wu 21.09.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Skabusia jak wiadomej osobie wcześniej łba nie ukręcę to zapytam ja małżowi dzisiaj oznajmiłam że na dole niech będą panele, u dzieci na górze mogą być panele ale u siebie w sypialni to ja żądam dech i nic mnie to nie obchodzi nie zmienię zdania a jak będzie rozrabiał nie dostanie następnej zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.09.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 ja też bym chciała zobaczyć na żywo efilko daleko nie masz, a moje drzwi stoją otworem, więc daj tylko znac kiedy i przybywaj!! bardzo bardzo serdecznie zapraszam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.09.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Skabusia jak wiadomej osobie wcześniej łba nie ukręcę to zapytam ja małżowi dzisiaj oznajmiłam że na dole niech będą panele, u dzieci na górze mogą być panele ale u siebie w sypialni to ja żądam dech i nic mnie to nie obchodzi nie zmienię zdania a jak będzie rozrabiał nie dostanie następnej zabawki eee nie ukręcaj.. przyda sie jeszcze cholibka a u nas w rodzinie mamy silnego przeciwnika dech.. niedobrze.. oj niedobrze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.09.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Skabusia jak wiadomej osobie wcześniej łba nie ukręcę to zapytam ja małżowi dzisiaj oznajmiłam że na dole niech będą panele, u dzieci na górze mogą być panele ale u siebie w sypialni to ja żądam dech i nic mnie to nie obchodzi nie zmienię zdania a jak będzie rozrabiał nie dostanie następnej zabawki eee nie ukręcaj.. przyda sie jeszcze cholibka a u nas w rodzinie mamy silnego przeciwnika dech.. niedobrze.. oj niedobrze.. kto nie lubi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 ja też bym chciała zobaczyć na żywo efilko daleko nie masz, a moje drzwi stoją otworem, więc daj tylko znac kiedy i przybywaj!! bardzo bardzo serdecznie zapraszam!! skabuniu jak tylko pogoda się ustabilizuje na jakimś bardziej sprzyjającym poziomie to bardzo chetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 a propos oświetlenia może to wina mojego monitora ale dwa pierwsze wyglądają jak zardzewiałe rurki. dobrze że nie mają kształtu tego ostatniego bo by wyglądały jak rurka na flagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.09.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 jeszcze jedno jak lampa nie wasza to bym nie zakładała że zawsze będzie świecić (to a propos latarni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.09.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Skabusia jak wiadomej osobie wcześniej łba nie ukręcę to zapytam ja małżowi dzisiaj oznajmiłam że na dole niech będą panele, u dzieci na górze mogą być panele ale u siebie w sypialni to ja żądam dech i nic mnie to nie obchodzi nie zmienię zdania a jak będzie rozrabiał nie dostanie następnej zabawki eee nie ukręcaj.. przyda sie jeszcze cholibka a u nas w rodzinie mamy silnego przeciwnika dech.. niedobrze.. oj niedobrze.. kto nie lubi? niestety.. mój tatko rzeczywiście miał trochę przygód z drewnianymi podłogami.. i w domu i w firmie.. ciężko go przekonać... pamiętasz jak opowiadałam o bujaniu się na obcasach w czasie narady i dziurach w panelu? to nie był panel to deska barlinecka wiem, ze jest różnica między deską barlinecką, a dechami, ale za mało mam argumentów.. no oczywiście moge go nie przekonywać i robić po swojemu.. ale.. zawsze jest jakieś ale.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.09.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 a propos oświetlenia może to wina mojego monitora ale dwa pierwsze wyglądają jak zardzewiałe rurki. dobrze że nie mają kształtu tego ostatniego bo by wyglądały jak rurka na flagę no własnie.. dlatego musze obejrzec je w realu.. nic innego drewnopodobnego nie znalazłam.. jeszcze nie mam pomysłu na te kinkiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.09.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 ja też bym chciała zobaczyć na żywo efilko daleko nie masz, a moje drzwi stoją otworem, więc daj tylko znac kiedy i przybywaj!! bardzo bardzo serdecznie zapraszam!! skabuniu jak tylko pogoda się ustabilizuje na jakimś bardziej sprzyjającym poziomie to bardzo chetnie jak tylko będziesz miała ochotę - daj znać!! czekam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.09.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 pamietam, pamietam, ale deska barlinecka to nie drewno, slyszalam o niej nienajlepsze opinie a Twoja ja potwierdza, drzewo to drzewo, nie wyobrazam sobie czegos innego na podlodze, dasz rade go przekonac, wiem to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.09.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 jeszcze jedno jak lampa nie wasza to bym nie zakładała że zawsze będzie świecić (to a propos latarni) lampa nie nasza ale podjazd i tak jakoś oświetlimy.. może jednak dac światełka w podbitce na linii garażu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.09.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 jeszcze jedno jak lampa nie wasza to bym nie zakładała że zawsze będzie świecić (to a propos latarni) lampa nie nasza ale podjazd i tak jakoś oświetlimy.. może jednak dac światełka w podbitce na linii garażu?? ja daje tak jest bezpiecznie, zawsze dobrze wyglada, a oswietlenie drogi to mi sie podoba takie plaskie na rowni z poziomem kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.09.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 jeszcze jedno jak lampa nie wasza to bym nie zakładała że zawsze będzie świecić (to a propos latarni) lampa nie nasza ale podjazd i tak jakoś oświetlimy.. może jednak dac światełka w podbitce na linii garażu?? ja daje tak jest bezpiecznie, zawsze dobrze wyglada, a oswietlenie drogi to mi sie podoba takie plaskie na rowni z poziomem kostki pewnie na tym się skończy... u mojej znajomej w Niemczech widziałam cuuudne drewniane "cóś" i takowe mi się zamarzyło (pisałam, żeby fotki przesłała, więc może pokażę o co mi chodzi).. ale to co widziałam do tej pory u nas wygląda maaaarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.09.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Skabusia jak przeszukam gazetki to Ci powiem bo gdzieś widziałam takie własnie fajniste oświetlenia tarasów i takie tam a na lampe uliczną to podobnie jak Ania bym nie liczyła jak masz swoją to pewne że sięodpali jak ktos się bedzie kręcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.09.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 a propos oświetlenia może to wina mojego monitora ale dwa pierwsze wyglądają jak zardzewiałe rurki. dobrze że nie mają kształtu tego ostatniego bo by wyglądały jak rurka na flagę no własnie.. dlatego musze obejrzec je w realu.. nic innego drewnopodobnego nie znalazłam.. jeszcze nie mam pomysłu na te kinkiety efilo właśnie mój luby oglądał to co znalazłam i z powagą w głosie zapytał: to rurę na flagę tez bedziemy montować a mnie się to ostatnie z pochodnią kojarzyło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.09.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 oddalam się na spoczynek! dobrej nocy wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.09.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 pytałam u Moni o dzieci... i przyszłam zajrzeć do Ciebie piękny projekt domku, no i taki powstaje bardzo mi się podoba i widzę, że dzieciątka mamy w dość zbliżonym wieku tzn... ja jeszcze drugiego nie mam po tej stronie... ale zaraz będzie będę kibicować ile się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 22.09.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 dzień dobry. Śpieszę przywitać się po weekendzie i donieść, że do kinkietów ni jak nie mogę sie przyczepić. Wszystko w nich jest super. mozna ściagać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.09.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 dzień doberek skabuniu spoczynek to mi się jakoś z wiecznym kojarzy Aniu już za chwileczkę, już za momencik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts