elektryka i rozmów się z nim - jak ci się spodoba to bierz.. fachowiec jest raczej dobry i solidny.. jak zwykle ma trochę problemy z czasem, ale jak go potrzebowaliśmy to zawsze się zjawiał.. denerwowuje mnie tylko to, że nie kończy tej instalacji od ręki tylko robi po kawałku (tak, żeby innych robót nie blokować)wszyscy elektrycy mają chyba tak samo Chłopaki pewnie to samo mówią o moim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.10.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Przegapilam Le Rablowa lazieneczke Moj ma jutro dotrzec z fotami wiec w tyg postaram sie cos wrzucic (albo poprosze o pomoc ) Milej soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.10.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 ja tez nie widze lazienki dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 10.10.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 hej hej! łazienka jeszcze nie sfotografowana, bo zakończona dopiero wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 dzień dobry Skabusia znaczy że jak czego nie robi albo co robi bo się pogubiłam ja póki co to potrzebuję elektryka do kabelków żeby przed tynakrzem zdążył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 10.10.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 no to mi ulżyło , ale my chętnie też powzdychamy do tej łazieneczki tylko nam ją pokaż zmiana tynku a dlaczego i niby na jaki ? a jeśli możesz przypomnieć jeszcze jaki ty wybrałaś ? , kakusek ze zdjęciami POMOŻEMY ! albo poślij na poczte a ja ci wkleje fotki na forum , ale może lepiej jak sama się już nauczysz , może ci sie spodoba wklejanie zdjęć i zaczniesz to robić częściej ,, u nas od pon wreszcie wchodzą na dach z folią i dachówką modle się jeszcze o dobrą pogode na najbliższe 3,4 tygodnie żeby ta robota jakos sprawniej im szła , a my w międyczasie zmieniliśmy dachówkę bo sirius ma jakieś fabryczne przebaierwienia wpadające w brąz na każdej dachówce , niby tego nie było aż tak bardzo widać , ale mnie sama świadomość tego juz bardzo denerwowała , więc mamy Rupp Ceramika Rubin V 13 i Okna już chyba też wybrane zrobiliśmy sobie dzisiaj jeszcze wycieczke do Wrocławia gdzie produkują okna z dwóch firm moich faworytów , w pon ostateczna wycena i trzeba podpisywac umowe , reazlizacja może się uda w 6 tyg ,, obyyy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.10.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Natka fotki wkleilam u Efilki (znalazlam super skrotowa instrukcje w 4 pkt wiec jakos to opanowalam Ja rowniez niezdecydowalam sie na siriusa antracytowego ze wzgledu na te "rysy'brazowe Na szczescie na skladzie gdzie ogladalam dachowki gosc mial je nieposegregowane i mozna bylo to zobaczyc. U nas w poniedzialek koncza muralte (dzis przerwal im deszcz) wiec z konstrukcja dachu wystartuja dopiero w polowie tyg lub od 19 pazdziernika dlatego ladna pogoda niech utrzyma sie rowniez i dla mnie Ja na 90 \% jestem zdecydowana na okna thermo elita (jezierski) ale dzis zauwazylam ze okno tarasowe (HRS ) ma taka brzydka maskownice na dole drzwi i jest maly zgrzyt.Nie wyobrazalam sobie ze tak to wyglada http://img96.imageshack.us/img96/6545/picture064g.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 a na jaki kolor Cię namawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.10.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Wusia ja jeszcze z nimi o tym nie rozmawialam bo na pierwszy ogien poszedl tam maz i on wlasnie porobil przykladowe foty.Z tego co widze to wiekszosc okien w okleinie zlotego debu ma klamki stare zloto wiec pewnie i okucia i ta listwa maskujaca jest w identycznym kolorze.Ja ogolnie zlota nie lubie dlatego myslalam o srebrnych klamkach ale wtedy srebrna listwa jeszcze bardziej bedzie sie wybijac.Totalnie zglupialam po zobaczeniu tej foty bo szczeze powiedziawszy nie zwrocilam u innych inwestorow uwagi na ten detal.Najbardziej odpowiadalaby mi maskownica w kolorze okleiny lub jakas brazowa .Ja to chyba lubie utrudniac sobie zycie skoro zawracam sobie glowe takimi duperelami A Ty jak masz to rozwiazane u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Kakusku szczerze mówiąc to pierwszy raz widzę takie rozwiązanie ja mam zamówione okna z Krakowa i w żadnych drzwiach balkonowych czegoś takiego nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.10.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Wusia w Oknoplascie zamowilas? Te zdjecia tez sa z Krakowa (jezierski) i ta "maskownica" jest przy drzwiach typu HRS Moze Ty nie masz takich drzwi uchylno-przesownych tylko "zwyczajnie" otiwerane?Oknoplast tez stosuje maskownice (widzialam na fotce u jednej forumowiczki wiec pewnie masz inny typ drzwi lub nie zwrocilas uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.10.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Wusia w Oknoplascie zamowilas? Te zdjecia tez sa z Krakowa (jezierski) i ta "maskownica" jest przy drzwiach typu HRS Moze Ty nie masz takich drzwi uchylno-przesownych tylko "zwyczajnie" otiwerane?Oknoplast tez stosuje maskownice (widzialam na fotce u jednej forumowiczki wiec pewnie masz inny typ drzwi lub nie zwrocilas uwagi Hejka! Ja mam okna z Oknoplastu, uchylno-przesuwne. Mają listwę maskującą, inaczej sie nie da, bo byłoby widać szynę. Moje okna są w kolorze amarena, a listwa jest ciemnobrązowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.10.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Kasia a moglabym prosic o haslo do twoich zdjec juz jakas fotke tego maskowania?Widze ze ten kolor amarena jest podobnie jasny jak zloty dab wiec zobaczylabym jak to wyglada z brazowa maskownica Ja zastanawialam sie nad srebrnymi klamkami ale wtedy okucia chyba tez pownnam dac w tym kolorze Wlasciwie to nie robilam wyceny w Oknoplascie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts