Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Lawenda.. co komu na myśl przyjdzie:)

Recommended Posts

Skabusia jak wiadomej osobie wcześniej łba nie ukręcę to zapytam :wink: ja małżowi dzisiaj oznajmiłam że na dole niech będą panele, u dzieci na górze mogą być panele ale u siebie w sypialni to ja żądam dech i nic mnie to nie obchodzi nie zmienię zdania a jak będzie rozrabiał nie dostanie następnej zabawki :evil:

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Skabusia jak wiadomej osobie wcześniej łba nie ukręcę to zapytam :wink: ja małżowi dzisiaj oznajmiłam że na dole niech będą panele, u dzieci na górze mogą być panele ale u siebie w sypialni to ja żądam dech i nic mnie to nie obchodzi nie zmienię zdania a jak będzie rozrabiał nie dostanie następnej zabawki :evil:

eee nie ukręcaj.. przyda sie jeszcze :D :D :D

cholibka a u nas w rodzinie mamy silnego przeciwnika dech.. niedobrze.. oj niedobrze..

cholibka a u nas w rodzinie mamy silnego przeciwnika dech.. niedobrze.. oj niedobrze..

kto nie lubi? :x

ja też bym chciała zobaczyć na żywo :roll: :D

efilko daleko nie masz, a moje drzwi stoją otworem, więc daj tylko znac kiedy i przybywaj!! :D :D :D bardzo bardzo serdecznie zapraszam!!

skabuniu

jak tylko pogoda się ustabilizuje na jakimś bardziej sprzyjającym poziomie to bardzo chetnie

kto nie lubi? :x

niestety.. mój tatko :cry: rzeczywiście miał trochę przygód z drewnianymi podłogami.. i w domu i w firmie.. ciężko go przekonać... pamiętasz jak opowiadałam o bujaniu się na obcasach w czasie narady i dziurach w panelu? to nie był panel :oops: to deska barlinecka :oops: wiem, ze jest różnica między deską barlinecką, a dechami, ale za mało mam argumentów..

no oczywiście moge go nie przekonywać i robić po swojemu.. ale.. zawsze jest jakieś ale.. :-?

a propos oświetlenia

może to wina mojego monitora ale dwa pierwsze wyglądają jak zardzewiałe rurki. dobrze że nie mają kształtu tego ostatniego bo by wyglądały jak rurka na flagę

no własnie.. dlatego musze obejrzec je w realu.. nic innego drewnopodobnego nie znalazłam.. jeszcze :wink:

nie mam pomysłu na te kinkiety :-?

ja też bym chciała zobaczyć na żywo :roll: :D

efilko daleko nie masz, a moje drzwi stoją otworem, więc daj tylko znac kiedy i przybywaj!! :D :D :D bardzo bardzo serdecznie zapraszam!!

skabuniu

jak tylko pogoda się ustabilizuje na jakimś bardziej sprzyjającym poziomie to bardzo chetnie

jak tylko będziesz miała ochotę - daj znać!! czekam!!

jeszcze jedno

jak lampa nie wasza to bym nie zakładała że zawsze będzie świecić (to a propos latarni)

lampa nie nasza :( ale podjazd i tak jakoś oświetlimy..

może jednak dac światełka w podbitce na linii garażu?? :-?

ja daje tak jest bezpiecznie, zawsze dobrze wyglada, a oswietlenie drogi to mi sie podoba takie plaskie na rowni z poziomem kostki

jeszcze jedno

jak lampa nie wasza to bym nie zakładała że zawsze będzie świecić (to a propos latarni)

lampa nie nasza :( ale podjazd i tak jakoś oświetlimy..

może jednak dac światełka w podbitce na linii garażu?? :-?

ja daje tak jest bezpiecznie, zawsze dobrze wyglada, a oswietlenie drogi to mi sie podoba takie plaskie na rowni z poziomem kostki

pewnie na tym się skończy... u mojej znajomej w Niemczech widziałam cuuudne drewniane "cóś" i takowe mi się zamarzyło (pisałam, żeby fotki przesłała, więc może pokażę o co mi chodzi).. ale to co widziałam do tej pory u nas wygląda maaaarnie :cry:

Skabusia jak przeszukam gazetki to Ci powiem bo gdzieś widziałam takie własnie fajniste oświetlenia tarasów i takie tam a na lampe uliczną to podobnie jak Ania bym nie liczyła jak masz swoją to pewne że sięodpali jak ktos się bedzie kręcił :wink:

a propos oświetlenia

może to wina mojego monitora ale dwa pierwsze wyglądają jak zardzewiałe rurki. dobrze że nie mają kształtu tego ostatniego bo by wyglądały jak rurka na flagę

no własnie.. dlatego musze obejrzec je w realu.. nic innego drewnopodobnego nie znalazłam.. jeszcze :wink:

nie mam pomysłu na te kinkiety :-?

efilo właśnie mój luby oglądał to co znalazłam i z powagą w głosie zapytał: to rurę na flagę tez bedziemy montować :D :D :D :D :D a mnie się to ostatnie z pochodnią kojarzyło..

pytałam u Moni o dzieci...

i przyszłam zajrzeć do Ciebie 8)

piękny projekt domku, no i taki powstaje :p

bardzo mi się podoba :wink:

i widzę, że dzieciątka mamy w dość zbliżonym wieku 8)

tzn...

ja jeszcze drugiego nie mam po tej stronie...

:lol: :lol: :lol: :lol:

ale zaraz będzie :wink:

będę kibicować ile się da :wink: :wink: