skaba 25.10.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 nie podnosiłam scianki.... mam oryginalny projekt.. wiem.. wiem.. przy dwuspadowym kubatura jest zawsze większa.. a ile u mnie wyszło po podłodze? 222mkw zakupionych materiałów.. zobaczę czy mi nie braknie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.10.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 a jeszcze zapomnialam o małej garderobie na górze - przerobiłam ją ze stryszku - tam mam coś około 12mkw podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.10.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 To wychodzi podobnie tylko u mnie te 230 to jest wszytsko i garaz i kotlownia tylko u ciebie duza wiekszosc powierzchni na parterze u mnie nie ma takiej roznicy powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.10.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 mały to ten domek nie jest.. ale jakiś strrrasznie wielki też nie.. dla 5-cio osobowej rodziny w sam raz a jak się dzieci wyprowadzą (nie łudzę się, że będa chciały mieszkać z rodzicami ) to będe miała miejsce dla moich rodziców.. a i marzy mi się, żeby maluchy zawsze miały u nas swój kąt i miały gdzie wracać.. z wnukami.. echhhh się rozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.10.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 łoooooooo jesooooooo a mnie napisali w projekcie że mam kubatury 850 m3 się okrąglusio zdziwiłam Skabusia jak można wiedziec kto Ci robił świadectwo i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.10.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 mały to ten domek nie jest.. ale jakiś strrrasznie wielki też nie.. dla 5-cio osobowej rodziny w sam raz a jak się dzieci wyprowadzą (nie łudzę się, że będa chciały mieszkać z rodzicami ) to będe miała miejsce dla moich rodziców.. a i marzy mi się, żeby maluchy zawsze miały u nas swój kąt i miały gdzie wracać.. z wnukami.. echhhh się rozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.10.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 łoooooooo jesooooooo a mnie napisali w projekcie że mam kubatury 850 m3 się okrąglusio zdziwiłam Skabusia jak można wiedziec kto Ci robił świadectwo i za ile tenże jedyny i niepowtarzalny pan L.D... za 500zł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.10.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 mały to ten domek nie jest.. ale jakiś strrrasznie wielki też nie.. dla 5-cio osobowej rodziny w sam raz a jak się dzieci wyprowadzą (nie łudzę się, że będa chciały mieszkać z rodzicami ) to będe miała miejsce dla moich rodziców.. a i marzy mi się, żeby maluchy zawsze miały u nas swój kąt i miały gdzie wracać.. z wnukami.. echhhh się rozmarzyłam dobrze kombinujesz Aniu.. dobrze kombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.10.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 o widzisz znaczy jeszcze można go wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.10.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Skabunia tez na To zwrocilam uwage i nie moglam sie doliczyc W takim razie mozna juz gratulowac? Ciagle zapominasz tego aparatu-czyzby byla jakas konkretna przyczyna Teraz zobaczylam ze zapomnialam wpisac w mojej kubaturze jednego zerka -mam okolo 1000 m kw (ale w to nie wierze -bez jaj ) wusia Ty juz swiadectwo energetyczne bedziesz robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.10.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 kakusku zapomniałam aparatu raz, ale konkretnie - został u rodziców, bo zawiozłam go, żeby pokazać mamie zdjęcia nie wiem teraz kiedy go odbiorę kombinowałam dzisiaj ze stary, ale kategorycznie odmówił współpracy a 1000m3 to naprawdę imponująca kubatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.10.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 a skąd Kakusku ja póki co "rozumki" zbieram nciekawa ceny byłam bo jak się zaraz po wejściu w życie świadectw tym interesowałam to ceny kosmiczne były Skabusia a myślisz że u mnie 850 kubatury jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.10.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Hmmmmm to wszystko wyjasnia Prawda ze moj architekt popelnil babola bo niemozliwe zeby w tym domku (bardzo podbny do domku mario) bylo tysiac metrow do ogrzania? Powierzchnie uzytkowa i calkowita jakos przelknelam ale w cuda z kubatura nie uwierze hehehe Moze wokol domu mam jakas aure ktora tez zaprojektwal ogrzewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.10.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 wusiu a jaka masz długość i szerokość domu? no i wysokość pomieszczeń? jak sobie przypominam twoje pomieszczenia i twój stryszek to wydaje mi się to bardzo realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.10.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Skabuniu super panele wybrałaś na górę! Ja też planowałam takie jaśniutkie, ale wszystkie były z jakimiś rowkami i ostatecznie zrezygnowałam... A teraz tak sobie myślę, że zrobię sobie kiedyś dąb bielony, albo coś w tym stylu! Tylko muszę poczekać, żeby dziewczynki przestały tak niszczyć... A co do wielkości domku, to z zewnątrz wydawał mi się mniejszy niż na zdjęciach, za to w środku jest tyle pomieszczeń, że oczopląsu dostałam..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.10.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Hej Skabcia! Podglądam i kibicuję z ukrycia , ale dłużej milczeć nie mogę, bo rozwaliłaś mnie tą ławeczką na starość! Jednym słowem - niedziwota Piękny domek. Powiedz mi kochana co to za lampka, gdzie i za ile, bo baardzo ślicznie pasowałaby do mojej dolnej łazienki ? http://i38.tinypic.com/28tj2mh.jpg I jeszcze jedno; czy ja dobrze widzę kolektory słoneczne na dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 26.10.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 cześć górale wrócili także działają dalej przepraszam, że dopiero teraz odpisuje ale mnie nie było przez weekend kakusek my mamy pomiędzy wieńcem ,a belką /murłatą / tylko pape nic więcej , a co do pomysłu twojego majstra się nie wypowiadam bo nic na ten temat nie wiem , natomiast jeśli chodzi o dłubasi od Skabuni to rzeczywiście jestem pod wrażeniem i mogłabym być chętna, ale chyba już mamy ekipe do wykończeniówki a tak swoją drogą skąd oni są IZA ? Skaba bardzo ładne panele , sama się zastanawiam nad jasnym kolorem na górze choć mnie też korcą wykładzinki no a co z tym twoim aparatem ? może ci pożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.10.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dziękuję za słowa uznania dla paneli zaraz wrzucę fotki, na ktorych widać jak się prezentują w poszczególnych pomieszczeniach.. jak na razie jestem z nich bardzo zadowolona, bo pasują do wszelkich kolorów, o których myślałam na poddaszu marysiu jak moje dzieci przestana już intensywnie użytkować podłogę zdejmę te panele i zrobie jaśniutkie drewienko.. albo wykładzinę.. o ile mnie będzie na to stać rasiu niezmiernie miło gościć mi cię u siebie do tej ławeczki jak nic pasowałby drink twojej roboty lampke kupiłam w Obi, ale ostatnio tez widziałam ja w Castoramie.. za coś około 260zł.. o ile odbrze zapamiętałam.. to jest Osiris II z Paulmanna.. a na dachu dobrze się dopatrzyłaś kolektorów natka mnie się marzyła wykładzina w pokoju telewizyjnym, ale strasznie drogo to wychodzi.. no i zrezygnowałam.. na rzecz bizona a Dłubusie są z okolic Zawiercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dobry wieczór ten zaraz to strasznie wielki jest Skabusia noooooooo dawaj dawaj bom ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.10.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dałam na razie w dzienniku.. nie mam czasu bawić się z galerią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts