kakusek 19.10.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 wusia Ty kupowalas okna bezposrednio w Krakowie czy u jakiegos lokalnego przedstawiciela Oknoplastu?Dobrze ze znasz montarzyste bo to juz polowa sukcesu Ja w miejscowosci gdzie buduje mam goscia ktory produkuje okna na profilach Veki ale jakos nie mam zaufania Natka ladna pogoda musi jeszcze sie utrzymac i innej opcji nie przyjmuje bo u mnie dopiero pod koniec tygodnia wystartuja z drzewem na dach wiec w porownaniu do Ciebie to ja jestejmw lesie Masz racje ze z tym kolorkiem poszlam lekko na latwizne bo faktycznie drzwi i brame dobiore bez problemu. Skabus bedziesz robila osiwtlenie stopni przy schodach?Jezeli tak to pokaz jakie oprawy do tego wybralas?Ja podobnie jak wusia musze rozplanowac gdzie i co bede miala z oswietlenia w domku.Najgorzej powybierac te wszystki halogenki ,ledy itd bo to pewnie juz teraz powinnam wiedziec gdzie i jakie zeby dobrze przygotowac instalacje (odpowiednie otwory ,trasformatorki itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Kakusku u lokalnego przedstawiciela u nas też niby jest producent okien ale Oknoplast moja mama ma już kilka ładnych lat w oknach i problemu nie ma a i sprzedawca cały czas ten sam więc nie sądzę żeby mi gdzieś zniknął od razu to wolę kupić Oknoplast dać może ciut drożej ale i spokój mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 19.10.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Jasne -tez tak sobie "kalkuluje". Podobaja mi sie tez okna Skabusi i Mario ale jestem leniwa wiec poszlam w strone PVC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Najgorzej powybierac te wszystki halogenki ,ledy itd bo to pewnie juz teraz powinnam wiedziec gdzie i jakie zeby dobrze przygotowac instalacje (odpowiednie otwory ,trasformatorki itd) Kakusku z doświadczenia wiem że wybór opraw baaardzo pomaga w robieniu instalacji. Jak się nie wybierze na początku to potem zawsze są przeróbki. Ja miałam wybrane niemal wszystko i oczywiscie to niemal było w całości do przeróbki - puszki pod oświetlenie schodowe okazały się nie te a kabel pod kinkiet był w złym miejscu i w dodatku muszą być dwa. bonie też trzeba przerabiać bo wreszcie wybrany kinkiet nie ma zasilania na środku tylko z boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 dzień dobry Efi normalnie mnie zniechęcasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Mam oszukiwać i pisać że wszystko idealnie? Spytaj Marysi jak kuli po tynkach jak już wreszcie sie zdecydowali na oprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 aaa tam zaraz oszukiwac pozwól jeszcze chwilkę pozostać w błogiej nieswiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 nie masz już czasu na błogą nieświadomość. do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Efi przeraża mnie własnie to do roboty prądzik powymyślaj bo z woda łatwiej, VAT rozlicz a czasu ciągle brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.10.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 o o a ja Vat dzisiaj wyslaalm do US Moja ksiegowa sie spisala i szybko rozliczyla, jeszcze tylko pol roku i bede miala kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ania a ile taka ksiegowa kosztuje za rozliczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.10.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ja znalazlam taka za 200zł (ale mialam tylko 67 faktur) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 eeeeeeeee tylko ale czego się cieszę jakiś też gruby plik mam ale nie liczyłam ile tego a to od ilości faktur liczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.10.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 bardzo roznie... w ub roku mialam ponad 200 faktur i tez 200zł placilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 aha znaczy trza pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.10.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ja rozliczam faktury sama.. ściągnęłam jakiś programik i mi wszystko wylicza.. a jak ostatnio dolizyłam za dużo to panie z urzędu załatwiły sprawę, a ja tylko dostałam decyzję natuś jak już folia ruszyła to można powiedzieć, że masz dach nad głową pytałaś ile mamy od chudziaka na gotowo - na dole jest, o ile dobrze apmiętam 8cm styropianu i 6-7cm wylewki +1,5-2cm na płykę lub deskę na górze - 4cm styropian, 6 wylewki i ok. 2 na panel - nie wiem czy o to dokładnie pytałaś.. kakusku będę robiła oświetlenie, ale nawet nie wiem jakie mam dokładnie oprawy - pojechałam do Castoramy, spodobały mi się i kupiłam.. potwierdzam natomaist to, że lepiej wybrac już jak najwięcej się da na wczesnym etapie.. wiem coś o przerabianiu a w sprawie okien - ojjj ja też jestem leniwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 20.10.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 skabuś te lampy dla Ciebie sorki za jakość ale miałam tylko telefon przy sobie włożona w sufithttp://lh6.ggpht.com/_WvEKCsx1abo/St3j4ZwHMII/AAAAAAAAIIA/MOKhGCKntGQ/s512/Zdj%C4%99cie031.jpg i ramka do niejhttp://lh6.ggpht.com/_WvEKCsx1abo/St3j7N38JYI/AAAAAAAAIIE/Pr85heOiso0/s512/Zdj%C4%99cie032.jpghttp://lh6.ggpht.com/_WvEKCsx1abo/St3j_vIW3kI/AAAAAAAAIII/n1Df4zIYHK0/s512/Zdj%C4%99cie033.jpghttp://lh4.ggpht.com/_WvEKCsx1abo/St3kDVfVfcI/AAAAAAAAIIM/PYpTlVliefc/s512/Zdj%C4%99cie034.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.10.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 justynko bardzo bardzo dziękuję, że pamiętałaś świetna ta oprawa! bardzo mi się podoba! musze jej poszukać w necie i zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 20.10.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 skabuś u mnie w domu będzie ich aż 8 sztuk będą w kuchni, holu i korytarzu. są super i dają fajne światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 oprawy prezentują się świetnie. jak są rozmieszczone względem siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts