skaba 16.10.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 już na ciebie tu i ówdzie nakrzyczałam, ze do nas przyjeźdżasz i nic nie mówisz Marysiu mam jutro umówione spotkanie za Zawierciem i nie wiem, o której stamtąd wrócę.. ale stanę na głowie, coby dotrzeć na czas o której mniej więcej miałabyś dla mnie czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.10.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Skabuniu na 11-tą chcę być w sklepie z firankami. Mam nadzieję, że szybciutko wycenię roletki i pędzę do Wusi. Ciężko mi ocenić ile nam zejdzie, więc może zdzwonimy się jak już będziemy kończyć zwiedzanie? Ale jak masz jakiś wyjazd, to nie przejmuj się - na pewno będzie jeszcze okazja żeby się spotkać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.10.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Marysiu zdzwońmy się! jade na spotkanie na 10tą i postaram się uwijać jak najszybciej, ale może być kiepsko, bo na sam dojazd potrzeba około godzinki.. ale aż mnie skręca na mysl, że będziesz tak bliziutko i miałybyśmy się nie zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.10.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Dokładnie tak zróbmy! O godzinie 14-tej muszę najpóźniej wyjechać do domku, więc jak coś to będziemy w kontakcie. Nic się nie martw - jak zamówię firanki to będę musiała przyjechać żeby je odebrać...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.10.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 marysiu, wusiu dziekuję za odwiedziny może ktoś jeszcze chce do nas zajrzeć?? choć teraz nie wygląda to zbyt ciekawie.. nie bylam na budowie ponad tydzień i strrrasznie mi naśmiecili ci moi fachowcy no i wszystko porozgrzebywane i nie skończone.. i dużo pierdółek do poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 17.10.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Skabuniu ja również bardzo dziękuję za spotkanie i możliwość zobaczenia Twojej pięknej Lawendy!!! Śliczny masz domek i pięknie go wykańczasz. Do poprawki zostały naprawdę drobiazgi, którymi nie masz się co przejmować! Powodzenia Kochana, bo już niewiele do końca Wam zostało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 dobry wieczór Skabusia dzięki za zwiedzanko, macanko i możliwość poprzestawiania sobie pewnych rzeczy w celach poglądowych pięknie masz nie marudź widziałaś jaki ja mam bajzel i please pamietaj o elektryku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 17.10.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Iza a gdzie to kamuflujesz te zdjęcia wnętrza? w wizualkach nie znalazłem.? pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.10.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 aspect poszło na PW marysiu, wusiu dziękuję za słowa otuchy ale przyznam, że jak wczoraj weszłam na tą zagraconą budowę to wizja przeprowadzki odsunęła sie w czasoprzestrzeni bardzo bardzo daleko.. Dlubusie pilnowali porządku, więc za kazdym razem jak przyjechałam na budowę to widać było te kroki do zamieszkania.. mam nadzieję, że odezwa się pod koniec tygodnia i wrócą do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 18.10.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Skaba , widze prowadzi otwarty dom , na parapetówkę ci się wszyscy chętnie zwalimy , ja zaopatrze ją w winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.10.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Natka przybywajcie!! obym ja tylko tej parapetówy doczekała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 dobry wieczór Skabusia doczekasz spokojnie a my razem z Tobą i co z dechami zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.10.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Tydzien temu padlo mi lacze i nie moglam doczekac sie przybycia ekipy RR.Codziennie gadali ze juz juz wysylaja inzyniera a mi robily sie coraz wieksze zaleglosci forumowe.Wkoncu maz nie wytrzymal i wczoraj zmienil dostawce internetu i znow moge polaczyc sie ze swiatem ci niniejszym czynie Skabus chyba nie musze pisac ze tez badzo prosze o linka do fotek Natka ja zdecydowalam sie na dachowke cementowa brass antracyt w powloce cisar. Mario wybralam okna w najpopularniejszym kolorze zloty dab Pewnie sa i ladniejsze kolorki ale z racji ze nie moge zobaczyc ich na zywo wolalam nie ryzykowac i wybralam "zlotego" gdyz obecnie mam takie tutaj i jakos mnie nie odrzucaja Masz racje maskownice mozna zamowic w kolorze ciemny braz a nawet jak sie dowiedzialam istnieje mozliwosc pomalowania jej na kolor okien (tak przynajmniej twierdza na froum) Na razie wstryzmalam sie z ostatecznym zamowieniem gdyz nie podoba mi sie iz firma daje tylko 1 rok gwarancji na montaz (jak dla mnie to smiesznie malo ) Wusia kiedy bedziesz miala swoje okienka i na jaki okres Oknoplast dal Ci gwaracje na montaz?-napisalam juz do nich dwa maile z prosba o wycene i nie odpisuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.10.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 kakusku myślami cię ściągnełam zastanawiam się gdzie cię wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.10.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 wusiu deseczek nie kupiłam.. boje się zaryzykować.. będa białe kafle i drewniane dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.10.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Nawet nie wiesz jak przez ten tydzien fiksowalam -jestem uzalezniona od forum a tu taki klops Dziekuje za linka-tez choruja na lazieneczke w le rable Jesli dobrze policzylam to okno w lazience masz na wysokosc okolo 110 cm?Mi okna na stronie polnocnej wyszly dosc wyosko i bedziemy musieli je powiekszac aby obnizyc nieco parapety (przynajmniej w lazience i kotlowni) Chcialam obnizyc cale okna ale nie podoba mi sie metoda majstra "zaklejenia" powstalej dziury miedzy obecnym nadprozem a ewenuwalnym obnizonym oknem.Wg niego wystarczy to "zatkac" styropianem a ja nie wyobrazam sobie takiej kombinacji przy 25-30 cm otworze wiec wole powiekszyc okna w dol zostawiajac nadproza takie jak sa obecnie. Najgorsze to nagle nadejscie zimy bo do dachu przyjda dopiero w polwoei tygodnia i to tylko zrobic pierwsza konstrukcje .Potem jeszcze trzeba dokonczyc kominy i dopiero kryc dachoweczka.Cala ta moja budowa jakis wyscig z pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 my obnizyliśmy przyklejając suporeks - okna w garażu wyszły w świetle bramy czego nikt nie wziął pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 skabuniu bedziesz zadowolona z tych kryształowych zwisów - widziałam je u koleżanki i śliczne refleksy dają. w dodatku nie są trudne do utrzymania w czystości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 19.10.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 IZA jak już tyle przeżyłaś to ty dożyjesz napewno , prędzej to ja nie wiem czy dożyje , kurcze ile to wszystko nerwów kosztuje , cały ten tydzień dał nam popalić nerwy na skraju wytrzymałości, przez tą pogodę górale nie zrobili kompletnie nic , więc dzisiaj w nocy wiedząc że mają przyjechać nie spałam tylko patrzyłam w niebo czy znowu ma zamiar padać sypać itp , ale chyba pogoda się poprawi na jakiś czas no i zaczeli FOLIOWAĆ jejku jak się ciesze!!! YUPI , może jednak zdążymy przed złą zimą , także stawiam wszystkim winko do koloru do wyboru wg uznania http://images45.fotosik.pl/217/1da96e8e5f2212db.jpg no to cieszymy się z twojego powrotu Małgosiu też się zastanawiałam gdzie się podziewasz , a z tymi oknami to masz rację przynajmniej nie będziesz tak świrować jak ja aby wszystko fajnie dobrać do koloru okien tzn rolety i brame garażową bo w złotym dębie jest wszystko, także masz dylemacik z głowy Iza[/ a czy ty pamiętasz może ile zostawiliście cm od chudziaka na gotowo ?wg projektu jest 13 cm i ile dawaliście ocieplenia pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 dobry wieczór Kakusku okienka czekają gotowe od marca muszę tylko krzyknąć uuu i już się wstawią a gwarancję na montaż szczerze mówiąc nie wiem wiem że montaż przez nich przedłuża gwarancję na okna ale na sam monataż to nie wiem musiałabym zapytać przy czym ja mam tą dobrą systuację że goscia znam już kilka lat i zawsze mam go pod ręką i mogę mu serce wyrwqac jak coś nie tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts